Storhandling

Måste in på mitt kära gymgrossisten och storhandla snart igen!

Kan verkligen rekomendera mitt nya protein Whey 80 från Star Nutrition med banansmak! Uuunderbart - vilka barndomsminnen som väcks!

Ska klicka hem CLA Advanced, nån creatine och kanske nån energiboostare, så man kan pumpa järnet! Woho!


Morgonpasset avklarat

Känns bra! Blev en timme på gymmet igårkväll, körde en snabb uppvärmning på bandet och sen satsa jag järnet på överkroppen. Var ju ett par tuffa killar som var vid maskinerna brevid mig så jag kunde ju inte gärna köra på min normala nivå så jag drog i lite extra vilket resulterade i visst stånkande och stönande från min sida. Och en jävla bra baksmälla. Eller träningsvärk som noobs kallar det. Körde även lite benpress som gav sig till känna nu på morgonen när vi skulle jobba uppförsbacke på spinningen! Vilken dunderrumpa jag kommer att få!

På tal om uppförsbacken så kom instruktören fram till mig och ba: Kääämpaa! JAAAA! Såja! Kom igen du är staaark! Lite till! Du vill ha mer, du kan meeer!
Sen vred hon helt sonika upp min redan mördartunga belastning till typ 2000 och det kändes som jag försökte trampa mig ur stelnad betong. Taaack.
Sen på coren så var hon på mig igen och skrek åt mig att pressa liiite mer, träningsvärken i magen sved och skrek när jag försökte komma lite högre upp i övningarna. Skööönt!


Åh nu vill jag träna mer! Man får ju upp flåset och bli assvettig på spinningen, men så går ju pulsen ner på coren och man fokuserar ju bara på styrkeövningar så man får ju nya tag i springmusklerna. Men jag mitt arsel plockade ju ut mina vanliga skor och la bara ner cykelskorna så jag kunde ju inte köra ett till konditionspass utan fick traska hem. Kanske skulle sätta mig på träningscykeln till ett avsnitt Gossip Girl innan det är dags för frukost. Men jag vill springa ju! Hur som helst så är jag stolt över mig själv! Ska fanimej köra spinnpasset varje onsdag! Asskönt! Jobbigt att ta sig ur sängen men annars vare lungt!

Nu har Lupin krupit in i en plastpåse här på skrivbordet brevid mig och ligger och spinner. Skön kille. Nej Gossip Girl var det! Woho!



Längtar efter cyklingen!
Hur ska jag överleva sommaren utan cykeläventyr?

Evelinas heta fiskfärs

Tänkte dela med mig av mitt nya favoritrecept på torsk som jag knåpade ihop för nån vecka sen och nu äter konstant! En sån här portion äter jag själv till lunch och står mig på riktigt länge, dessutom är detta king om man inte gillar fisk men vill få i sig magert protein!

Först köper jag ett fruset 400g paket torsk som jag låter ligga framme och tina över natten. På morgonen tar jag en stor teflonpanna och hettar upp, lägger i fisken och steker utan tillsatt fett några minuter på varje sida. Efter ett tag kan man börja "hacka" fisken med stekspaden så det blir mindre bitar, precis som köttfärs. 1-2 tsk chiliflingor anvädner jag minst, sen om jag har tar jag 0.25 pkt av Santa Marias tacomix för fisk, annars har jag i lite mynta, gurkmeja, salt, peppar eller något i den stilen, starkt och fräscht. Rör runt och sen toppar jag med att pressa ½ citron över alltihop och kokar upp så vätskan dunstar. Hur jävla enkalt som helst! Massa nyttigt och massa gott!



Tisdag: uppe med tuppen

Börjar extra tidigt idag för att hinna fixa lite fint i butiken efter helgens renovering! Har varit duktig och gjort en matlåda bestående av torsk och starka kryddor, utan tillsatt fett. Ren proteinbomb! Frukosten bestod av en proteinshake och två Wasa sportknäcke med smör och liite ost. Bra för magen med fibrerna, och så står man sig ju lite längre också. Blir gym efter jobbet eftersom de inte behagar att öppna före 10 idag, köpte en träningstidning i helgen som jag plöjt igenom och fått massa inspiration av!

Jahaja! Dags att sätta lite fart kära vänner!


Min nya nattvän



Tog mig i kragen och köpte en riktigt bra nattkräm, som är till för 30+ men jag är där förr eller senare! Är riktigt nöjd måste jag säga, huden är supermjuk och känns inte alls flottig på morgonen som den kan bli av vissa nattkrämer.

Valde den här eftersom den ska ju ha vetenskapligt bevisad effekt, och jag har en feting-bekymmersrynka mellan ögonbrynen! Så nu gnor jag som bara den! Finns att köpa på massa olika ställen, inhandlade min på Åhlens när jag hade 20% rabatt på valfri vara - man tackar!

Pains

Känner mig verkligen inte pepp.

Har helt insane menssmärtor. Är hur trött som helst, varit tvungen att sova 2-3 timmar extra framåt eftermiddagen nu de senaste dagarna. Känns inte bra. Måste nog gå till fabror doktorn och se om allt är som det ska.

Som ni sett har jag inte heller orkat med att blogga. Men vad har hänt i mitt spännande liv då? Jo inte allt för mycket. Var på Vip-bjudning på smultronstället i onsdags, fick stört god glass serverad! Muuuumma! Fan nu blev jag sugen på glass!




Vidare så har jag varit ute hos min kära Frida på landet när hon hade jobbfest, jag var mobbad och drack Fanta när de andra satt i solen och njöt av vin, öl och cider. Jag kan faktiskt ha roligt utan att dricka! :D Mest för att jag skulle köra till Linköping dagen efter...

Firat påsk hos mormor med räkmackor, hos svärmormor med lite plockmat och svärmor med grillat och en del vin. Skönt. Blev tillomed en sväng på Ikea för att fira påsken ordentligt! Jesus - jag har aldrig kommit så lindrigt undan därinne! 198kr HAHA! SÅ vi firade med varsin mjukglass:D Muumma. Men svårt att köra bil med struten i munnen...

Jahaja. Spännande! Nu mår jag faktiskt skit och tycker så stört synd om mig själv så jag ska göra en fetingsallad med Karl-Johan cremefraishe! Sen ska jag beklaga mig för Gustav så han ligegr och klappar mig på magen hela kvällen - som för övrigt ska spenderas på soffan. Jag skiter i om jag blir fet. Jag har fucking mens och det är mest synd om mig i hela världen!


Twins?

Tisdag: en ganska vanlig dag.

Sovit kanske lite för länge idag, men jag var verkligen helt slut, behövde få mig en extra timme eller två. Hade satt klockan på rigning så att jag skulle hinna gå upp och köra en mil på träningscykeln - men i min nyvakna förvirring stängde jag av larmet, gosa ner mig lite längre under täcket och somnade om. Men lite bloggning ska jag väl få gjort tänkte jag medan jag mödosamt försökte återvända till land of the living nu vid niotiden. Sagt och gjort, fixade frukost: Proteinshake, två Wasa Sport med ost och en banan, tvättade av mig lite och placerade rumpan här.

Är sjukt trött fortfarande dock. Fuskat med vitaminerna så är nog lite järnbrist som spökar.

Gårdagen bjöd ju också på en ansträngning för kroppen, först morgonpass på sats med kondition och en snabbkörning på gymmet, lågt kaloriintag under dagen och till sist nästan 2 timmar promenad med Maria och massa packning! Vi gick ut till Willys och handlade, tittade in på Gustavs jobb för att lämna av lite godis och gick hem igen, var riktigt trött när dörren slog igen bakom mig. Blev en kopp te, en dusch och sen gled jag ner i sängen helt avslagen. Skönt! Ikväll måste jag nog ta mig till Sats efter jobbet efetrsom det inte blev något morgonpass. Jippie. Känns inte så lockande just nu. Vill bara lägga mig och sova 4 timmar till.

Men icke! jag har min nya apprentice att tänka på! Jag ska tukta henne till en perfekt kopia av mig! Mohaha.

3 dagar kvar att arbeta, får fokusera på det, sen är det långledigt. Även om schemat är fullspäckat. Men jag vill bara sooova...



Femtiofyra dagar

Så lång tid har jag på mig att maxa konditionen till tjejvättern! Ojoj, kände mig lite halvkrasslig på bandet imorse - inte ok! blev mestadels powerwalk i 5% lutning men joggade även en stund för att få upp pulsen ordentligt!

Var verkligen inte sugen på träning imorse när klockan ringde och det tog en bra stund innan modet infann sig för att släpa mig ur sängen!

Hade dåligt samvete igår för att jag inte varit tillräckligt aktiv de senaste dagarna, men hade fortfarande ingen lust att ta mig i kragen och dra till Sats - så istället åkte vi ut i Vrinnevi och gick elljuspåret och stannade till en stund vid den lilla sjön som kommunen anlagt en bit från Tjalvegården - supermysigt!

Denna vecka blir ju lite sne eftersom det är påsk och allt, men jag har lovat mig själv att hålla mig till utsatt matplan i 4 dagar, förutom torsdag då jag och Gustav bestämt att vi ska äta lunch på fiskmagasinet. Sen blir det ju en viss risk för frestelser under de 4 dagar jag är ledig:D Blir nog en sväng ut till svärmor så då kan jag ju alltid ta en skogspromenad för att bränna lite kalorier:P

Frukost: Proteinshake, frukt och 2 finncrisp med kantarellost

Lunch: Torsk stekt i lite olja med massa kryddor och kokat i lite lime- och citronsaft.

Kvällsmat: Proteinshake och grönsaker.

Låter som en bra start på veckan!

Nu är det bara o göra sig snygg inför arbetsdagen! Pussinuss!

Kvällens outfit


Notera min bling-bling klocka! Kärlek på den ass!

Sorry for my lies

Ojoj, den där bloggningen jag utlovade uteblev visst - hoppsan! Men shit vad stökigt vi haft det här hemma, städat massa!

Blev en sväng runt strömmen i vårsolen, gick förbi Refens Grund där det var ett mindre spektakel pågående! En massa människor stod invid nån ruchkana och en stor tankbil märkt med "djurtransport" stod en bit längre bort - självklart var det dags för årets inplantering av fisk i strömmen! Såg lite kul ut faktiskt, spruta småfiskar för glatta livet! Laxar, gösar och lite annat var det visst!

Hur som helst - nu har vi gjort oss fab! Och inom en ytterst snar framtid ska vi bege oss till G:a Rådstugugatan för förfest hoss en viss fröken Ann-Sofie! Hoppas bara att mina transvestitskor håller! You know made in Thailand - good quality miss! För ett par supersnygga lackpumps med prislapp runt 100kr så tjafsa jag inte så mycket om vad jag ansåg om "made in thailand" som kvalitetsmärkning...


Ska nog plocka med mig ett par back-ups...

Jahaja, plocka med sig lite vin och nåra fjolldrickor, packa ner lite puder och mascara, rulla av katthår - sen är man fit for fight!

Måste få liv i telefonen också, den dog, sen satte jag den på laddning men andra delen på sladden var ju inte riktigt med i matchen och satt utanför hålet. Bra jobbat grabben! Hoppas den juicat i sig lite nu! En miljon missade samtalfrån mamma och ev. några från syster gissar jag på.

Äh vafan, ut i dimman bitches! Pussipuss!


Approved by Giza.

Veckoslut och mys

Har varit en riktigt tung vecka, att gå från att glida runt i flipflops, dricka fruktshakes och ta dagen som den kommer till att serva kunder, räkna pengar och lära upp ny personal är lite hårt!

Rundar av med att lägga en flaska vin på kylning, har inhandlat lite goda ostar, bl.a. Morbrier, punchädel och något som hette Västgötapräst. Blir lite bruchetta och annat plock till det! Måste ju få njuta lite så här i slutet på veckan!

På tal om att njuta så sticker jag och lilla mor till älskade Budapest om 3 veckor! Underbart, ska bara packa massa söta klänningar att skutta runt i! Väl där ska jag bada i Törley och god mat! För att inte glömma varma källor!

Och medan vi ändå är inne på weekends... råkade klicka hem en Londonweekend för mig och hjärtat veckan innan jag fyller 25. Så kan vi fira bara han och jag! Gå på Madame Tussaud! Stavas det så?? Whatever. Det är ju larvigt roligt! Hihi! Men vi får se, måste ju hinna shoppa:D

Nej nu måste jag börja med maten, hungrar ihjäl. Imorgon blir det storstädning av vår lilla knarkarkvart - men jag ska ta mig tid för lite blogging! Har massor att berätta om resan!




yepp, that's me and a baby-tiger!

Burn baby burn

Woop Woop!

Igår blev en total Fail-dag.

epic fail photos - Acrobatics FAIL


see more funny videos, and check out our Yo Dawg lols!

Kroppen kändes sjukt tung när jag vaknade och efter en timmes snoozande med Giza mysandes vid min mage var det bara att admit defeat. Ingen morgonträning. Jobbet kändes tungt, sammasammasamma, om och om och om igen. Sjukt trött, grinig och sockersugen föll jag för den lilla gula frestelsen i kylen. Jag ska erkänna det, det var bland den konstigaste och godaste desserterna jag ätit. Saffranspannkaka, Gotlands nationalklenod, bakad med kärlek av en 140 cm hög äkta gotlänning. En stolthet för Kalkstens-Hawaii, tänk att detta missförstådda folk kan uppbringa något så fantastiskt.

Nog med spaltmeter om detta, när jag äntligen förlöstes ur mina bojor var det som en mörk makt styrde mig. Först in på Intersport förvisso. Men senare vidare mot Ben&Jerrys.

Väl hemma blev det inte många knop heller. Lite morot och gurkstavar, te och knäcke framför filmen The Company Men. Som var rätt bra!

 

Men idag kära vänner! SÅ var jag uppe med tuppen, körde en mil på träningscykeln och gjorde även lite magövningar på pilatesbollen. Jag fixade en nyttig frukost i form av ägg, avokado och proteinshake. Jag tillredde en stor matlåda bestående av ett helt 400g paket torsk som jag stekt i lite olja och kryddat med massa starka kryddor, lime och citron. Mums! Ikväll har jag bokat in spinning och core på Sats, skönt!

 

Kör lite halvfart denna vecka, är rätt sne i kroppen sen resan, tog oss ca 32 timmar från att vi hämtade bagaget på hotellet tills vi var hemma i Norrköping igen. Och hela den dan hade vi också varit ute och gått på Zoo, tittat på tempel och shoppat på MBK.
Nästa vecka blir det ännu hårdare! Ska ta och sminka mig lite nu, hppa i mina nya walkingskor jag köpte på stan igår och sticka till jobbet. Blir en promenad på lunchen hade jag tänkt mig, kalorierna ska brinna!


Thailand 2011: Prolog.

Det är väl dags att redogöra lite för händelseförloppet på vår semester, så nu ska vi se vad jag minns!

Allt började den 17e Mars, väl på Arlanda äntligen på väg och dags att fira satte vi oss och tog en Zinfandel inann avfärd. När jag frågade killen i baren om det möjligtvis fanns en sådan så såg han lite lycklig ut, två småglin som inte bara vill ha ett billigt glas rött. Ivrigt plockade han fram en flaska som jag fick smaka av - underbart!



Hann knappt halvvägs genom vinet, det var supermastigt och tog sin lilla stund att hälla i sig och njuta av, innan de ropade ut att vi skulle boarda. Som tur var fanns det fritt med vin och öl på planet så man kunde få sig en sängfösare, bad flygvärdinann om ett glas vitt, när hon ska öppna flaskan har det blivit sånt tryck att korken smäller upp - vinet sprutar över hela mig! Kändes som jag vunnit nån F1 race och de sprutade ner mig med champagne! Lite roligt var det iaf även om värdinnan skämdes ögonen ur sig och såg ut som att hon ville sticka huvudet i sanden. Efetr det gick allt rätt smidigt, flög i 8 timmar, gick snabbare än jag trott, blev lite störd i dygnsrytmen bara eftersom vi flög motsols och efter att ha haft mörkt i 2 timmar var det soluppgång och sen blev allt bara ljusare, några kids på skolresa envisades med att sitta och fotografera varandra under den lilla stund det faktiskt var mörkt och man kunde sova - blixtrarna gjorde det lite jobbigt att få en blund i ögonen.
Trötta men glada landade vi på Pekings flygplats - möts av en barsk kinesdam på 150cm ö.h. Where you go?! Ehm... Bangkok? Oké. *Smack* så hade hon satt på oss några klisterlappar och jag fick genast accossiationer till nazityskland och de gula judestjärnorna. You go this way. *peka*
Att ta sig in i Kina är en historia i sig, vi skulle ju bara till transferhallen men likväl fick vi kolla bagage, gå genom en värmescanner så att vi inte hade med oss nån form av agrikultral influensa. (Dagens fråga: Är du rädd att få svininfluensan? Tobbe 27år Linköping: Nej jag är Vegetarian - saxat ur Corren nån gång unde förra hösten).

Hur som haver, vi brände några timmar på att.... dricka Gin Tonic och Long Island Ice Tea. Hoppsan. Men vi tänkte att det var bra så vi skulle bli lite lulliga och sova en stund till på flygningen till Bangkok! Vi tänkte att vi skulle uppdatera våra FB-statusar så att alla skulle veta att vi var välbehållna, men det funkade inte riktigt... inte heller Wifi'n som skulle vara gratis och allt sånt tjafs. För i folkrepubliken Kina så har man ingen integritet. Vi var tvugna att registrera oss och scanna in våra pass till regeringen för att få använda internet. Nej - det kändes inte helt OK. Så vi tog några G&T till...




En mycket trång flygning senare var vi äntligen på Thailändsk mark! Fantastiskt! Dock var det inte lättare att ta sig in i landet här, gick halvt vilse på flygplatsen, fick stå i över en timme för att komma fram till pass och visum-kontrollen. En barsk man tittade surt upp på mig när jag la upp ett leende för att visa "I come in peace". Nehe. So much for the Thai-hospitality.

När vi äntligen brutit oss ut från flygplatsen och vi kände kvällsluften ligga varm och fuktig rann hela den långa resan av oss! Att det första jag ser var hur många knallrosa taxibilar som helst som stod uppradade gjorde ju inte saken sämre! Tyvärr blv det en gul och grön bil vi fick åka i, vilket jag senare reflekterade över att jag var glad för. Vi hade något så lyxigt som säkerhetsbälten. Och dessutom krockade vi inte på vägen till hotellet. Lyxigt. Som två barn med tindrande ögon satt vi och tittade ut över en stad som nu dränkts av nattmörker men slog tillbaka med otaliga lampor och neon, utanför svischade trafiken förbi. Ja i ungefär 5 km. Sen blev det tvärstopp. 3 taxibilar, en pickup och två privatbilar stod i en enda salig röra inkörda i varandra tvärs över två körfält. Thailand i ett nötskal. När vi äntligen klev ur bilen på en fantastisk gata som hämtad från orienten förstod vi att vi faktiskt var framme.

Som kungligheter togs vi emot av hotellpersonalen, vi fick vårt underbara rum - som jag självklart glömde att fotografera! Tog en dusch och sen var vi på semester!



I love my reflection

Var mäkta mör efter gårdagens hårdpass men jag körde på ändå imorse! Körde en halvtimme powerwalk med 4-6% lutning blandat med lite korta sprinter. Astman är helt körd efter att inte ha tränat på tre veckor så får pusha mig lite försiktigt framåt - huvudsaken är ju att pulsen går upp och att svetten sprutar haha! Smogen i Hat Yai, Chiang Mai och Bangkok lär ju ha gjort sitt för lungorna också... för att inte spcifikt nämna det där "hotellrummet" i HY som var så mögligt och fuktskadat att det var en befrielse att komma ut till de gemensamma utrymmena där cigarettröken låg tjock!

Körde rätt mycket mage och armar, till rubriken: en maskin man kör rygg i som också tar på bicepen är strategiskt placerad mitt emot en av spegelväggarna - när man använder maskinen spänns varenda muskelfiber och bildar en fontän av sexappeal som slingrar sig runt hela överkroppen. Känner mig skitsnygg när jag sitter i den maskinen! Ser ju tiofaldigt mer vältränad ut än vad man kanske är. Om jag vore kille och skulle se mig sitta där med de där armarna så skulle det gå för mig i byxan!

Börjar jobba igen om 30 minuter. Ojoj vad fort det har gått. Tre veckor i Thailand lät så underbart, nu i efterhand känns det som vi var borta en helg!

Ska nog ta och fixa håret och dra på ett lager nagellack nu, så jag blir lite extra fin för min första dag tillbaka!

Bitches I'm back!

Gustav vaknade som en jävla mört vid 6.30 imorse och spenderade sin första vakna kvart med att terrorisera mig så att jag till sist drog mig ur sängen. Bra det på ett sätt för kl 11 var jag på gymmet och körde järnet! Blev en timme på löpbandet med blandat löpning, jogging, powerwalk med 6% lutning. Sen skulle jag köra gymmet också men orkade nästan inget, helt slut!

Min nya kompis Rasmus, tillika Kaisas pojkvän har peppat mig som fan nu! Vi möttes upp alla fyra nere i Ao Nang, jag och Rasmus klickade direkt och pratade bara om träning och kost i typ tre dar:P Hans träningspolare i Oslo kom typ i final i Bodybuilding VM så Rasmus har ju världens informationsbas där som han bara vidarebefodrar till mig. Har fått tips om vilka kosttillskott jag ska köpa, bästa deffmetoderna och massa sånt! Så nu blir det att lägga en stororder på Gymgrossisten, träna som ett as och bli rippad till tjejvättern!

Ikväll blir det en sista semestermåltid med hummus och andra röror, lite tortillabröd att dippa i, lite tacofärs och grönsaker. Imorgon börjar jag med banan+proteinshake till frukost, kokt fisk till lunch och sallad+proteinshake till kvällsmat. Fick ett skitskumt tips om att äta två riskakor efetr träningen, det gör typ att kroppen efterbränner lagrat fett och inte det man tar in eller nåt... fatta inte men det lät bra så jag sprang till affären och köpte två paket - ekologiska såklart.

Okej nu vet jag att ni säkert vill höra mer om semestern men det är SÅ mycket! Får sitta här en stund imorn, har inte riktigt bestämt mig om jag ska köra cykling hemma eller gymmet imorgon innan jobbet. Vi får se hur jag känner, just nu har jag en förjävla huvudvärk iaf. Blä. Ska ta o fixa mat nu tror jag!

Äntligen hemma

Har varit en väldigt omtumlande semester som slutade i 12h försening, vilket har medfört en del jetlag! Är alldeles för matt för att sätta mig ner med något nu, men ska försöka sätta mig här i några timmar imorgon och dela med mig av våra äventyr!