Peppad

Känner mig redo att bli fit igen. Har försjunkit till en grå massa med noll kondis och en degig mage. Nej slut på detta! Måste få upp konditionen, sprang lite under promenaden förut, så jävla skönt! Måste bli stark igen, shit gjorde några situps på pilatesbollen och trodde att jag skulle kräkas. Inte helt okej. Kom på ett schysst sätt att ta sidomusklerna i magen, hänga i stången vi har för armhävningar, sen vrider man helt enkelt upp knäna i sidled eller hur man ska säga, tungt som fan så det borde ge resultat!

Borde komma ur min rädsla för främlingar. Gå på Friskis själv, inte behöva ha nån med mig för att gå dit. Det är ju klockrent att studsa runt som en tönt med massa tanter, man känner sig skitsnygg! Plus att man har en anledning till att skaffa fräscha träningskläder!

Jappjapp, nu jävlar! Ska vi för att safea lite säga 65kg till första mars? Inte ens ett kilo i månaden haha, men jag vill inte misslyckas! Fan man kanske skulle dra på Palace ikväll o dansa i några timmar? Jobbar iof imorn men vafan, värsta motionspasset om man inte häller i sig nån sprit haha:D Vid andra tanken, är nog inte en kotte där ikväll, vilket iof är bra, kan man ju ta ut stegen lite extra!


Nej ni, ska nog ta o göra lite magövningar nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback