Onlineshopparen

Kan ju inte låta bli!

När vi var i London i somras så traskade vi in i en butik på Oxford Street, våning efter våning fylld med allt möjligt roligt, men allra roligast var det översta våningen! En kaskad av skor i alla färger och former till vidunderligt låga priser, lyckades även timea in att det var skorea med 20% på hela sortimentet. Evelina lycklig!

Efter att ha plöjt igenom hylla efter hylla kom jag bort till en alldeles egen sektion skapad för mig och mina lika. Vi stackars kvinnor med mansfötter! Massa snygga pumps med extra bred passform! Ni som har stora fötter vet hur hemskt det är att hitta ett par riktigt schyssta skor. Man får nöja sig med ett par tråkiga svarta i kärringsnitt oftast, eller så lider man pin och använder bara klackskor när man ska dricka sig redlöst berusad för då glömmer man bort att fötterna gör ont!

Hur som helst, den här affären har också en webshop, tyvärr är inte utbudete fullt lika rigoröst som det i butiken men finns en hel del snyggt! Surfade in på
New Look's hemsida häromdan, oj hoppsan 20% på allt. Tackar! Passade på att klicka hem lite grann, en klänning, ett par breda skor i stl 42 och ett supersnyggt armband för runt 500-lappen! Även Gustav fick sig en ny skjorta, fri frakt om man kom över 55GBP och leveranstid 3-5 dagar. Så nu vilken dag som helst dimper paketet ner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback