Frisörjävlar

Som ni kanske vet så gillar jag ju iiinte att gå till frisören. Och idag späddes min fobi på ytterligare. Killen jag klippte mig hos förutom sjukligt bukfet också jävligt dryg. Det blev ju inte bättre av att när jag pratade med hans kollega och sa att jag funderade på att köra en röd toning för att se om jag passar i det så sa hon: Eh rött? Med en fantastiskt skeptisk röst.
 
Bestämde mig för att bara kapa det slitna och jämna till det, vilket slutade på 15cm.... Han inledde hela mötet med: ja du har inte varit hos frisören på länge... och inte gör du inpackningar heller.
Fan håll käften och klipp mitt jävla hår tänkte jag, men log lite och förklarade att jag har frisörskräck som andra har tandläkarskräck. Men nu har jag tagit mig i kragen och beställt hem lite redken-prylar för att börja på ny kula med mitt hår. - Från internet eller? Du vet det är inte samma som vi har, det är bara skit, hur kan du veta att du får rätt grejer när du beställer från internet?
Seriöst säger man så? Nej där börja jag lacka ur. Om det är nåt jag vet om kundbemötande så är det att aldrig slå ner på det dom tycker är bra. Tänk om en gäst skulle säga till mig: Jag köpte hem Gevalias nya bönor, dom är supergoda! Och jag skulle kontra med: Ja fast Gevalia köper in från så många odlare och blandar hejvilt så du ska ju inte vara säker på att du får samma bönor nästa gång, dessutom så kanske några av bönorna kommer från en farm som tillåter barnarbete!
Nej. Så gör man inte. Jag är helt övertygad om att de grejer jag beställer hem är bra och riktiga och jag förstår varför internetbutiken är billigare. Det börja han också att tjaffsa om. Och glömde typ bort mitt hår. Jag försökte att inte säga något för att dialogen inte skulle fortsätta, jag ville bara därifrån.
Väl hemma i hissen ser jag direkt att håret är sjukt ojämt, det är liksom hackigt. Men jag tänker faaaan inte gå tillbaka o be dem fixa, det gör jag fan själv.
 
Tänk om jag bestämt mig för att gå all-in med page och färgning, hade fan dött om jag hade tvingats sitta i den där jävla stolen några minuter längre än jag gjorde. Så nu blir det hemblekning och Gustav får försöka klippa till det ojämna. Han är kung på folieslingor så det borde han klara galant!
 
Nej nu ska jag äta en chokladbit så jag kan lugna ner mina nerver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback