Tvätta fötterna

Shit så jag sprungit runt idag!

Helt kaos  så fort man kommer tillbaka efter minisemestern till Budapest, men jag har fått massor gjort! Fast på ett sätt känns det som inget blivit gjort eftersom jag yrat runt och varit överallt hela tiden. En väldans massa Evelina! Evelina! Evelina! Men det är kul när det händer lite!

Jäkligt trött i fötterna, har tre stora skavsår från allt promenerande och vinglandes på klackar i Budapest, och har inte suttit ner särskilt mycket idag. Skulle vara skönt med ett riktigt fotbad och reflexoligy som man fick i Thailand!

Men men ingen vila här inte! Har fullt upp! Fem kassar med matvaror står i hallen och väntar på mig, var och storhandla och fick kånka upp allt själv - och jag är ju inte den som går två gånger. Såg väl ut som enn full packåsna när jag vinglade innergården fram med massa kassar i händerna! Var tvungen att sätta mig ner en stund och chilla kände jag. Dessutom har jag ju missunnat bloggen något ofanderligt. Fyfy. Men jag har mina anledningar.

Happhapp - ta tag i matvarukaoset, fixa lite kvällsmat och städa av lite kanske? Är sugen på ett avsnitt GG. Städningen blir prio 2 haha:D Har lite funderingar på lite kuckelikur här hemma på lördagkväll, lite alkohol, lite Xbox Kinnect och lite Lips (xbox asdåliga ripoff av singstar). Får se om jag orkar, jobbar ju lördag och bara en dag ledigt till nästa arbetsvecka. Kan bli tufft men då blir det ju av att jag städar iaf haha:D

Ja just ja - matvarukaoset var det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback