Femtiofyra dagar

Så lång tid har jag på mig att maxa konditionen till tjejvättern! Ojoj, kände mig lite halvkrasslig på bandet imorse - inte ok! blev mestadels powerwalk i 5% lutning men joggade även en stund för att få upp pulsen ordentligt!

Var verkligen inte sugen på träning imorse när klockan ringde och det tog en bra stund innan modet infann sig för att släpa mig ur sängen!

Hade dåligt samvete igår för att jag inte varit tillräckligt aktiv de senaste dagarna, men hade fortfarande ingen lust att ta mig i kragen och dra till Sats - så istället åkte vi ut i Vrinnevi och gick elljuspåret och stannade till en stund vid den lilla sjön som kommunen anlagt en bit från Tjalvegården - supermysigt!

Denna vecka blir ju lite sne eftersom det är påsk och allt, men jag har lovat mig själv att hålla mig till utsatt matplan i 4 dagar, förutom torsdag då jag och Gustav bestämt att vi ska äta lunch på fiskmagasinet. Sen blir det ju en viss risk för frestelser under de 4 dagar jag är ledig:D Blir nog en sväng ut till svärmor så då kan jag ju alltid ta en skogspromenad för att bränna lite kalorier:P

Frukost: Proteinshake, frukt och 2 finncrisp med kantarellost

Lunch: Torsk stekt i lite olja med massa kryddor och kokat i lite lime- och citronsaft.

Kvällsmat: Proteinshake och grönsaker.

Låter som en bra start på veckan!

Nu är det bara o göra sig snygg inför arbetsdagen! Pussinuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback