Aussie - hur har jag levt utan?

Köpte mig Aussies 3 Minute Miracle, en inpackning som haft samma recept i 30 år och tydligen ska vara skitbra. Vunnit massa priser och Vouge prisar den till skyarna. Detta har jag tagit reda på efter att jag köpt och provat den. Tänkte att jag ville prova något nytt och jag vet att Maria sa en gång för längesen att Aussie skulle vara jättebra. Luktade skitgott så haffade mig en flaska på Rusta. Körde en inpackning, var på fest och gick hem i regnet med massa stylinggrejjer som gjorde håret jättesnuskigt. Fick ta och tvätta det igen innan jag gick o la mig. När det var lite handdukstorkat så masserade jag in krämen i nedre halvan av håret och sov med, sen hade jag det i hela söndan, det blev inte så äckligt som det brukar bli av balsam och inpackning, utan kändes som det var nån stylingprodukt i bara, syntes inte. Hade ju ingen anledning att skölja ur det så det var bara att ha i. Nu imorse tvättade jag håret som vanligt och blåste det torrt. Men det var som nån bytt ut håret på mig! Det ruffiga slitna underhåret låg lent och fint, topparna var mjuka och fräscha, kändes nästan nyklippta - dessutom hade jag världens glans på håret utan att det låg platt och tråkigt. Kändes starkt och friskt, inte varje dag med mitt tunna hår.

Jag är helt frälst, nästa gång jag åker dit ska jag köpa hem fem flaskor haha, billigare än inne i stan - typ 60-70kr/flaska. Finns på Åhlens för några tior mer. Det är det absolut bästa jag använt till mitt hår!

Kan verkligen rekomendera det till alla med slitet hår, speciellt om man har så långt och hopplöst hår som jag som man vägrar att klippa av sig:P


Stöldgods från helgen






Haha. mer kan man inte säga. Sista bilden regisserades av Rasmus Mästerfotografen Öberg, vet inte riktig vad hans artistiska vinkel var men i hans hjärna var det säkert skitbra!

Firade Fröken Söderlunds återtåg till Norrköping, efter några år i e-tuna har hon hittat tillbaka till sina rötter! Hade riktigt trevligt, vin, riesen, lekar och lite kärlek! Gustav blev på nåt vänster Håkan istället. Jaa han ser lite ut som en Håkan.

Sara: Öh Gustav!
Jag HÅKAN!!
Sara: Öh Håkan!
Philip: Haha - Håkan!

Påväg in till stan så inser vi att det är för få platser i Taxin, då kommer en kille knatandes och straxt efter kommer en taxi till, oblyg som jag är viftade jag hejvilt till killen och fråga vart han skulle och det var ju åt samma håll så vi dela taxi med en complete stranger i röd tröja. Tänk om han var massmördare. Schysst kille, han berätta att han han åkt på spö förra helgen och råkat ta sönder bildörren på den taxin han tog hem så han hade vaknat upp med en feting bakfylla och räkning från taxibolaget. Tackar.
Taxichauffören öppna då munnen: Men shit kör bolaget runt i Kiabilar får de väl räkna med lite svinn?

Ha-Ha.

Malin, som har copyrighten till bilderna, och jag hade riktigt trevlig också, kul att snacka lite skit - var ju typ 6-7 år sen vi umgicks på dansen. Nu är hon danslärare och jag har ett pajat ben för att jag gick ner i split på fyllan en gång. Ni som umgås för mycket med mig vet att det är nu jag mentalt gör en sån Evelina grej, en grimasch och undanviftande handgest elelr vad man ska säga. Ser lite ut som en maffioso när jag gör det. I mitt huvud iaf. Jag är ju faktiskt rätt tuff.

Men alltså shit nu är jag AStrött! en dusch och LdB lotion ( I LööööV ) så är jag fit for kudde!

Pusspuss!

Hello my minions

Jag är oförbätterlig. Så sant som det är sagt.

Men jag fick ett infall att blogga nu iaf... Händer mycket här i livet att jag inte vet vart jag ska vända mig. Men på nåt sätt känns det som livet tagit ny fart i ny riktning, tagit fart på riktigt! Kanske är det för att jag håller på att bli vuxen?

Scoreade några feting-vuxenpoäng nu på morgonen, började med att vakna AStidigt. Alla vet att det bara är vuxna som vaknar astidigt, Giza låg med huvudet på min arm och ena frambenet sträckt upp i luften. Tog kort på henne för hon var så söt men det vill jag inte dela med mig av för på bilden hänger även min tutte och fladdrar. Inte jättesmickrande. Hur som helst! Åkte till Bilprovningen med en jätteklump i magen, jag vet ju att bromsarna och gasen funkar... allt därimellan... ööh, pass.

-Har du sommardäck till bilen? (Jag kör ett par dubbfria red.anm) -Mjaa, vi har tänk att köpa ett par men det blir ju aldrig av...
- Hade det här varit vinterdäck så hade du åkt dit på mönsterdjupet. Det är precis under 3mm på ena bakdäcket.
-Vilken tur att det är sommar då!

Drog en lättnadens suck när jag fick köra hem igen utan körförbud, däremot hade jag nån positionslampa som inte funka. Jaha. Och så gjorde han mig uppmärksam på att jag ska borsta bort lite påbörjan till rost under bilen. Bra, då har Gustav något att göra!

Medan man ändå var åt det hållet passade jag på att röja igenom City Gross. De öppnar ju fan 7 på morgonen - stackars satar som jobbar där! Men bra för mig, typ 15 kunder och ingen kö till kassan. Ska fan börja storhandla i ottan! Eller ja... vi får väl se. Känner mig pigg o fräsch, synd att man måste jobba, annars hade jag lätt städat klart lägenheten och bonat vardagsrumsgolvet idag! Började städningen igår men ingen av oss var särskilt pepp så det blev lite halvhjärtat. Köket blev ordentligt taget med golvtvätt och allt - så nu kan mitt plastbarn Leo komma och slicka på skarvarna, det är det bästa han vet! Tog ett rejält röj på balkongen också. Fy fan säger jag bara, ni som inte bor i stan eller har balkong för den delen. Usch så mycke skit det blir! Vägdamm så in i helvete! Men nu är det "rent" så snart får vi ha grillpremiär därute! Myys!

Hinner inte skriva av mig så mycket mer nu. Måste fan sminka mig så man ser vettig ut. I lördags var jag skitsnygg. Tänk om man skulle vakna och se ut så. Det vore nåt det... ska bli intressant att se bilderna. Körde lite charlies änglar vs. 3 apor. Bra läge.

Ljuset i tunneln

Juni närmar sig med stormsteg! Fullt upp kan jag lova! Som vanligt full rulle på jobbet med en del charmiga och en del mindre charmiga kunder.
Min uppsägning blev officiell idag med chefens signatur. Det var med sorg i hjärtat hon signerade tror jag:) Men vi har bestämt att hon ska flytta sitt kontor till mitt nya jobb!

Jahaja, igår körde vi t/r på cyklarna till Frida ute i Skriketorp. FY FAN vilka backar! Kände att fysiken var bättre än förr men jag dog nästan ändå! Blev Almondy Tobleronetårta och kaffe när vi kom fram, shit vad goooott! Jag och Frida drog en sväng med fyrhjulingen, sen tog vi oss ett glass vitt i solen! Myys! Blev några mil på cyklen totalt, behövdes verkligen för att känna vart jag ligger. Behöver träna som ett as!
Kör svältdag idag så vill inte gymma för då bränner man bara muskler, kanske skulle at en långpromenad istället? Imorgon däremot blir det ett kvällspass och på onsdag morgon spinning+core. Då har jag ju lite lagrad energi från ätdagen plus att jag pumpar lite extra protein efteråt så musklerna inte förtvinar! Blir mest kondition ändå så ska nog funka.

Träffar min nya chef för ett litet morgonmöte imorgon med kontraktskrivning och massvis. Fan vad läskigt! Tänk om de blåser mig totalt nu haha:P Måste gå upp sjukt tidigt så jag hinner vakna till ordentligt så jag inte sitter o gäspar som ett as bara. Fail på den.

Night out

Blir en liten avskedsfest för Gustavs kollega August ikväll, han har fått nytta av sin ekonomiexamen och fått ett vuxenjobb! Tar oss till Världens Bar på några vändor öl och vin - fan jag vet, jag sa ju att jag skulle skippa alkoholen. Men wtf! Ett glas vin är ju bra för hjärtat, tar jag ytterligare ett kanske jag slappnar av lite extra i benen så träningsvärken släpper också! Win-Win!

Dags att måla på sig fejjan då! Kladdelikladd!

Varannandag diret - dag 3

Blev en helkväll med Maria och Martin igår, lagade chiligryta och Tagine med linser, gjorde två olika yoghurtsåser, en med lime och en med mynta/chili/vitlök. Serverade med Naan-bröd, tortillas som jag torrostat i en stekpanna och sen lite feta, halloumi och grönsaker. Dundergott!

Maria var en bra gäst och hade med sig hemgjord rabarberpaj - muuuums! Försökte att behärska mängden jag fick i mig men det kan ha blivit liite för mycket - undra på det! Som tur var så dödade jag mig på gymmat i två timmar på förmiddagen och käka bara några Finncrisp, ost och grönsaker, lite äggröra och några melonbitar till brunch. Så det totala kaloriintaget var inte överdrivet stort.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Sen blir det proteinshake, lunch en Allevosoppa och kvällsmat får vi se vad som kan tänkas smaka, en proteinshake innan träningen och en soppa efter kanske? Blir bara konditionsträning idag om inte min träningsvärk blir värre. Gjör stört ont men det är ju bara att kötta på.






Hårror

Känner för att förnya mig lite. Ändra håret t.ex. Men jag våågar inte. Åh denna ångest. Sist grät jag i en vecka när jag klippt mig 10cm.


Men när jag ser håret på bild såhär så ser det ju rätt schysst ut... eller?
gaah

Utpumpad!

Jag kommer inte kunna gå imorn!

Ojojoj! Körde 2 timmar på Sats i förmiddags, hällde i mig en proteinshake innan och sen var det bara att köra! Började med 30 min powerwalk med blandad lutning, några intervaller löpning och jogging. Fick typ värsta snetändningen i hjärtat bara, har ju en rubbing som gör att hjärtat slår lite ojämnt, inget jag märker av så ofta men ibland kommer det i jätteotakt och då känns det som hela hjärtat ska explodera och jag vill typ bryta upp mina revben för att få ut det. Inte ok. Tog det lite lugnare efter det och sen försvann det helt igen.

Dundrade på bicep som aldrig förr, till sist lydde inte armarna längre, jag tänkte att jag lyfte tyngden men i spegeln såg jag att armen bara rört sig några cm. Haha störd känsla men då vet man ju att man kört slut på all kraft!
Provade en övning jag sett i Fitness Magazine också (ja jag är ju supertöntig som läser sånt - men man blir träningssugen!). Man tar en kettelbell, ställer sig bredbent och går så långt ner på huk det bara går, som när man ska kissa i skogen... om man är tjej alltså. Sen skjuter man upp sig till stående med kettelbellen hålld mot magen/bröstet typ.
Jag kan typ inte böja mig ner nu för musklerna är helt körda, får se om jag kan gå imorn som sagt... blir massiv streching på det här kan jag lova! Dessutom höjde jag benpressen till 90kg, kände mig skittuff men redan efter första pumpet så insåg jag att det här är ju fan stört tungt! Men jag kötta på 3x15. Kändes som varje fiber i rumpmuskeln pressades till sitt ytterna. Men vill man va fin får man lida pin sägs det!

Funderar på om man skulle ta sig en personlig tränare nån gång... men först vill jag bygga upp bättre styrka så jag slipper skämmas haha. Men tänker att det kan vara bra att ha nån som står och petar på en hur man ska göra för att effektivisera. Och ge lite extra motivation! Jag kanske skulle bli kompis med nån av biffarna som kan hjälpa mig?

Maria mötte upp mig efteråt, så vi shoppade lite på salutorget, blev blomjord, en stor tomatplanta att ha utanför på loftgången och en bukett rosor till duktiga Evelina. Sen gick vi hem och åt massa god frukost medan jag fortfarande hade träningskläderna på mig. Kanske dags att duscha nu.... Måste strecha som fan också. Jag vet ju hur ont jag kommer att ha imorn. Är lite sugen på att gå o köra lite mer ikväll. Är ju ett spinning och core-pass, men jag lär nog vara lagom mör tills dess. Så blir nog en god middag med inspiration från Marrocco och mellanöstern! Mumma!

Imorgon är det low-kcal dag igen. Protein och soppa hela dagen. Tjohej! Vägde in mig på 69kg imorse - vad har hänt liksom. För ett år sen vägde jag 64. Blä. Måste komam i mina sommarkläder jag köpte förra året så nu är det bara att ligga i. Kalorierna ska brinna!




Chocktillstånd.

Fick nytt jobb för en halvtimme sen. Känns helt overkligt. Mår lite illa. Jag är så trogen mot mitt jobb, jag är mitt jobb. Att nu helt plötsligt byta till något helt annat. Stört. Känns som att hoppa bungyjump - asläskigt och laddat med dödsångest, även om man innerst inne vet att man överlever och att det kommer vara skitkul när man väl kastat sig ut. Om inte linan går av...

Så från att vara respekterad bankman, låneexpert och besswerwisser. Till att inte kunna något, bli omskolad till att sköta en coffeeshop - göra grymma cappuccinos och samtidigt fixa budgetar och ta hand om personal. Jag har en spännande sommar framför mig. Mina älskade systrar på banken kommer att vara saknade, men de har lovat att komma och äta frukost hos mig!

Hej, Evelina heter jag. Chef för Espressohouse.



Dags för uppskärpning!

Efter månader av vel hit och dit tar jag mig nu i kragen - en sista ansträngning innan sommaren!
Jag kör ett välbeprövat kort varannandag-diet. Gustav är väl sådär glad, hans exakta ord: Så du kommer vara en bitterfitta som inte släpper till nu i några veckor??
Japp. Typ så!

Bestämde mig imorse när jag kände att mina tidigare lösa jeans börja strama lite - inte ok.

Blev en proteinshake till frukost, ca 120kcal, en Allevo-soppa runt 110 kcal till lunch och nu gör jag en vegetarisk Bolognaise från Blå Band som har ca 100kcal per portion(1,5dl). Då har jag 200 kcal kvar att slösa idag, kan bli en proteinshake innan läggdags eller nåt liknande.

Tumregel för varannandag-diet är att ligga på 400-500kcal om man inte är väldigt aktiv. Försök inte vara duktig och ta mindre för man behöver kalorierna för att hjärnan och hjärtat ska funka! Ät runt 100-150 kcal 3-5ggr om dagen. Med jämna mellanrum. Kaffe dämpar hunger och ger energi om man känner sig sveg i början.

De dagar man äter ska man inte tänka att nu ska jag unna mig! Ät normalt och försäk att ligga på max 2000kcal. Ät på bestämda tider. Ät rätt mat, inte chips och godis. Mycket protein är viktigt speciellt för tjejer eftersom det första vi förlorar när vi går ner i vikt är muskelmassa!

Iom att man bara svälter varannan dag så lurar man kroppen till att bibehålla sin normala förbränning - till skillnad från vanliga svältdieter där man gå in i svältläge och förbränningen trappar av, vilket gör att när man sen äter normalt kommer kroppen att lagra energin! Dessutom kan man ju motivera sig när man sitter på kvällen och är hungrig: ja men imorgon får jag äta som vanligt. Det är bara en dag i taget att stå ut!
Efterhand minskar magsäcken och därmed hungerkänslorna. Man äter mindre på de dagar man får äta.

Lägg minst 30 min på lågintensiv träning om dagen - t.ex powerwalk innan frukost. De dagar man äter kan man också passa på att träna tyngre. Tränar man hårt, springer eller tar tung styrketräning på tom mage så bränner kroppen direkt musklerna - och det vill man ju inte när man tränar för att bygga upp dem. Lågintensiv träning på tom mage sätter igång förbränningen av lagrat fett. Mer muskelmassa=högre basal förbränning. Dvs. du bränner fler kalorier när du gör ingenting om du har stora muskler.

Nu ska jag ta och äta min kvällsmat, sen ska vi se om jag får arslet ur vagnen för att träna. Imorgon blir det 2 timmar förmiddagsträning, bra skit!


Ett axplock Evelina i Budapest

Varit hemma sen i Tisdags men det händer rätt mycket i mitt liv nu så imellan allt globetrottande, intervjuer och jobb så kommer tyvärr bloggen i kläm. Likaså gymet, usch vad jag skäms. Imorgon ringer klockan halv sju och då blir det 2-timmar träning!

Hur som haver, Budapest är en sån underbar stad. Jag kan rekomendera alla att åka dit! Vill man bara komma bort och ha det bra - Budapest is the place to be! Jag betalade t/r för mig och mamam runt 1000kr för flyg, 2000 för 3 nätter på på fyrstjärnigt hotell med frukost som låg jättecentralt nära metroknytpunkter Deak Ter. Att gå ut och äta middag och ta in en flaska vin kostar mellan 200-400 för båda beroende var man går. En kväll gick vi på något som hette Troféa Buffet. De hade jättestor och fin buffé med massa sallader, sushi, diverse antipasti, ungerska klassiker - dessutom fanns en grill där man fick välja bland kalv, kalkon, hjort, haj, lax och massa annat som de grillade på åt en. Riktigt classy och fräscht. Dessutom ingick vin, öl, vatten och läsk i obegränsad mängd - runt 175kr/person! men min personliga favorit med Troféa var efterrättsbuffén.... ;)

Jag och Gustav var i Budapest i somras under vår cykelsemester, blev helt kär i staden och bestämde mig för att hit skulle jag bjuda morsan i 60-årspresent! Mamma behövde verkligen lite ombyte och hon har inte varit utomlands på massa år så det var hennes resa. Vi gick på Széchenyi Spa vid stadsparken, samma som jag och Gustav badade på i somras. Det är det äldsta och mest populära - entrén ligger på runt 100kr/person och då har man tillgång till oräkeneliga "pooler" med mineralrikt vatten i olika temperaturer, en hel drös med olika former av bastu - min favorit är aromaterapin med menthol som friskar upp djupt ner i lungorna. Har stulit lite bilder som jag googlat fram eftersom jag inte hade kameran med mig den dagen:






Att ligga i baden ska vara bra för en miljon saker, speciellt ledvärk och liknande sjukdomar. Det har jag inte så mycket egen erfarenhet av men huden blir helt fantastisk och alla mina hemska finnar på ryggen försvann! Tyvärr är de påväg tillbaka nu men det var trevligt så länge det varade! I vattnet här i utomhuspoolen är det 38°C - helt underbart! Man blir lite seg av värmen så man får varva med iskalla dopp som får det att isa ända in i märgen! Tänke att jag skulle vara lite duktig och simma lite längder, men en ytterst upprörd hårig man satte p för det! Han var förfärad över att jag inte hade badmössa på mig... något man tydligen var tvungen att ha i längdsimpoolen men ingen av de övriga 30...? Gav honom ett mentalt mellanfinger och vickade lite extra på stjärten när jag gick därifrån med huvudet högt. Gubbjävel, don't you rain on my parade!

Efter tre timmar var vi möra och nöjda så då utforskade vi West End-gallerian som är den största i Budapest, gjorde inga fynd den dagen men det gjorde inte så mycket, lite Tiramisu och Cappuccino höll humöret uppe!



Budapest är en stad man mår bra av att bara glida runt i, vi såg saluhallen, lunchade längs Donau's strand, gick en kvällspromenad runt slottet, shoppade, åkte tunnelbana, besökte Zoo och gick på House of Terror. Sistnämnda är ett måste om man besöker staden. Museumet är belägrat i samma hus som både det högerextremistiska Arrow Cross Party och kommunistiska Sovjet belägrat och använt som huvudkvarter. Hundratals människor har torterats och mördats i källaren, utställningen skildrar hur Ungrarna stod offer under både den nazistiska och kommunistiska eran, vilken terror de utsattes för. Tyvärr var informationen på Engelska knapphändig men känslan man får av filmerna, cellerna i källaren och musiken som spelas i bakgrunden var man än går får det att ila i ryggraden.




Metron stannar precis utanför om man inte vill promenera!




Här kommer lite bilder av vår weekend!


Fick tyvärr inte med morsan in hit...




Saluhallen var proppad med frukt och grönt, kött, bakverk och massa turistprylar!


Lunch på en bistro med Donau forsande bakom mig.
För 9 månader sen badade jag i den, men då i Rumänien!


Tog oss en riktig turisttripp och steg ombord på en båt som visade oss sevärdigheterna från vattnet, bland annat parlamentsbyggnaden som byggdes för att fira Ungerns första årtusende som land! Tror jag.. jag fatta knappt hälften av guiden.. haha! Men det är en fantastisk byggnad och ganska egen i sitt slag, på kvällen lyser den upp och glittrar i vattnet!


Mamma fick låna kameran och leka papparazzi!


Hur livar man upp en lekplats mitt i betongdjungeln?





Upp på slottsberget!


Morsan kämpade på tappert!




Hittade en mysig liten krog intill St.Stefan Basilikan! Vinet tömdes ganska snart och den blev en lullig promenad tillbaka till hotellet. Perfekt avrundning på denna söndagskväll!


Redo för Budapestnatten! En helt vanlig måndag - det bästa med semester, spelar ingen roll vilken veckodag det är! Bara att köra på!



Njuter av att ha en servitör som ser till att vinglaset aldrig är tomt!


Som sagt.. min favorit!:D
Den terkantiga ljusa biten var nog godast!


Blev lite kär i lamporna gjorda av fejkade horn!

Efter besöket på Troféa vinglade vi hem och jag kan erkänna att jag var smått bakis dagen efter...


Trots två världskrig har Budapest lyckats behålla mycket gammal, som entréen till Zoo!


Man kunde köpa kamelgodis i en "tuggummiautomat", kamelerna blev helt till sig och kom skuttandes som raketer!



Hittade en sköning som jag hade velat ta med mig hem. Evelina fakta #374: När Evelina var liten var hon superförtjust i fladdermöss och gjorde alltid skolarbeten om dem! Den här lilla rackaren tillhör flyghundarna. *Kan sina saker*


Såg en inhägnad med texten: Warning: Dangerous Animal. Allt jag kunde se var två vita kaninen som låg o snoozade. Wtf inte så jättescary tänkte jag. Sen fick jag syn på denna lilla buse, Hur fina är inte Alaskavargar?
Kaninerna snoozade inte. De var käk. och för er som inte vet så är jag en
vargviskare!


Mitt upp i allt stod en borg, några kids klättrade runt i den och jag ville ju göra desamma - fan att man är så vuxen! Fick nöja mig med att ta kort.


Man blev hungrig som en varg! Tur att de serverade LANGOS!


Mmmhhhmmm...!


Dags att åka hem!


Ljuset i tunneln kan lika gärna vara ett tåg..!

Har en hel drös med bilder kvar men dessa får duga för idag, imorgon ska jag upp tidigt och dra till gymmet! Lovar att posta mer om Thailand. Men vi lär väl säkert komma hem från vår nästa resa innan dess om jag känner mig själv! London 17-20 Juni! Woho! Håll tummarna för mig på tisdag... mitt liv kan komma att få sig en rejäl omsvängning, känns spännande och terrefying på en gång! men nånting säger mig att livet kommer fortsätta på samma spår ett tag till... vi får se vad som händer helt enkelt! Nu är det gonatt!

Dagens Bästa

Åååh, Jossan hade postat den här länken på FB - jag dog. Sen är jag ju liite nördig också.


http://www.vinniev.com/if-facebook-existed-years-ago

Tvätta fötterna

Shit så jag sprungit runt idag!

Helt kaos  så fort man kommer tillbaka efter minisemestern till Budapest, men jag har fått massor gjort! Fast på ett sätt känns det som inget blivit gjort eftersom jag yrat runt och varit överallt hela tiden. En väldans massa Evelina! Evelina! Evelina! Men det är kul när det händer lite!

Jäkligt trött i fötterna, har tre stora skavsår från allt promenerande och vinglandes på klackar i Budapest, och har inte suttit ner särskilt mycket idag. Skulle vara skönt med ett riktigt fotbad och reflexoligy som man fick i Thailand!

Men men ingen vila här inte! Har fullt upp! Fem kassar med matvaror står i hallen och väntar på mig, var och storhandla och fick kånka upp allt själv - och jag är ju inte den som går två gånger. Såg väl ut som enn full packåsna när jag vinglade innergården fram med massa kassar i händerna! Var tvungen att sätta mig ner en stund och chilla kände jag. Dessutom har jag ju missunnat bloggen något ofanderligt. Fyfy. Men jag har mina anledningar.

Happhapp - ta tag i matvarukaoset, fixa lite kvällsmat och städa av lite kanske? Är sugen på ett avsnitt GG. Städningen blir prio 2 haha:D Har lite funderingar på lite kuckelikur här hemma på lördagkväll, lite alkohol, lite Xbox Kinnect och lite Lips (xbox asdåliga ripoff av singstar). Får se om jag orkar, jobbar ju lördag och bara en dag ledigt till nästa arbetsvecka. Kan bli tufft men då blir det ju av att jag städar iaf haha:D

Ja just ja - matvarukaoset var det.



Sunny-side up!

Haft en myspyskväll med min Maria, skulle tränat, men hoppsan - så satt vi o såg på Plastikturisterna, käkade lyxiga miniknäcken och drack Chai-te. Som så småningom byttes till en liten rackare Amarula!

Fick ett trevligt telefonsamtal idag, ska ha möte på fredag. Spännande! Känns bra, ska ta och boka in morgondagens spinning+core, sen sooova! Är supertrött! Upp kl 6 imorn, jippie! Eller... Känner min DÖFET efter de senaste dagarnas svulleri - vad hände där egentligen...? Bullar, potatis, Ben&Jerrys.... hujedamej. Och en extrem trötthet till på köpet. Har inte velat tänka tanken gym. Eller tväning över huvud taget. Men mina jeans är lite för tighta nu... inte ok.
Skärpning!

Nej nu måste jag ta en snabbdusch och sova så jag får mesta möjliga sömn!

I so suck!

Jag veeet!

Men jag har en perfectly good ursäkt! Jag har suttit i photoshop i typ 2 timmar för att göra en snygg header till mitt CV! Haha!

Jag har ramlat av bloggvagnen lite, inte så sugen, men det kan vi nog få ändring på!


Såhär blev designen till slut:




Inte supernöjd men vafan det får duga så länge! Bättre än det 4 år gamla kort jag hade!

Vad har jag mer gjort idag då? Jobbat. Som vanligt. 1 av 4 helger i rad avklarad! Kuul! Men efter nästa lördagspass drar jag hem och packar väskan, sen drar jag och morsan till Budapest i 3 nätter, woho! Törley - I hope you'll be waiting for me darling!

Sämst jag är som inte lagt upp bilder från Thailand på Fb än. Jag veeet. Har får en del pikar om det. Men jag kan bjussa på några här:

Arlanda&Zinfandel

Djuphavsfiske utanför Phuket


Evelina&Öl? wtf?


Häng på Phiphi


4 Gin&Tonic senare


Kvällspromenad på Lipe


Evelina & Bjässen


Evelina the Amazonwarrior


Evelina the elephantwhisperer


Nej nu räcker det för idag!


Imorgon är det första maj, jahaja då ska man ut och demonstrera. Eller åka karusell - gör man lite som man vill. I don't judge. Jag ska ta en morgonsväng via gymmet, mysa med min karl, åka till mormor på fika, sen kanske jag kan blogga lite framåt kvällen när jag är gräsänka? Eller sooova.

Stockholm på måndag! Nu ska jag bli låneexpert, så ska på utbildning i det! Kul! Ni vet väl att vi har ränta från 3,93% på mitt jobb? *smygreklam*

Nej nu är klockan fan asmycket. Sovdags här alltså!