Drömmen om semester

Har en gammal kollega som ska åka till Egypten med familjen imorn och bo på samma hotell som vi gjorde så jag har suttit och skrivit massa till henne om när vi var där. Men nu suger det såå hårt i restarmen. Skulle vilja åka dit igen bara för att ligga vid poolen och ha det lyxigt. All inclusive och massvis av lyx, det är en bra kombo!
Varmt. soligt, billigt och med massvis av god mat. Blir ju inte så mycket bättre om ni frågar mig. Och priserna dit är ju sjukt låga nu. Vi betalade runt 14000 för vår resa häromåret. Camilla med man och två knoddar betalade 8000 för samma men då fick de åka från Norrköping istället för Arlanda som vi, hur skönt som helst!
Mjaa... kanske man skulle ta sig en sista minuten...¨
Haha random gubbe kom med på kortet när jag skulle ta kort på vårt hotellrum:P
Roligaste på hela semestern!
Pussas på ett berg straxt innan vi ser solnedgången över öknen
Gustav tog storfångsten

Vintertid

Nu går det undan! Shit blir ju så stressad bara av tanken. Det var ju typ augusti nyss!

Massvis som måste göras nu, skulle behöva en assistent som fixa massor åt mig. Tacka fan och ta i trä att ingen snö har kommit än för mina nya vinterdäck har inte kommit fram till bilverkstan än!
Hur mysigt som helst att julpynta och pyssla men det känns bara som ännu en sak som jag inte hinner eller orkar med. Dessutom vet jag inte vad jag ska göra för roligt pepparkakshus iår så det måste jag komma på något roligt till!

I helgen blir det glöggfest hos Gustavs morbror med familj, helgen efter stormöte och julAW med bossarna i sthlm, helgen efter det så jobbar jag arslet av mig på jobbet och sen helt plötsligt är det julafton och då ska allt ha fallit på plats! Känner att jag behöver göra ett minut-för-minut schema för varje dag fram tills dess.

Sen kommer vi ju till nyår också, jag vill ordna supé och firande hemma hos oss med lite vänner men Gustav orkar inte engagera sig så han vill att vi ska gå bort istället. Gubbar alltså, lär väl sitta här hemma på nyår och käka tacos med tomtebloss i vår ensamhet.

Men vi får se vad som händer, Gustav sitter och väntar in ett viktigt samtal som kan förändra vår framtid ganska rejält, vi kanske inte har tid med sånt där dravel ändå:D

NU ska jag duscha! Tjingeling!



Last christmas I gave you my tequila<3

Bloggdesign

Joni nu har jag en bild i skallen på hur jag ska göra om min blogg, skittrött på den här jävla fjortisdesignen. Nu blir det mörker, depression och lukt av tjära. Det är tuffa tider tamefan!

Men först måste jag göra iordning mig, ska en sväng till Servera och hämta ett litet kolli. Dumma Evelina glömde beställa Espressobönor, hoppsan! Har några kilo kvar så vi kanske klarar oss till nästa leverans, men vi tar det säkra före det osäkra och hämtar upp en låda!

Onlineshopparen

Kan ju inte låta bli!

När vi var i London i somras så traskade vi in i en butik på Oxford Street, våning efter våning fylld med allt möjligt roligt, men allra roligast var det översta våningen! En kaskad av skor i alla färger och former till vidunderligt låga priser, lyckades även timea in att det var skorea med 20% på hela sortimentet. Evelina lycklig!

Efter att ha plöjt igenom hylla efter hylla kom jag bort till en alldeles egen sektion skapad för mig och mina lika. Vi stackars kvinnor med mansfötter! Massa snygga pumps med extra bred passform! Ni som har stora fötter vet hur hemskt det är att hitta ett par riktigt schyssta skor. Man får nöja sig med ett par tråkiga svarta i kärringsnitt oftast, eller så lider man pin och använder bara klackskor när man ska dricka sig redlöst berusad för då glömmer man bort att fötterna gör ont!

Hur som helst, den här affären har också en webshop, tyvärr är inte utbudete fullt lika rigoröst som det i butiken men finns en hel del snyggt! Surfade in på
New Look's hemsida häromdan, oj hoppsan 20% på allt. Tackar! Passade på att klicka hem lite grann, en klänning, ett par breda skor i stl 42 och ett supersnyggt armband för runt 500-lappen! Även Gustav fick sig en ny skjorta, fri frakt om man kom över 55GBP och leveranstid 3-5 dagar. Så nu vilken dag som helst dimper paketet ner!


Drömtydaren

Imorse vaknade jag mitt ur en dröm där jag hade två lik i bagageluckan, det var inte jag som dödat dem men jag var tvungen att gömma dem eftersom jag ville skydda någon, jag körde som en galning ut från stan mot skogen, helt plötsligt satt jag i en helikopter som jag flög över ett stort och kulligt skogsområde för att hitta det perfekta stället att gömma liken på så att jag aldrig skulle kunna bli förknippad med dem. Jag fick väja för några elstolpar och slog i backen, bortanför ett gäng träd låg som en övergiven bilskrot där inte bara bilar låg på hög utan också flera skelett. Perfekt tänkte jag och kalkylerade att om liken bara låg framme här skulle djur äta på dem och sånt där så snart skulle de bara vara två skelett i mängden. Några människor satt på en sån typisk amerikansk veranda som man ser i gamla westerns, jag visste helt plötsligt att de var kannibaler och sa till dem att jag hade lite nytt material till dem. På ett sånt sätt som jag säger till mina anställda: nu går jag hem, jag vill att ni fixar det här o det här ikväll. De tittade på mig och nickade, jag frågade för säkerhets skull: om ni fattar vad jag menar... De nickade igen.
Sen vaknade jag av mitt alarm som låter som en galen anka.


Men alltså wtf? Den var obehaglig samtidigt som det var fullt naturligt för mig att flyga helikopter och leta efter ett ställe att dumpa lik, och behandla kannibaler som mina anställda.


Är jag en psykopat?

Fegisvarning

Alltså jag blir så trött på mig själv. De som kännt mig över åren vet att sedan nian har jag endast slingat upp håret med blekning. Lite olika längder, nån enstaka snedtändning som lett till totalblekning men aldrig något roligt. Nu har jag bara fått in i skallen att jag ska göra något åt det rödare hållen... men shit asså. RÖTT. Jordens jobbigaste färg om man vill få ut, hade nån toning nån gång i underhåret som blev orange och tog en evighet att få bukt på. Blää.
Men kolla massa snygga kändisar som funkar som både blonda o röda, säga vad man vill men Lindsay([Lindseeih])Lohan är ju faktiskt one sexy lady! Schyssta lökar har hon också! Men jag vet inte om hon är snyggare som blondin. Jag gillar ju blondiner! Solbränd o fräknig, fint skare va! Nej jag blir tokig på mig själv. Snälla någon droga mig, släpp ner mig hos en crazy-ass frisör som får gå bananaz med mig! Jag vågar inte!

Mjaaa... kanske bara skulle blonda upp håret väääldigt mycket. Fixa lökarna och ett sexpack. Det vore ju en plan också. Vare nån som sa vätternrundan föresten? Ööh mitt gymkort ligger och gottar sig bland ett gäng dammråttor.

Nej fan nu ska jag nog ta en vaaarm dusch och gå o sova med mina små mysar!
Man kan ju gissa vad jag har för färg på muffen

Intresseklubben antecknar

Baah, mitt liv känns ganska beiget och grått just nu. Höstdepp eller? Jag nästan längtar till snön kommer och livar upp! Eller nää, då blir det så jobbigt när man ska ut med bilen o grejjer...

Saknar min hund jättemassor nu, min lilla älskling, som hade varit överlycklig när jag kom hem från jobbet. Som jag hade gått värsta powerwalken med innan sängdags. Katterna är ju inte så sugna på sånt... inte jag heller, inte utan Zion.


Jobbet knallar på, förra veckan ramlade oktober-resultatet in i min bokföring eller vad man ska säga, inte nog med att jag gjorde ett bra resultat, jag gjorde årets bästa! Ljusår bättre än resten av året! Fan känns som man fått lite kläm på det här! Känner mig fortfarande ganska lost i den här branchen men det blir nog bättre, var nog tre veckor sen jag senast skar mig i fingrarna! Saknar mitt gäng på Forran bara, vi hade ju ganska roligt ihop, och det där med pengar är jag ju bra på.


Just nu längtar jag till jobbets julfest! Kommer bli jättekul, alla chefer är bjudna till en av shoparna i Stockholm efter vårt stormöte, inbjudan utlovar pyssel, mat, dryck, dans och klämmandes på paket! Ska ha min nya faabiga klänning från Asos och en triljon smycken, OCH MÅLADE NAGLAR! Tänk vad man kan sakna nåt så oerhört när man inte får ha på sig det hur som helst. Eller över huvud taget! Kanske skulle köpa sig ett nytt lack från OPI kvällen till ära? Bättre lack får man ju leta efter♥


Nehejdå, nu blir det till att tvätta av sig sminket och smörja in sig i lite anti-rynkkräm, väckarklockan ringer om en sisodär 6 timmar... jippie! Efter jobbet blir det massage hos min vän Anna, snacka välbehövligt, ser ut som en jävla zombie med mina ihopdragna axlar och sneda kroppshållning. Ikväll blir det att mjuka upp med pronaxen och spikmatta... och ett glas vin har jag fått i mig också. Kan man sova gott sen!


Vill åka iväg på weekend igen!
Dumma Alex som var i Sverige när jag var ledig och kunde dragit till Buddan igen! Men vi (jag iaf) har stora planer inför våren då hon residerar i London! Annars så kanske man skulle prova på Barcelona?

I'll admit - I'm an addict

Stördaste matberoendet har jag! KÅLSALLAD! Wtf?!

Nu vill jag inte att ni tror att jag menar nån blaskig pizzasallad som stått i en sunkig skål en vecka.


Så här gör jag, våga testa:
Skiva så mycket vitkål/spetskål som behövs
Häll över en dressing gjord på olivolja(ca 70%), äppelcidervinäger(ca 15%) och hallonbalsamicovinäger(ca 15%) blandat med italiensk kryddmix(har en sån stor burk man kan köpa på typ Willys)
Rosta pumpakärnor, solros- och semsamfrön i en torr varm panna, vänd ner dem i salladen och färdigt äre!
Supergott, lite syrligt av äppelcidervinägern och sött av hallonbalsamicon, kärnorna ger en härlig nötig smak som knastrar gott när man äter! Mumma!

Pimp my bedroom

Har fyndat lite på stan idag, det är så roligt att göra av med pengar! Blev lite vinterklappar till mig, en pälsmössa och tjock kofta, sen en ny väska med utrymme för min laptop. Passade också på att fylla upp skönhetsförådet med en Boots No7 Protect&Perfect nattkräm, looove it! Och av en händelse körde Åhléns 20% på alla Lancôme-mascaror, tackar o tar emot, en Hypnose Drama fick följa med hem!
Även hemmet skulle ju få sig lite tidiga klappar, blev nya satinlakan i ljusbrunt (försökte med dimrosa men den gick inte...) och vi hittade en rådjurstrofé som vi pratat om att vi vill ha! GLAD EVELINA!
Ska ta och bädda och fixa i sovrummet nu, får vänta med att sätta upp trofén till imorn, inte så schysst att banka i väggen mitt i natten...:D
Look so pretty! 499.- på Chilli!
Önskar mig 2 dimrosa satinörngott från Hemtex i julklapp.... blinkblink!
Och en "djurfäll" som man kan slänga lite nonchalant på sängen:D
Blir någon form av lyxig fjällstuga därinne!

Missing you Bkk

Har en sådan sjuk längtan till Bangkok, jag vet att jag hör hemma där. I kaoset, bilköerna, bland marknadsstånden, lukterna, spaen, maten, pulsen.

Det känns som livet går i 220kmh, jag hinner inte andas, jag jobbar hela tiden och allting känns som ett stort blurr runt mig. Men jag kan inte klaga, jag har ett skitkul jobb även om jag måste erkänna att jag saknar Forex, mina brudar som jag jobbat med i 3 år. Att kunna gå hem och känna att man var färdig för dagen. Det är man aldrig längre. Shit jag kan lista en miljon grejjer jag hade velat göra innan jag gick hem idag. Men jag sa ifrån till mig själv och stämplade ut.

Tänk att få leva i Bangkok, ha något roligt jobb, blogga och njuta av livet. Jag skulle trivas som fisken i vattnet! Kanske skulle öppna en Espresso House Branch därborta? Åh vill ha semester nu, bara sticka iväg! Översvämningar och allt! Men rent spontatnt känns det som att jag kan ha semester tidigast i mars... 2014. Fullt upp!


Middag mitt i Chinatowns huvudgata


Kvällsmys på balkongen, Lebua State Tower Hotell
(as seen in Baksmällan 2^^)


Utsikten var skaplig


Redo för en natt i dimman


Världsberömda The Dome som ligger på 65'e våningen och innehåller en av världens finaste restauranger, 3 Michelinstjärnor såklart!


Drinkar i skyn




Hur underbart SOM HELST!

Sommarens vackraste händelse

 

Vi hade förmånen att vara bjudna på våra kära vänner Victoria och Erics bröllop på Bjärka-Säby Slott i somras, helt fantastiskt mysigt med massa glada människor, musik, dans och bubbel. Vi fick sova över i en slottssvit och serverades brunch dagen efter. Helt underbart! Vi hade köpt en varsin Calvin Klein klocka till dem, matchande armband och med gravyr på baksidan med texten Herr och Fru Widerström, haha typsikt mig o Gustav, klocktokiga som vi är:D


Bajsmannen

Roligaste idag:

En man kommer in, han haltar och ser sjukt besvärad ut, jag ser verkligen att något är fel. När han kommer närmre stönar han fram: öööh kan jag låna toaletten?!
Ja men visst säger jag och han stapplar iväg. En stund senare kommer han ut helt normalt, kände inte igen hoom först, tackade för hjälpen och gick.

Han måste ju varit sjuukt skitnödig!

Strutt my stuff

Har två nya darlings i garderoben som kom hem från Asos häromdan, borde kanske dra ut i helgen så jag får visa upp dem?




Ca pris 500kr/st på www.asos.com

You asked for it

Halloweenfest hos Lindwall/Kraft är ju tradition som många(alla?) vet! Årets tema var karatefylla och mjo det tror jag vi lyckades bra med!
Förutom en härligt intoxicating bål hade jag även gjort jellyshots med hallon, båda måste varit succé för det fanns inte ett spår av något av det när vi vaknade upp dagen efter!
I virrvarret sprag jag och Gustav runt som de goda värdar vi är och tvångsmatade gästerna med shotsen, ingen slapp undan, det var bara att gapa stort och ta emot! Mumma var det också!

Kan slänga in receptet här: Koka typ 1-2dl vatten med ½-1 paket gelesocker ganska länge så det kokar ner och blir alldeles segt, häll ner upptinade hallon, tror jag hade typ 500g. Toppa med en halv flaska sprit. Sjud ihop och häll upp i en form, jag använde en avlång matlåda! Viktigt är att det får stelna i rumstemperatur! Rookiemisstag att köra in det i kylen, ajabaja då stelnar det inte som det ska och börjar smälta i rumstemp! Det här receptet hittade jag på själv när jag gjorde det men man kan använda allt möjligt att smaksätta med, eller använda färdig Jell-o som finns i div. affärer. Men det innehåller gelatin och det äter ju inte vi så därför körde jag gelésocker(finns bland vanligt socker i affären).

Typ halv två ringde det på dörren och utanför stod en stor och ståtlig vakt, tydligen tyckte grannarna att vi hade lite för roligt! Whaaat? Jaja, tecken på en bra fest om inte annat?!

Resten av kvällen är lite blurrigt, drog ner mot Hugos, jag orkade inte gå så Robin bar runt på mig. En jävla syn, en brandman som bar på en byggarbetare! Matchande hjälmar hade vi! Alla var fulla o glada o det är väl vad som räknas?

Nedan följer några av alla bilder som togs under kvällen, ganska hårt censurerat måste jag medge haha.




Köket var the place to be, undra på det med 4 liter starkbål...










Wtf?!



Uppmärksamma läsare kanske har noterat att jag, gustav och Anton var Village people, Ja iaf byggaren, polisen och indianen. Gustav var så sjukt sexig i mina tighta vita jeans, korta skinnjacka, knähöga mockastövlar och skinnhandskar med kedjor. Tur att vi har nästan samma storlek, jag hade hans skjorta som vi köpte på en marknad i Bangkok och hans vinterkängor. Asskön outfit att glida runt i, flanellskjorta o jeansshorts. Wuupwuup!


Kärlek&Hårror.

Gått en månad sen jag köpte min Moroccan Oil till håret, nu kan jag inte tänka mig ett liv utan det!
Håret trasslar aldrig, superlätt att reda ut och mjukt som silke! Med itt slitna långa skithår är det helt fantastiskt!

Men på tal om hår, faaan jag får panik snart, måste göra något åt mitt. Har inte klippt det sen vi var i Bangkok och utväxten blir bara längre o längre. Men jag vet inte vad jag vill, alltså är jag passiv. Skulle vara askul att göra något extremt men jag vågar inte! Gustav tycker att jag ska satsa på rött, är ju ändå rödlätt i grunden så det kan väl funka men mjaa... jag vet inte. Jobbigt att få rätt på om man inte gillar det.

Tänk om man vore värsta superstaren med ett helt gäng stylister som fixa o fejja en varje dag, då kanske. Är ganska sugen på att klippa kort igen, började ju spara ut håret typ när jag tog studenten... och det var ju 6 år sen... kanske dags för förändring? Men blond långt hår är ju fortfarande det snyggaste jag vet.



Snyggast av dem alla: