Längtan

Har varit hos Maria i typ 100 år nu, fixa takeaway från Spicy Hot, käka massa cashewnötter, mår illa.

På vägen hem planerade vi Berlin, kommer bli jättekul! Shoppelishoppa:D Inte för att det är värsta exotiskt att åka dit i Mars, men vafan man kommer iväg, bor på hotell, slipper bädda sängen själv och kan unna sig massor! Så skönt, slippa tänka på jobb och annan stress i några dagar. Bara gå o hålla varandra i handen och dricka billig sprit en helhelg!

Ska ta och klippa Gustav lite nu, sen måste jag lägga upp lite bilder på mina nya fynd ju! Min blogg är värsta tråkig utan bilder vafan.

Livstecken

Okej jag har inte tid egentligen men jag måste väl bloogga lite så ni vet att jag lever!


Är bakis, ska åka till Oxelösund och fira mitt syskonbarn nu. Det är allt jag hinner säga, måste springa ner och hoppa in i bilen!

Fredagscooking

Hade en påse räkskal i frysen från vår senaste räkfrossa, kokade dem i en timme till en god fond!
Sen wokade jag lite frusna wok-grönsaker, skvätte på soja och sweet-chilisås, avokado i bitar och skivad vitlök. Efter det hällde jag över en burk kokosmjölk, spädde med fonden, kryddade med curry, chiliflingor, ingefära, grön currypasta, nån "sju kryddor"-mix, lite basilika och peppar. Vände i creme fraishe, grädde, och spädde med mer fond, under tiden det kokade stekta jag på 400g lax i bitar. När jag tyckte att det kokat tillräckligt och hade fått bra konsistens vände jag ner laxen tillsammans med en näve cashewnötter.
Nu doftar det fan himmelrike i köket, hoppas Gustav kommer hem snart så vi får äta!

No copycat

Okej kanske blev lite inspirerad av Vickan...

MEN! En weekend i Berlin för 2, inkl. flyg och hotell, typ 1500 kr! Det är ju helschysst! Om vi åker 5-8/3 så firar vi vår 3-årsdag där också, perfa! Shoppa, gå på porrklubb och äta tyska delikatesser. Funkar ju!

Let's hope att man kan vara ledig!

It ain't easy

Being a little kitteh! Lupin är i total förvirring, varje morgon vill han gå ut på balkongen, ut i solen och värmen, men varje morgon ser han totalchokad ut när jag öppnar dörren och det ligger snö därute. Förut gick han ut och inspekterade så att det inte var något trick, nu ställer han sig i dörröppningen, vädrar i den kalla luften, tittar på mig och säger: Miiau?

Nej tyvärr Lupin, vi får nog vänta 3 månader innan vi kan sitta på balkongen och äta frukost:/

Last day att NYO

Fick lite skraplotter, vann 20 spänn! Score! Behöver jag förmånsbeskatta det?:O

Chefen hade även lagt ihop en liten gott-korg som hon tänkte att jag skulle ha med mig o bjuda min butik på som tack för lånet... mjaa, vi får se hur det blir med den saken! Haha! Kan ju dela med mig av gelatingodiset iaf!

Jani, lite mer jobb sen bär det hem mot Norrköping igen, hoppas att bussen inte crashar om jag åker hem med den, eller att tågen inte är inställda. Då blir Evelina arg som ett bi! Biiiizzz! Jo jag är lite trött...

Pusshej!

Dagens sorgligaste

RIP UGLY BETTY♥

Jag älskar verkligen Ugly Betty, det är så underbart! Men nu går det i graven efter svikande tittarsiffror, tänk om man vore rik och kunde betala bolaget att producera avsnitt bara för mig.


Evelina: a happy fucker

Woho! Mitt slit har gett avkastning, fått löneökning med 1000kr i månaden! Woho igen!

Trött och grinig

Jag kommer hem, platsgranen ligger fortfarande i en stor ostyrig hög precis innanför ytterdörren. Bad Gustav gå ner med den i söndags, bad Gustav gå ner med den igår, bad Gustav gå ner med den imorse.
Tittar in i köket, totalt kaos, disk överallt, varenda kastrull, stekpanna, wokpanna skärbräda, kniv, kaffekopp står i stora berg med ingrodda matrester. Blir tokig, tittar in i badrummet, kattsand över halva golvet, går in i vardagsrummet, *klafs* trampar i ett kattspya på moccamattan. Får ett hysteriskt sammanbrott, sparkar iväg första bästa objekt som råkar vara en pall, sägger mig i soffan, begraver mitt sönderbrända ansikte i händera och vrålar en stund.

Varför i helvete ska man behöva städa hela jävla tiden för? Bor jag här själv med mina katter och förvuxna bebis eller? Jag behöver choklad.

Nu efter att ha storstädat badrummet, diskat i en halvtimme, svurit och hängt ut mattan på vädring efter att jag försökt tvätta den, så ska jag placera mig i soffan och inte lyfta ett finger i onödan. Eller fan jag håller på att hungra ihjäl, måste fixa mat. Och jävla Willys hade bara massa omogna avokados igår så jag har ingen mogen att äta, jag vill ha avokado! Va FAN! Blandar jag till en liter O'boy blir jag fet. Jag skiter i det! Jag ska bli jättefet och rund så jag kan vagga mig själv, jag behöver bli lugn. Jag är arg!

Baah

Lunchtime, lite valnötter, 2 stekta ägg, lite feta, majonäs och paprika. Bra skit. Långpromenad ikväll. 7735steg igårkväll, minst 10000 ikväll fan. Nu jävlar ska fettet rasa av!

Sömnbrist

Gaah.

Känns som jag inte sovit nåt inatt, om 20 minuter ska jag gå till jobbet och just nu sitter jag som en zombie framför datorn. Mina ögonlock är hur svullna som helst från solningen, eftersom huden är så röd så lyser verkligen mina vita otrimmade ögonbryn. Men jag kan inte fixa dem nu när huden är så irriterad:( Får köra en riktig beutyday snart!

Jaja, nu har jag ännu mindre tid på mig att kamuflera fejjan innan serviceleendet ska på.

Jävla skit

Jag blir så irriterad, häromdan när jag var på hm's hemsida fanns allt jag skulle ha. Nu är Jimmy Choo klänningen och kavajen till Gustav slut. Känner för att gråta en skvätt faktiskt.

Shoppelisnopp

Öh.

Jo jag o Maria har varit på äventyr ute i Ingelsta idag, köpta massa grejjer. Uuuh, det rusar lite i blodet bara jag tänker på det. två par klackskor, en fin påse, örhängen, påslakan, cashewnötter, mat, wienerbröd, mumma!

Who needs sunshine?

Fan. Jävla solarie, nya rör, körde lägre effekt än vanligt, kortare tid, but still fucking knallröd i nyllet och på hela framsidan av kroppen, inget på ryggen. Wtf?

Hoppsan

Gick in för att kolla hur mycket jag fått i lön idag, hade ju fått in det redan i fredags, score på det då, kunde jag ju låtit kortet gå lite varmare i helgen:P Fick ut typ 700 mer än jag brukar, helt okej alltså!

SKa försöka komma till solariet. Fan jag orkar inte! Det är så drygt, jag tycker verkligen inte om att sola, kan man inte få vara brun ändå? Det är ju happy hour till kl 13, halva priset, men eftersom folk får lön idag lär det väl vara tjockt där så man får sitta en halvtimme i kö. Inte helt okej alltså. Jag får försöka intala mig att jag är vacker trots att jag ör likblek!

Gustav hade inte fått nån lön idag, den är ju lite jobbig, får se om han får ett utbetalningskort när posten kommer, han vet inte om han anmält sitt konto så blaah..

Jaja inte sitta här hela dan. Get a life fan.

Myskväll

Har suttit och druckit vin, mojjitos och rökt vattenpipa med Frida, Anton o Gustav i några timmar nu. Helt dundermys. Kvällens outfit: min nya jumpsuit från BikBok, det är fan kärlek där alltså!

Rundan på stan med Maria blev rätt lyckad, en väska, ett flummigt linne, ett halsband, nytt tangentbord, iskross, badkudde... och en avslutande latte på Waynes! Som ni vet, jag älskar Waynes:D

Ledig imorn, blir till att börja vårens motionsprogram, bestämt med Rickard att nu fan ska det kokta fläsket stekas. Blir långpromenad med ankelvikter och rejält med pondus! Han säger -15kg, jag säger -6kg. Peppelipepp! Säger hon som tryckt i sig en halv påse chips o dip:D

Känns som att nu är jag mentalt redo för att jobba bort de sista kilona! Ska bara släpa mig upp skapligt imorn och gå till solariet... gick ju lite sådär med det idag... Måste få lite färg, om ens tre gram!

Nej, mys med Gustav nu!

Evelina: Very happy blogger

Woho! Köpte nytt tangentbord idag, underbart! Mellanslaget och alla bokstäver fungerar! Helt otroligt! Dessutom är det usb-uttag direkt i det så man slipper krypa in bakom datorn så fort man ska koppla in kameran eller nåt!

Nu kan jag blogga ännu mer!

I love blueberries!

Tänk så bra! Jag som älskar blåbär i alla dess former, i glass, i saft, i paj och färska med lite mjölk! Nya studier visar på att det är bra mot magfettet! Woho! Ska blanda till lite blåbärssaft nu med det samma för att fira!

Kanju iof vara så att sockret i sötsakerna tar ut effekten... men blåbär is the shit! Har Sardinsk blåbärslikör i spritskåpet också! Nu kan man festa utan att behöva tänka på magfläsket!

Läkare utan gränser

Nu har jag drämt iväg 100kr till Läkare utan gränser, minsta man kan göra, märks ingenting i min ekonomi men gör stor skillnad på Haiti.

Jag valde Läkare utan gränser eftersom jag har störst förtroende för dem.

Skicka LIV till 72990 så skänker du 50kr!


Klicka på bilden för att komma till LUG's hemsida!

C'est Amore

Min och Gustavs sång♥

 

Låg i badet ihop igår, han masserade min nacke och vi nynnade på den här ihop. Hur mysigt som helst, den ska jag gå ner för altargången till. Brudvals släng dig i väggen!

 

Oh yeah, I´ll tell you something
I think you'll understand
When I say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

Oh, please, say to me
You'll let me be your man
and please, say to me

You'll let me hold your hand
Now let me hold your hand
I wanna hold your hand

And when I touch you i feel happy, inside
It's such a feeling
That my love
I can't hide
I can't hide
I can't hide

Yeah you, got that something
I think you'll understand
When I say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

And when I touch you I feel happy, inside
It's such a feeling
That my love
I can't hide
I can't hide
I can't hide

Yeah you, got that something
I think you'll understand
When I say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

Pieces

Rosa oversize-skjorta

Vit pluttinuttblus

Svart tuutuu

 

Nu behövs bara lite solsken!


What a man

Den här godbiten köpte Gustav helt själv, kunde knappt gjort det bättre själv!

Typ 699 på MQ, men nersatt 50% på rean!

 

Jag är så djupt imponerad.

Snart kan vi åka på shoppingäventyr i NYC utan att han stretar emot!


My little pony

Alla tjejer ville ju ha en ponny, okej inte jag för jag diggar inte hästar nå vidare. Men jag vill fan ha en Zebra-tavla! Min alldeles egna lilla häst som inte säger något,inte bits eller är allmänt läskig!


Skulle sitta finfint i vårt vardagsrum!



Ladda garderoben

 

Kavajer kan man nog inte ha för många, perfekt till våren!

Här är mina nyaste, Den övre från Vila var ett impulsköp på rean, typ 200 bara, men den sitter lite för skräddat och jag gillar inte knappen, men det går ju att modifiera.

Den andra är från Divided/HM för typ 350kr, fodret och den rosa linjen är typ största anledningen till att jag köpte den. Hur kan man låta bli liksom?


Spring-lovers

Nya vårklackarna!

 

Inte allt för hög klack, sitter som gjutet på foten, som o shoppa i gympadojor fan! Lite snygga kedjor för sakens skull. Blir ju lite rockigt fan. Dessutom nersatta till 399 på DinSko!

En kvinnas bästa vän

Hittade jag ironiskt nog på HM's herravdelning...



Giza ska ju alltid vara med på bild!


En underbart stor väska i skinn, man får plats med hur mycket skit som helst i den! Hur bra som helst för mig nu när jag pendlar till Nyköping och ska ha uniform, skor, matlåda, smink, plånbok, parfym, ett magazine och massa annat skit i!

Ville ha en stor men inte för stor weekend-väska med axelrem, handtagen är tillräckligt stora så att man kan bära väskan på axeln med dem istället för den stora remmen om man vill. I love it! 399pix.

Arosa - nude pink

Har ett nytt favoritlack! Från Mavala, #90 Arosa, helt underbart sött! För övrigt är Mavala riktigt bra lack, för typ 45kr får man en liten flaska av glädje!



Målade första lagret innan jag gick o la mig så att det torkat ordentligt innan lager 2, för bästa resultat så tvätta av med typ diskmedel innan lager 2 målas på så är det ingen fetthinna på naglarna som förstör fästet.

Sunday morning

 

Japp då var man uppe och igång denna underbara söndag! Shit jobbigt alltså. Vaknade typ 7.10, rusade upp och rev ihop massa kläder och sparka ur Gustav ur sängen, tvättstugedags! Strumpor och handdukar är en akut bristvara just nu så en sväng till tvättstugan var absolut oundviklig. Dessutom passade jag på att slänga inmin uniform, shit den är nog inte tvättad på ett halvår haha, eller skjortorna tvättar man ju, men västen o kjolen får lida lite mer...

Har kört igång Spotify, just nu spelas Madonna: Celebration. Fixat kaffe, ska ner i stugan om en kvart typ. Funderar på om jag skulle springa bort till solariet sen också. Ingen direkt kö en söndagsförmiddag av nån konstig anledning. Men jag har sovit med inpackning i håret och vill inte svetta ner mig egentligen... kanske skulle ta imorn förmiddag istället? Men då kommer jag ju sova som en gnu! Måste nog får arslet ur vagnen och gå dit idag.

Planen för dagen: jo måla naglarna, tvätta klart, kanske städa liite, möta Maria L på stan för en shopingrunda, ikväll kommer Frida över på lite vinmys, är ledig imorn så då får man dricka vin på söndagskvällen!


Mediterranean middle east/Vego-cooking

Igår var vi på kalas hemma hos Marie, riktigt trevligt, tyvärr var jag helt söndetrött och höll på att klappa ihop redan vid 23 haha, man börjar ju bli gammal! Mellan vinet och vattenpipan diskuterades vegetarism, vår vän Teresia är inne på vego-spåret men hennes man Sandor har ju lurat i henne massa kött, men nu vill han bli en fin människa ockås! Så jag lovade att tipsa om god vegomat de kunde laga!

Ikväll ville jag ha kryddor från mellanöstern, spiskummin och sånt, jag ville ha fräscheten från medelhavet med feta och tzatsiki så då blev det denna här härliga kombinationen:



Helsimpelt!
Stekte quornfärs med tacokrydda, hackade feta, paprika, lök, sallad och gurka, stekte lite champignoner.
Rörde ihop turkisk yoghurt med vitlök, olivolja, salt och peppar.
Kokade lite röda linser i en skvätt vatten, när de kokat nån minut slog jag på en halv förpackning krossade tomater och lite kidneybönor från frysen. Vi kokar bönor och har i frysen istället för att köpa konserv, billigare och nyttigare. Kryddade med svartpeppar, chili, sweetchilisås, spiskummin och curry.
Till alltihop hade vi pitabröd som vi fyllde till bredden. Helt underbart gott!

Getting perm

Precis försökt oss på en hemmapermanent av Gustavs hår, det är ju lockigt men det håret mitt på huvet har en benägenhet att bli platt o tråkigt, s då kom jag på den briljanta idén att permanenta det! Väntar med spänning på resultat!

Dress your man up

Även detta från hm.se

 

Kavajen är min absoluta favorit, den kommer bli hemklickad till Gustav!

Färgade jeans är min nya favorit, har köpt ett par turkosa och ett par lila till Gustav, hur snyggt som helst, det är så inarbetat att man ska ha fokus på tröjan, något tryck, nån speciell färg eller design, men bara ett par blåjeans på underkroppen, byt plats på fokus, ett par eyecatching brallor med en enkel vit t-shirt är en given success. Kan lova att Gustav fått beröm för sina färgade jeans av många grabbar.

Det är ju fortfarande lite tabu att vara modeintresserad som kille, därför är jag så glad att min man har tagit del av mitt intresse och själv börjar tänka i outfitbanor när han shoppar. När vi träffades - ojojoj - det var en hård tid att bearbeta honom.

Jimmy Choo-slipsen i mocca är ju för jävla härlig också! Annorlunda material kan göra så mycket. Att ha ett par vanliga jeans, en vit skjorta men med den slipsen gör att det blir en helt ny känsla. Att jobba med lite nya material gör massvis för stilen, en stickad munktröja ger en varm, mysig känsla.

En ljus jeansskjorta till ett par beiga chinos i vårsolen, jag menar hur oemotståndelig skulle han inte bli?

Trenchcoaten är en klassiker, det är snyggt, ser propert och välklätt ut!

 


Klick från hm.se

Zebra är hett, ett par sånna skor ska jag ha!

En Grungeig jeanskjol kommer funka i vår med vitt linne och stora bangles.

En bikerjacka i spets, hur grymt är inte det, sweet meets rockchic!

En riktigt färgglad klänning behövs väl alltid?

En söt liten top till mer städade tillställningar!

Randigt håller ju i sig, sockrigt rosa ger sommarkänsla!

Jimmy Choos glittriga lilla svarta. Det är ett måste på den alltså, man kan ju inte ha för många svarta klänningar!

Toppa med lite söta accesoarer, en färgglad ring, ett halsband med spegel och ett par schyssta pilots. Goodiegoodie!


Möt våren i Rom!

Har suttit och funderat på att åka iväg nånstans i vår, men kan inte riktigt bestämma vad jag vill satsa på. I somras var vi i Rom, en helt underbar stad - därför tänkte jag dela med mig av lite hjälpfulla tips för er som är sugna på att ta er till denna underbara stad nu i vår!

För det första kan man flyga billigt med Ryanair till Ciampino utanför Rom, även den stora Leornardo Da Vinci-flygplatsen ligger en bra bit ifrån Rom, så vart man än flyger får man räkna med en transferresa.

Åker man till LDV och har hyrbil kan man svänga in på det stora köpcentret som ligger ungefär halvvägs in till Rom, det heter också Leonardo Da Vinci och är hur stort som helst. Här strosade jag och Gustav omkring på cykelsemestern. Inne i Rom finn det butiker men det är bättre shopping på det här centret, alla butiker finns här, från Max Mara till Zara, det finns Intersport och en italiensk motsvarighet till typ MediaMarkt. Centret inrymmer också en jättestor mataffär i stil med Coop Forum eller ICA Maxi - bara mycket större. Bra att svänga in där och ladda upp med vatten och sånt för det kan vara svårt att hitta matbutikerna inne i centrala Rom, dessutom en väldans massa billigare!

Väl inne i Rom, bland fashionistas och turister smyger väldigt mycket ficktjuvar runt, ha det i medvetandet hela tiden! Lämna kort och allt du inte behöver hemma på hotellrummet, förvara pengar i innefickor, ha inte mobilen löst i fickan och känn med jämna mellanrum efter så att värdesakerna ligger kvar. Gustav blev som bekant av med plånboken poch jag hade lust att flåhonom levande för att han var så dum och hade plånboken löst i fickan. En ficktjuvs våta dröm.

En annan sak som kan vara bra att veta är att hela stan är beklädd i kullersten, lämna därför klackarna hemma! ha bra sulor i skorna för annars lär du inte orka mer än en dag på stan. Jag hade bara mina tunna tygskor med mig förutom cykelskorna, var ute och gick med dem i 2 timmar och orkade knappt gå tillbaka till hotellet för mina fötter och knän var helt paj!
Köp ett par söta ballerinas och lägg i en sportsula med dämpning!
Ha även en bra väska att förvara vattenflaskor och sånt i, det är svindyrt att köpa vatten ute på stan, det finns mataffärer men de kan vara knepiga att hitta, leta reda på dem och köp vattnet där för nån krona litern istället för 25kr för en halvliter ute på stan. Ladda upp med lite mellanmål i form av frukt eller vad man gillar så sparar man enorma summor. Vi köpte vatten, asti (sött mousserat vin vin för er som ej vet), frukt, läsk, chips och godis för under hundringen. Har man en bra axelväska så får man plats med det mesta, tänk på att värdesaker inte ska vara för lättåtkomliga i väskan bara!

Att ta sig fram i Rom kan vara lite trixigt, det finns taxi, buss och hyrcyklar. Vi hade ju våra egna cyklar - och vanan inne att ta oss fram, smidigt som fan om man vill hinna se alltpå en dag. Lite jobbigt om man inte har vanan inne kan jag tänka mig. Planera vad ni vill se, kolla kartor och lägg upp en plan!

Vi kom med tåg från Perscara in till Rom vid lunchtid, letade rätt på ett internetcafé (vilket kan vara lite av en challange) kopplade upp oss på hotels.com och letade rätt på ett hotell som låg typ 1.5 km från centrum. Vi fick ett dubbelrum för 700kr natten inklusive frukostbuffé på ett fyrstjärnigt hotell. Bokade en natt till att börja med, kolla läget, kändes jättebra så vi frågade vad de skulle ha om vi ville stanna en natt till, dom tyckte vi var skitgrymma som hade cyklat från Venedig så de sänkte priset till typ 500 (€50). Hur bra som helst! Vi använde aldrig lokaltrafiken men det var goda kommunikationer så vill man få ner priset lite så välj ett hotell lite utanför stadskärnan.

Beroende på vad man gillar eller vilken budget man har kan man välja mellan en rad olika alternativ på restauranger. Vi åt på en restaurang inärheten av vårt hotell första kvällen, här vardet bara folk från kvarteret och inga turister, mysigt, härlig stämning, god mat till överkomliga priser, en varsin lyxpizza, en halvbutelj rött, en öl: typ 300 kr!
Nere i centrum finns massa restauranger, vanligt i hela italien är att man betalar en serviceavgift på €3-5 för att äta på restaurangen, kan vara bra att veta om! Här kan man sitta mitt i smeten och inandas atmosfären, men det kostar också lite mer.
Ett billigare och väldigt smidigt alternativ är att gå in på en pizzeria mer i stuk med de vi har i sverige, de har oftast inga direkta sittplatser, pizzorna är mer panpizza och du säger hur stor bit du vill ha så betalar du helt enkelt efter kilopris. De värmer pizzan och viker ihop den med ett smörpapper runt så att det blir som en varm macka, grab'n'go typ! Där vi åt fanns säkert 15 olika pizor att välja på, dessutom kostade en flaska cola bara runt tian, jämfört med typ 25-30 som en burk kostar om man köper ute vid de stora turistatraktionerna. Vi fick en rejäl lunch och varsin dricka för 80kr, och då blev det pizza över som vi vek in i lite smörpapper och sparade till senare.

Shoppingen i Rom är väl kanske inte ultimat, om man inte råkar ha en obegränsad budget och kan gå loss på lyxvarorna som säljs inne på Gucci, Dior, Jimmy Choo... Vid botten av spanska trappan radar butikerna upp sig. Det kostar inget att kolla men man skäms nästan närman går runt därinne och dreglar över godbitarna. Var tredje meter står en säkerhetsvakt klädd i typ Armanikostym med mörka solglasögon. Kassadiskarna glittrar i butiksbelysningen och bakom varje disk står en oklanderligt klädd kassörska i propra kläder.
Med jämna mellanrum möter man pälsklädda donnor i stilettklackar med 18 påsar från de olika modehusen ute på gatorna, även om det är 40grader varmt.

Italien är ett dyrt land så räkna med att det kostar om detska smaka. Men att bara glida runt i denna historiska stad är helt underbart. Man kan gå utanför Forum Romanum och se de enorma byggena från olika århundranden, det är ofattbart hur gammalt och enormt stort det är. Över hela staden finns lämningar från Romarriket men både tidigare och senare epoker, man blir liksom invaggad i övervälmining. Det är magiskt att gå hand i hand med sin käresta över kullerstenen och se dessa byggnader, pelare, obelixer, whatever.

Vi var där i Augusti, värmen tryckte tillomed nattetid, typ 30 grader varmt runt midnatt, så åker man dit nu under våren innan värmen lagt sig som ett lock så orkar man betydligt mer! Men det är för jävla härligt att strosa längs gränderna när mörkret lagt sig, ha sorlet runt sig, höra klirret från vinglas och sätta sig bland hundratals andra vid Fontana di Trevi och insupa atmosfären. Staden glöder i sommarnatten.

Åk till Rom!





På Trattoria


Sommarnatt vid Fontani di Trevi


Vid spanska trappan en solig förmiddag


På cykeltur inne i Vatikanstaten


Mumsar pizza i Roms pulserande gränder


Gustav alltid lika glad över att vara med på kort


Colosseum by night


Utsikt över takåsarna


På cykeltur genom tågstationen


Utanför hotellet


Turistmyller vid lyxbutikerna


Fontana di Trevi i dagsljus!


Här har vi lämnat Rom bakom oss och blickar ut från en höjd

Har ni bil och tid på er kan ni åka ut till havet och bada, det tog oss en dag att ta oss med cyklarna frn centrum och ut, men då körde vi lite lätt vilse och genom massa kullar och annat skit som försvårade resan, kan tänka mig att det tar nån timme max med bil! Vi slog läger på stranden och hela kvällen såg vi plan lyfta och gå in för landning från LDV-flygplatsen.


Längtan efter vår

Tänk vad skönt det ska bli när man kan släppa dunjackan, gå runt i bikerjacka, kavaj eller trenchcoat istället för denna zorb av dun runt sig!

I vår klär jag mig romantiskt, med spets och pastell, i en mix av rock och grunge, jag har stora accesoarer och inspireras av 80/90-tal. På fötterna ska jag ha mer klackar than ever. Jag ska klä mig i färg, måla naglarna och sitta i solskenet. Fan vad jag längtar!

Helst av allt skulle jag vilja ha en Burberry trenchcoat. Som den från Londons Fashionweek:


Det var total förälskelse när jag såg den första gången nu i vintras.
Fatta hetjag skulle vara! Men den går loss på en månadslön så får nog vänta 10 år och försöka hitta den second-hand nånstans...




För övrigt är Burberry sjukt snyggt. Deras kläder ser ju lite extra genomtänkta ut, alltid snygga tidlösa men ändå moderna designs, just nu i vår harde ju jobbat mycket med draperingar i coats, kjolar, toppar - ja allt. Måste hitta något bra substitut för det, lycka till med vårt shoppingutbud! Och fucking british sterling har ju skenat iväg jättemycket nu igen så man vill ju inte beställa från England. Jag är så bitter på mig själv att jag inte storhandlade på Asos när avistakursen på pundet låg på typ 11 kr, nu är det uppåt 12 ju:/

Har iaf mina nya rosa jeans, min rosa spetskjol, min svarta tuutuu, min rosarandiga skjorta, mina nya kavajer, mina Jimmy Choo's och mitt nya favoritlack från Mavala att välkomna våren i! Kanske smygstartar med spetskjolen ikväll?:D

Sleeping beauty

SOmnade på bussen hem igår, skööönt. Hade glömt mina hörlurar till mobilen så hade ingen ljudbok att lyssna på, la jackan över mig som ettduntäcke, knäckte av några bitar av Marabou Vinter, slöt ögonenoch vips var vi i norrköping! Huvudvärken som smugit runt i huvet hela dan var som bortblåst, skönt! Knallade i långsam takt hemfrån busstationen, jävla äckligt blask alltså. Gustav hade fixat mat, åt lite, såg på tv, tog ett bad, smörjde in mig i bodybutter, la mig vid 20.30, somnade som en stock. Så jävla skönt, sov till kl 6 då Gustavs klocka ringde, själv snoozade jag till 7.30 - värsta sovmorgonen!

Sömn är underskattat. Fy fan vad skönt det är! Blir nog en liten nap på bussen till Nyköping nu på förmiddan. Om jag inte piggnat till för mycket, häller i mig kaffe och vitaminer nu. Kommer hem framåt 21 ikväll, ska nog försöka sova direkt då med så jag får s många timmar som möjligt, är bjuden till Marie direkt efter jobbet imorn och vill ju inte sitta som en zombie hallå! Gick på stan för att köpa en present till henne, glömde det och köpte presenter till mig istället, så nu får jag sätta Gustav på det, säkrast om jag bestämmer och han köper. Annars kanske hon får en slipmaskin.

Måste göra nån snygg outfit att ha på mig. Det som är bra är att det är födelsedagsfest, hade detvarit vanlig fest hade jag inte orkat, bara gått hem o däckat på soffan. Men man måste ju ställa upp när folk fyller år, och jag behöver faktisktha ett socialt liv, jag och Frida har bestämt typ 3 gånger och ställt in de senaste 2 veckorna. Känns som jag bara jobbar, sover och dricker kaffe. Måste ut och träffa folk innan jag blir totalt antisocial.

Jaja, dags att sluta slö framför datorn. Tänk va schysst om jag hade haft en laptop och mobilt bredband, kunde jag ju bloggat hela vägen upp till NYO!:D Vill haaa!

Sugen på

Läste boktipsen i SJ's tidning igår, den här lät rätt schysst.


Orkar.inte.mer.

Fy fan jag är inte skapad för att gå upp kl 5. Hela mitt väsen stretar emot. Gick o la mig typ 21.30 men somna inte förns efter 23, känns som jag sovit 3 timmar. Struntar i att fixa mig idag, blir lite enkelt smink och håret i en knut tror jag. Går en direktbuss hem ikväll iaf, jippie, då gör det inget om man somnar, på tåget vaknarjag inte om det stannar vid en station.

Igår satt jag nervöst på tget, rädd för att somna, rädd för att tåget skulle glömma att stanna, rädd för att ta fel buss vid bytet. Inget bra upplägg alls. Hade verkligen skitont i magen sen, en kombination av kaffe och nervositet, fick springa på toan som en mupp väl framme på jobbet. Inge kul alls. Good thing dock: järnvägscafét i Nyköping öppet och sålde takeaway kaffe för 10kr. Hederligt bryggkaffe, satt fint faktiskt. Värmde mig mot koppen när jag väntade på bussen. Jävla skitväder btw. Nu vill jag ha sommar!

Surfade lite på asos, massa söta sommarklänninga, solglasögon och accesoarer. Jag lääängtar! Köpte en rosarandig skjorta på stan när jag kom hem, myspys.

Nej nu måste jag nog skynda mig, vet faktiskt inte för datorklockan harstannat på 03.00, ofta att en sån klocka stannar liksom. Så antingen harjag gott om tid eller så måste jag skynda mig som ett as! Tror mest på nummer 2.

Håll tummarna att jag överlever dagen!

Snöstorm

Wtf liksom.

Jag ska gå ner till tågstationen alldeles straxt och det fakking vräker ner. Gaah vad jag är trött på det här. Och återigen jag är absolut ingen bitterfitta på morgonen. Får ta mössa på mig o försöka fixa håret när jag kommer upp. Det här går ju fan inte.

Ge mig Thailand!

Seriöst?

Alltså jag älskar min spikmatta, sovit som en gnu på den inatt, eller iaf kanske 2 timmar. Men nu har jag fortfarande prickar över hela ryggen! Seriöst de brukar ju försvinna på nån timme, det var 5 timmar sen jag rullade av den! Jag trodde först att jag hade fått några utslag, sen ba vafan det är ju spikmattemärken! Inte helt snyggt alltså.

Btw, jag behöver sola, typ pronto. Måste släpa mig till solariet i helgen! Det här funkar fan inte, mina ben ser lite ut som en rå kyckling, alltså med skinn. Fyfan.

Evelina: Not happy

Usch vad jag hatar att gå upp tidigt. Fucking 04.45 ringde klockan, drog mig i 20 minuter, skippade duschen, duschade ändå igårkväll. Skönare att bara sitta o äta frukost i lugn o ro. Mina ögon faller ihop fan. Tänkte köra en dubbel kaffe nu på morgonen, försöka trycka i mig lite mer än mina 2 mackor jag ätit hitills, klockan är inte ens halv sex och jag har lunch först framåt 12 nån gång, har lite clementiner att smaska på men lär vara döhungrig tills nästa måltid, men jag orkar inte äta mer nu! Gaah. Får pressa i mig.

Måste åka tåg upp till nyköping idag, annars om jag kan ta bussen så går den direkt dit jag ska, nu måste jag vänta på anslutningsbuss och fan o hans moster. Blä. Nej jag är inte bitterfitta på morgonen.

Ska nog börja sminka mig, känns som jag har solförmörkelse under ögonen, mycket concealer där alltså. Orkar inte sminka mig. Men jag vill ju se fräsch ut i kassan. Vilket bekymmer.


Ungefär såhär glamorös känner jag mig.

Chestpains

Usch, känner mig trött o seg. Gör ont i bröstet, skulle vilja lägga mig o sova typ 7 timmar. Inte alls fit forfight idag, tur att det är lugnt på kundfronten. Ska med tåget 6.43 imorn, känns väl sisodär. Sätta klockan på 5 var ju inte igår man gjorde.

Tillbaka till jobbet nu, 5 timmar kvar att arbeta, en halv evighet ju.

Going for 65

Gårdagens invägning gav mig ny lust! Nu blir det strikt diet hela veckan! När jag jobbar i nyköping och måste ha matlåda kan jag ju inte småäta annat som jag kan när jag lunchar hemma, därför blir det magra proteinfyllda lådor med quorn och liknande.

Idag börjar jag dagen med 2 ägg och en stor kaffe! Blir nog ägg och ost till lunch, kokade till brunchen igår men glömde dem i köket så nu har jag färdigkokta ägg, smidigt ju! Kanske att jag mumsar i mig en avokado också. Proteinshake till kvällsmat!

Provade jeans igår, viste inte vilken storlek jag skulle ha men provade ett par 28/32 och de satt lite löst! Shit jag som hade 34/34 på högstadiet! Det känns underbart kan jag lova!

Fyller 24 om ett halvår och sen ska vi iväg på cykelsemester igen, pepp som fan till att bli en snärt liten tjej tills dess! Måste bara våga mig till gymmet så jag får snygga muskler!

Dags att skynda vidare mot jobbet nu! Pussinuss!

Week: All gone

Redan måndag renttekniskt. Fuck it, bara jobbat hela veckan. Ska krypa ner i sängen nu. Jobba på hemmaplan imorn, sen upp till NYO i 4dar. Känns nästan som semester att jobba här nu, inga bussar, inga flygplan, inga tåg, inga nätter borta. Men pengarna jag tjänar på dealen gör det värt det!

Hade en mysig dag idag, efterbrunchen tog vi en sväng på stan, jag i mina nya pumps, svarta strumpbyxor, svart linne och beigerosa spetskjol, det var fan skitsött. Varför tog jag inte kort? För att jag orkar inte. Blä.

Blev lite middag, vattenpipa, vin och en varsin cosmopolitan, såg lite tv-serier, spelade uno, myste. Och nu är det läggdags.

Vårspan

 

I vår ska jag glida runt i rosa Converse fan!


Evelina: Goes frisör

Nu ska vi se vad som händer när Evelina får gå lös på Gustavs hår med lite permanentvätska!:D

Evelina: Hitting a new low

65.7 bitches.

I'm so excited!

Like a polarbear*

beer*?

Fan det är svinkallt fan. Har mumsat i mig quorn och en kexchoklad till lunch, satt ensam o mobbad i lunchrummet. Två grabbar pratade om nåt tv-program jag kan tänka mig att se. Inte för att jag tjuvlyssna eller så. gick tillbaka till kontoret. Checka fejjan o ni vet det där.

Några timmar kvar att jobba, en natt till i sörmland, en arbetsdag kvar, en timmes väntan sen hemfärd! Är väl hemma framåt midnatt imornkväll. Ska bli underbart att ligga i sin egen säng med sin lilla man igen. Har beställt brunch till söndag morgon, myys:D

Jaja, back to work in a sec. Serviceface: ON.


Live From Oxelösund

Shit pommes alltså, full rulle med två knattar.

Blev inkallad till 12.45 istället för 15.15 till NYO, happ, so much for chillin friday. Ska ta o dricka kaffe med syrran nu, 3 koppen gillt sen jag vakna, woho! Sen är det bara att försöka bli snygg o ta sig in till kontoret och på med serviceleendet!

HelloBlogg

Fan vad jag inte orkar blogga.

Jaja.

Hade ledig dag igår,städade lite, Carro kom över och fikade. Hon har haft värsta nära-döden upplevelsen så vi behövde prata lite, och dricka massa kaffe.

Var tvungen att gå bort till jobbet med lite grejer till mässan vi ska på, så ringde Maria och fråga om vi skulle ta en kortis påstan. Jo tjena. Köpte ett par jeans till Gustav, köpte en skjorta till Gustav, hittade ett par skor till mig och blev jättesnål, men efter mycket vel så köpte jag dem. hur snygga som helst ju! Skulle för en gngs skull fota dem men då hade min kära Gustav glömt kameran i datorn så den var totalt urladdad och mobilen ligger på laddning så orkade inte ta den. Inhandlade även en söt liten rosa väska på Gina, perfekt till sommaren! Och så kan det ha hänt att jag och Maria gick loss på lösgodiset inne på gotthuset... allt blev bara en dimma där... Storhandlade på Apoteket, det är grejer, kådisar, absolut torr, vitaminer och flourtabletter.

Som ni förstår är mitt kort lite ömt idag. Men det gör inget för senare på kvällen igår så ringde de från nyköping och ville att jag sulle jobba även på lördag, en snabb räkning i huvet ger ungefär 1300 kr brutto. Okej, Money Talks - klart jag ställer upp!

Nu doftar det gott av kaffe och frukost i köket, ses på söndag!

Adjöss

Japp, d drar jag till Nyköping, jobbar och hälsar på syster. Hoppas jag överlever! Pussinuss!

Evelina makes you pretty!

 

Zarah ville bli helloKitty-stylad!


Me&MrJones

Photoshoppat mig o Gustav, bra sätt att bränna lite söndagstid på!


Frukostmys

Lägger mig i soffan med kaffe, ägg och Ugly Betty! Woho!

Söndag: alltid samma sak

Ledig dag och av nån konstig anledning betyder det: städa hela lägenheten. Jag är trött och förbannad på det nu. Jag storstädade i onsdags, men nu är det hur skitigt som helst igen. Fan vad arg jag blir. Att man alltid ska behöva göra det själv. Gaah.

Jaja, Gosia kommer snart, ska ta o fixa lite frukost.

Kaaallt

Nä fan nu lägger jag mig i badet och skållar mig en stund!

Morningcocktail

Resorb+kaffe+panodil.

Fit for fight again!

00:16

Jag är fan onykter.

Detta medelandekrävde enorma energiresurser at formulera. Nu blir det pommes!

Saliga bestyr

Drar till Saliga Munken ikväll, ses i dimman!

Honeybunny

Igår kom Maria! Back from fucking Asia! Woho!
Stod nån jävla kärring och vinka till mig genom fönstret på jobbet o jag ba ööh vem är duu...? Fast det var nåt bekant med glasögonen, sen ba vafan det varju Meria! Men då hade hon gått:(

Ringdes lite senare och bestämde träff, så hon kom över på kvällen och vi drack chai-te och åt kakor och trta o grejjer, sånt man måste ni vet. Så fick jag min present, en röd Chanel 2.55 - äkta jag svär! Det var ett sånt litet ® på CC-loggan, måste ju betyda att den är äkta fan! Äkta Thailand fan. Så nu måste jag ut o dansa i en svart klänning så jag kan ha den till:D

Fick även min underbara parfym jag beställt, DKNY Be Delicious, den gröna och ljusrosa 30ml vardera. Åååh jag döör va gott! Tog den rosa idag, kände att den passa bäst:D

Blir kanske lite vin, god mat och vattenpipa i helgen om jag inte får reda på att jag ska bli Gudmor. Måste shoppa lite också, det kliar lite i fingrarna, plus att mina omega-3 är slut. Så jag måste ju ändå via stan lixom!

Fredag: Ugly Evelina

Orkar inte fixa mig, men det gör inget, för Ugly Betty has returned! Jag älskar fan Ugly Betty, men längtar efter GossipGirl och True Blood. Good shit!


Håller mig kvar på 66.2 -känns bra, tackar som frågar. Shit nu har vårt tangentbord fuckat upp totalt, får slå ner varje tangent frfrrfyogt[{ r{t5 7tlfilyhkutuoiåä+90iuölfi. GAAAAAAH.


Jobbar över en stund idag, sån är jag, take one for the team. Om jag inte jobbar ihjäl mig kommer jag att bli rik en dag.

Snor

Fan vad äckligt att ha hela huvet fullt med snor alltså.

Torsdag: Fucking tomteland

Seriöst, det är typ 1km djup snö ute. Okej om man hade en pulka och en schysst backe att åka i, men en annan ska ju fan jobba - inte åka pulka. Bullshit asså.

Skulle gått ut på promenad igårkväll men Rickard pga citat: Aldrig att jag går ut. Gick till Konsum o ser ut som tomten korsat antarktis.

Jävla kärring alltså, jag fick också g till konsum då så jag fick lite motion. Inhandlade Cola och Lindt Exellence Blåbär, det var fucking to die for! Gjorde lite grönt te med cayennpeppar, ingefära och citron och hällde i mig... typ 2 liter, gissa om man fick springa på toan! Bra skit för ämnesomsättningen det där!

Såg The Boat That Rocked. Underbar! Seymore Hoffman är ju en kvalitétsstämpel, se den för fan! Lite svart humor skadar ju ingen!

Ja då var det väl som vanligt: tillbaka till arbetet!

Fruktdetox?

Glömde bort städningen dör en stund och surfade runt på ämnet Detox. Vad jag läst så verkar det effektivaste sättet vara att käka råa grönsaker och färsk frukt kombinerat med grön-te och nån produkt som hjälper kroppen att rensa.

Tror nog att jag skulle klara av det. Fylla några byttor med massa färdigskuren frukt o grönsaker och äta när det passar, i typ en vecka. Shit jag skulle dö utan kaffe känns det som. Men kul att pröva fan.

Evelina: Städtant

Gaah, vad tråkigt det är att städa.

Har varit ute en sväng med lite sopor, bokat tvättstuga, diskat massor, plockat lite här o var, tungt som fan. Blir nog ingen shopingrunda för min del idag. Bra det, sparar pengar plus att man får lite motion, och kan bjuda hem folk utan att skämmas!

Evelina: Städtant

Gaah, vad tråkigt det är att städa.

Har varit ute en sväng med lite sopor, bokat tvättstuga, diskat massor, plockat lite här o var, tungt som fan. Blir nog ingen shopingrunda för min del idag. Bra det, sparar pengar plus att man får lite motion, och kan bjuda hem folk utan att skämmas!

Good things can come from a flu

Woho, ny lågvattenmarkering! 66.2kg! Ja det är bra att bli lite magsjuk ibland!

A little bit of this and a little bit ofthat

Seriöst. Vi är såna jävla grisar. Nån borde skicka in oss till det där rent hus eller vad fan det heter. Ska försöka träna katterna till städtanter.

Ledig idag, Gustav jobbar. Känns konstigt. Han är ju alltid hemma när jag är det. Tänkte igår att vi skulle ta värsta shoprundan på stan, men vafan det kan vi ju inte. Hittade massa snyggt, men köpte inte för att vi skulle g på stan idag, lär väl vara slut om jag springer upp nu. Blä, de hade en skitsnygg skjorta med farfarsringning i grårandig bomull, sen en jättesnygg smal slips på MQ och ett par lila jeans på New Yorker, ja till Gustav alltså. Till mig har jag köpt massa fint! Får ta o lägga upp bilder sen! Måste fan städa lite här hemma!

Men lite blogging är nödvändigast!

Fan va gött med kall latte. Har mumsat i mig 3 ägg med majonäs, 1 mittval vegetarian, 2 omega-3, 3 hårform och 3 c-vitamin. Värsta cocktailen! Hosta o snora som fan på jobbet igår, kräktes som en fontän igrkväll och inatt har jag haft rinnande näsa så att hela nyllet var stelt av snor när jag vaknade. Fräscht. Var lite rädd att jag fått vinterkräksjukan, men det verkar ha gått över nu, piuh!

Fan borde kolla om det finns tvättid, har typ inga kläder kvar. Annars kan jag ju gå en sväng till på stan...

Dagens hatobjekt: C

Jaha, nu får man inte vara med o leka. När Evelina ska ut o jobba i Nyköping passar chefen på att boka in en middag och spa-kväll. Som ett fistfuck i ansiktet. Jag om nån är värd spakvällen, jag offrar mig fan och åker till Nyköping fram o tillbaka mer än halva arbetsmånaden. Nu blir det fan inget att dricka för hennes del. Yalla.

Gonna get rich!

Woho, min älskade har fått 100% anställning, fan va skönt! Alla tusenlappar extra i kassan är ju välkommet! Sen när vi har en mindre förmögenhet så lämnar vi landet!

Sweets!

 

EpiCute!


haha!

Dagens!♥

Engrish!

Was to bajj?

Dubai? No to buy, for mi friend.

Zarah blir kärring i slutet av månaden och det ska firas, men frågan är med vilket paket. Köpte jättesött i julklapp, så måste hitta på nåt annat.

Jag är sugen på glass fan.


Evelina: tålmodet själv

Gaaah, varför i helvete ska det ta en sån förbannad jävla tid att lägga in en sketen ljudbok??????!!! Jag vill gå o lägga miiiig! *ligger på golvet och sparkar o skriker*

Måndag: då kör vi

Jappjapp, tillbaka till jobbet igen!

Likadant från dag till dag, men cashen rullar in, vilket är prio just nu. Ska försöka vara återhållsam med shoppingen, ingen shopping förns jag är fit igen!

Ska kanske ut med min girlfriend Rickard och promenera ikväll, bra skit, vi ska hetsa varandra till stordåd! Kommer se ut som Victoria Beckham båda tv haha!

Blä kaffet smaka konstigt:/

Mot: Sörmland

Ja om lite över en timme går bussen, ska bli kul o jobba där! Blir några turer upp nu i januari, tur att det är bra kollektivtrafik.

Har sovit jättedåligt inatt, legat halvvaken, vändit och vridit på mig, druckit typ en liter vatten, frusit. Usch jag tycker inte om att vara gräsänka. Gustav är ute hos sin mor och åker långfärdsskridskor. Det skulle jag också behöva göra, fan vad det bränner kalorier, men man ligger ju däckad i en vecka efteråt!

Gaah, kollade busstiderna ikväll, hoppas verkligen att vi stänger snabbt och smidigt, om jag missar den som går precis när vi stänger kommer jag typ inte hem. Får ringa syrran i värsta fall så hon kan skjussa mig till tåget. Jippie.

Peppad

Känner mig redo att bli fit igen. Har försjunkit till en grå massa med noll kondis och en degig mage. Nej slut på detta! Måste få upp konditionen, sprang lite under promenaden förut, så jävla skönt! Måste bli stark igen, shit gjorde några situps på pilatesbollen och trodde att jag skulle kräkas. Inte helt okej. Kom på ett schysst sätt att ta sidomusklerna i magen, hänga i stången vi har för armhävningar, sen vrider man helt enkelt upp knäna i sidled eller hur man ska säga, tungt som fan så det borde ge resultat!

Borde komma ur min rädsla för främlingar. Gå på Friskis själv, inte behöva ha nån med mig för att gå dit. Det är ju klockrent att studsa runt som en tönt med massa tanter, man känner sig skitsnygg! Plus att man har en anledning till att skaffa fräscha träningskläder!

Jappjapp, nu jävlar! Ska vi för att safea lite säga 65kg till första mars? Inte ens ett kilo i månaden haha, men jag vill inte misslyckas! Fan man kanske skulle dra på Palace ikväll o dansa i några timmar? Jobbar iof imorn men vafan, värsta motionspasset om man inte häller i sig nån sprit haha:D Vid andra tanken, är nog inte en kotte där ikväll, vilket iof är bra, kan man ju ta ut stegen lite extra!


Nej ni, ska nog ta o göra lite magövningar nu!

Lady: Gaga

Fan vad underbar hennes musik är. Mina grannar måste tro att jag är dum i huvet om de ser hur jag dansar runt i vardagsrummet haha!

Confessions of a shopaholic

Okej inte i närheten av hur underbara orginalböckerna är, men underhållande.

Is: Kallt

11018 steg i kylan får fan räcka.

Pirrar som fan i låren som försöker få tillbaka värmen. Härligt härligt att få röra på sig igen! Jag har typ inte rört på mig sen november nån gång. Ska nog ta och duka upp med en varma koppen och lite ost nu!






Promenad!

Nu sticker jag ut med ljudbok och raggsockar!

En ledig januaridag

Efter att ha läst igenom min blogg från det gångna året blev jag motiverad till att röra på mig igen! Nu ska jag ta mig i kragen och vara så duktig som jag brukade vara! Det blir situps, långpromenader, motioncykel och rätt mat!

Det är ett nytt år med nya möjligheter!

Invägning på 67.6, ett kilo plus över julhelgen, inte bra, men det gör inget för jag har ett helt år på mig till att bättra mig. I januari förra året låg jag ungefär på 10kg mer.

Nu kör vi frukost: ägg, kaffe och ost!
Ska skriva matlista och göra en träningskalender!

Summering

Ja man ska väl skriva en sumering av året. Men jag orkar inte. Det har hänt så mycket!
Året började iaf inte så bra så det kunde ju bara bli bättre. Jag och Gustav låg hemma på nyårsafton sjuka som grisar och somnade strax efter tolvslaget.
Vi hade ett mysigt januari med långfärdsskridskor och annat vintermys.


I februari bokade vi vår kärleksresa till Egypten! Jag läste Carolina Gynnings Ego Girl, åt semlor och började klättra! Jag köpte min numera favoritskugga från Make Up Store: Velvet! Åhh vad jag älskar den! Gick utanför arbetsbeskrivningen när jag hjälpte en kund med gamla resecheckar, slutade med att hon kom in med en tårta åt mig!


Vi begav oss mot varmare breddgrader den 6 mars, vår 2års dag! Hade en undebar vecka med kamelridning, snorkling, solandes, vindsurfing, allt!
Var värsta träningsjunkien och fick reda på att jag skulle bli moster igen! Släppte bomben till Gustav att jag kunde tänka mig att åka på cykelsemester, vilket han blev eld o lågor över!




April var en bra månad, solen började skina igen, det blev många långa promenader längs åbackarna med Zion, helt underbart skönt när man tänker tillbaka! Jag var helt stört duktig på att träna och äta rätt då. Cykelsemestern till Italien blev mer och mer bekräftat, nu fanns lixom ingen återvändå.



I Maj hade våren kommit med stormsteg, vi åkte till Ågelsjön och klättrade, vi tog vår första promenad till Halvars glass med djuren. Inhandlade mina underbara löparskor och mina älsklingsklackar med mockaremmar, på dagarna rände jag längs åbackarna och på kvällarna dansade jag gärnet på Palace. Unstopable in my new darling.



Juni och underbara sommar! Det blev så underbart varmt, många frukostar avnjöts på balkongen. Vi köpte en grill och spenderade även kvällarna på balkongen, mycket grillat och vattenpipa blev det! Det blev också mycket regn, bland annat när vi under midsommarhelgen cyklade ner till Gustavs mor i Rimforsa. Jag fyllde 23, kände mig gammal.



I Juli drog jag, Gustav, Maria och Martin en heldag till Stockholm, det var nog bland det roligaste vi gjort! Värsta Roadtrippen med frukosstop i siljekrog, promenad längs vattnet, shopping, sushi, svett och skoskav. Avslut på Grönan! Fy fan vilken underbar dag! Vi hade födelsedagsfest för mig och Gustav som blev 24 och gammal gubbe. En heldag spenderades på Kolmården med Maria och Gustav. Vi laddade upp för cykelsemestern, juli var en bra månad!



Äntligen kom Augusti! Jag och Gustav tog våra cyklar och flög ner till Italien, cyklade runt i 18 dagar, 110 mil. Hade ett sånt jävla äventyr! Vi sov på stränder, cyklade fram på Roms gator, åt pizza, drack vin, badade i tre hav, hade det underbart! Slet som djur, grät några tårar. Vi levde! Ville inte komma hem till verkligheten igen. Det gjorde vi till sist och firade hemkomsten med vänner och bekanta. Vi var bruna och kära. Underbart.



September gick fort, jag och Maria var värsta duktiga på att promenera, vi + Gustav och Zion åkte ut i skogen och plockade svamp en heldag. Svamp är det bästa med September! Mmm...!



Oktober, kallt, blött, äckligt. Blev sjuk, seg, hostade. Drog till Stockholm med Vickan, had a blast, träffade lilla Thelise, planerade Halloweenfest. Gick rätt fort det med.



November, ännu kallare och blötare, åkte på utbildning i Stockholm igen. Hade schyssta fester, skaffade mig Jimmy Choo skor och handväska. Höll mig i skinnet vad gällde kost och motion, tog in Gosia under mina vingar till att bli en skinny bitch. Köpte Gustavs julklapp, hur skönt som helst att ha det fixat över en månad innan julafton! Sen blev jag moster igen, till lilla Lisa!



December, sista månaden på året. Fortfarande lite sjuk sen oktober, började piggna till. Åkte på 90-års kalas för Gustavs mormor, handlade massa mysiga julsaker till hemmet, pyntade, bakade och lagade mat. Gick på julfest med jobbet, åt äcklig mat och dansade i några timmar inna jag och Frida hamnade i mitt kök med en varsin kopp te. Jobbade julafton med Vickan - spenderade mesta tiden till att äta ost och kex! Tog tåget mot julfirande i Vadstena, hade mys, fick massa klappar, gick på puben, firade jul igen på annandagen, åkte på 19-årskalas för Gustavs kusin, vilade, tillbaka till jobbet. Firade nyår med skaldjursmums hemma för att sedan bege oss på fest i Linköping. Fick en champagneflaska i ögat, dansade runt i raggsockar och åt korv med bröd kl 2 på natten. Sen var året slut.


2010: ööh

Mår som man brukar på nyårsdagen. Vart fest i Linköping igår. Mycke sprit men ingen fylla, märkligt, mådde bara illa. Firat mor idag, kakorna och tårtan dansar hambo i magen nu.

Ska kura ner mig i soffan med en film eller nån tv-serie. Fick tips av en tjej igår som bodde i England om en serie som heter Misfits och har gjort dundersuccé där så den måste vi checka.

Orkar faktiskt inte blogga. Skaffa ett liv fan. Jag berättar mer om mitt imorn.