This might be goodbye

Nu ni, allt packat, tror jag. Mp3'n laddad med ny ljudbok och massa dunkadunka-musik som min mamma skulle säga!

Hembiljetterna är köpte, landar i Sverige igen 9/9 19.05. Piuh! Om vi överlever vill säga, har några riktigt fetingbergspass att ta oss igenom! I värsta fall finns det ju tåg haha, sen blir det nån lat dag på stranden i Nessebar innan vi flyger hem, hur skönt som helst!

Ska gå upp vid 5 imorn, fixa några goda mackor att äta på planet, ha panik, packa om och byta kläder minst 20 gånger haha!

Jani, vi får väl se hur mycket det hinns bloggas och fb'as, om inte annat så ses vi i eptember, eller säkert imorn bitti när jag sitter här o har panik haha!:D


Sorry folks, I'm busy

Shit fullt upp här! Kollat spritköket, börjat packa, monterat stänkskärmar, monterat min snygga pakethållare jag hitta på Tradera bara för att inse att den är för liten för min cykel, fick sno delar från min gamla och leka värsta Dr. Frankenstein!

Syrran med sina trollungar har varit här idag, Luvig tyckte att det var kul med loftgång och Lisa rullade mest runt på golvet, fan va gött att vara bebis och inte ha några bekymmer i världen!

Imorgon blir det en sväng på stan, bort till jobbet o hämta lite pengar, låna skrivaren och sen boka biljetterna hem. Shit alltså. Morsan skulle komma över en sväng också, så ska väl hinna med att fika lite!

Har fruktansvärd nervösmage, springer på toaletten hela tiden, stressäter, får lite ångest. Iih! Förut när vi satt och pillade med spritköket fick jag värsta minnena från Italien, hur vi laga flottiga varma mackor och drack vin på en strand, sen fick jag en bild i huvudet av oss, sittandes mitt ute i Rumänska obygden i mörkret med regnet nerösandes, i ett uppgivet försök att laga lite mat. Usch, jag har verkligen ångestladdat för den här resan. Tur att vi sover på hotell och camping första tiden iaf, men ner åt rumäninen var det glesare med sånt... jippie. räknade på att vi är ute i obygden genom ett bergspass i runt 4 dar... kul!

Straxt kommer Meria och Martin över på lite oustkroukar och True Blood, om jag bara får tag i det förbannade avsnittet! Gaah!

I know what i'll be wearing

During workouts this fall: Stella McCartney for Adidas! Brilliant, självlysande träningskläder och tuff design, wiie!

För att se kollektionen, gå in på: www.adidas.com/com/stella/

Monster i garderoben

 

Om du är hemma hos oss och här konstiga ljud i garderoben, frukta ej, det är bara vår lilla garderobskisse som bygger om. Men hon är ett litet monster ibland.


Trött doggy

Titt så söt vårt lilla åbäke är, nu ska vi gosa i soffan!


Evelina Fast Food

 

Karin frågade mig häromdan vad vi äter för "snabbmat" när vi har bråttom och bara vill slänga ihop något. I hennes familj är det fritrerade pommes som gäller vid sånna situationer! I vår familj ser det ut såhär!

Steka en laxbit i massa smör med lite goda kryddor, blanda ner räkor i lite creme fraiche med nån god färskost, just igår använde jag Cantado Pepparrot, salta och peppra lite. Sen är det ara att hacka upp lite grönsaker, jag brukar steka dem i vinegrett, blir väldigt speciell smak när man haft balsamvinäger i och salladskrydda, mumma! Sen medan jag väntade på att laxen skulle bli genomstekt så tog jag en varsin brödbit och smörstekte med lite ost, värsta fettogrejjen men det kan man ju faktiskt skippa!:D

Det är bara att lägga en varsin laxbit i kylen på morgonen när man går till jobbet, eller göra som jag och lägga dem i ett varmt vattenbad så tinar de på kanske 10minuter. Simple as that! Sen tar ju rätten inte längre tid än det tar för att genomsteka laxen, det andra gör man ju medan den ligger i pannan, så runt 10 min för en riktigt fräsh och lyxig snabbmatstallrik!


Nattens outfit

Körde nån punkprinsessabakelseskapelse haha!

Hade min svarta paljettkofta till också, men den kom inte med på bilden=/

 

 

 

Festade hemma hos Lenny och Madicken som hade världens finaste soffa! Turkos, ååh jag måste ha en likadan! Skulle dragit ut men jag vet inte vad som hände, haha, jag var nog mer fjortisfull än jag märkte själv, vinglade hem i regnet nån gång inatt, när jag gick ut med Zion imorse så hade jag ont i knät. Kanske körde nån kung-fu dans som jag förträngt? Vet att vi prata om manligt mode i hallen iaf... jaja. Skulle fylla på min vattenflaska innan jag gick o la mig... bara det att jag glömde att sätta på locket så när jag skulle dricka ur den så fick jag allt vatten över mig! Kuuuul!

 

Stackars Gustav är på jobbet nu, började 6.45, en annan kan ju götta sig lite idag. Men jag ska vara liiite duktig och städa... liite. Man vill ju inte slita ut sig! Ska kolla lite campingar och b&b längs resvägen så vi vet hur vi ska lägga rutten smidigast! Sugen på att shoppa... ovanligt. Men icke!

 

Jaja pusselipuss

 


Romantica



Läste på min vän
Emma's blogg och blev värsta härmapasugen! Titta så tjusigt! Man kan ju tro att jag är värsta jungfrun! Med lite träning ska jag nog få till det lite bättre och snabbare, fan tog ett år och åtskilliga svordomar innan det blev någorlunda bra:D


Looking good

Kolla precis vädret inför semestern, har ju lättat ganska mycket så vi får nog tillomed lite sol! Prag ska ha halvklart och 26º när vi kommer ner ser det ut som! Kommer ju vara sjukt gött när vi kommer ner till svarta havet och kan glassa på stranden några dagar och vila upp oss efter all motion!

Sitter o lyssnar på Manian och är värsta pepp för att sitta och pumpa på cykeln! Måste ladda ner massa bra musik o nån ny ljudbok att lyssna på till semestern, fan vi sticker ju om 4 dar typ, absurt!

Fatta vad fit man kommer bli bitches, kondition som en gasell jag svär!


Haha hemsk video men hur skön låt som helst, tränar typ jämt till den här! Wiie!


Evelina goes designer



Titt så tjusigt mitt regnsskydd blev!
Hade ett par megastora galonbrallor som fick sätta livet till, sen köpte jag självhäftande reflexband och körde på lite på en höft bara, hur fint som helst jag svär! Har ju matchande regnjacka också så kommer ju se ut som en prinsessa på vägen! Tältet har också fått sig ett regnskydd av samma tyg så jag komemr vara så otroligt matchimatchi! Måste skruva loss knappen till framväskan och måla den rosa bara, fan den är jättestor och RÖD! Går ju icke!

Enjoy the holiday!

I sure am!

Tog ut lite komptid igår och gick hem från jobbet redan 13.30, hur jävla underbart är inte det? Gick ut en sväng i solen med Gustav och Zion, sen satte vi oss på Waynes Coffee och käkade lunch! Mumma med grillad foccacia fylld med massa underbar mosarella! Lyx! Sjävklart blev det en islatte på det också! Shoppade lite sen också, var ju tvungen att ha några bra skor till semestern som inte tar för stor plats eller väger för mycket, Voilá, blev ju Lacosten som jag visa förut:D Tyg skor är ju king, sen är de här från deras sportdel så sulan är lite uppbyggd och inte halt platt som ett par skopunkten-tygskor. Bra skit!

Väl hemma igen blev det systuga, jag fixade och trixade med mitt regnskydd och Gustav med sina väskor, tog en sväng med Zion igen, gjorde hamburgare med massa parmesan och annat mums. Sen var det ara att dra på lite snygga kläder och dra till Världens och möta upp Gustavs jobbarkompisar (okej inte bara kompisar men typ 20 pers från hans jobb) på after-work.
Seriöst det var en kille där som jag hade lust att slå på käften, han var ful, dryg och allmänt osympatisk, vi pratade om sälj och han förklarade ju att han typ var messias, hur som helst slutade konversationen i:

-Ja men nu är det så att jag inte är telefonförsäljare, jag har ett riktigt jobb.
*snap!*

Gaah blir irriterad när jag tänker på det, han trodde väl att jag också jobbade på samma bygge som resten av dem som var där och att jag var nån rookie som inte kunde nåt. Jävla fjant som sitter och fulsäljer en skitprodukt och tror att han är värsta highrollern. Haha! Berättade det för Gustav och han ba: Ja men den killen är fan konstig, ingen gillar honom. Oh snap på den asså!

Jaja, nu har jag mumsat i mig en lyxig frukosttallrik med ägg, parmesan(jag är fan beroende), grönsaker och Lidl Finn Crisp, mumselimums. Ska väl ta och klä på mig lite och gå ut med Zion sen försöka få tag i Meria! Måste upp till Haga Cykel idag också, massa måsten nu. Värsta är ju måstet att bestämma vilka kläder jag ska ha med mig, 5 veckor semester, 1 klänning! Gaah, sen måste det ju vara nån som inte tar så mycket plats, som är lätt att tvätta och inte gör nåt om det är skrynklig. Jo men tjena jag har en sån och den hade jag ju förra året! Vill ju se lite annorlunda ut på årets semesterbilder fan! Jaja vi får la se, har nog lite mer packutrymme iår så kanske får plats med något mer.








Shoppinglust!

Fan jag vet ju att jag ska åka iväg och göra av med massa pengar, men jag sitter och klickar runt på och hittar massa saker jag vill ha! Ge mig! De har massa rea på Smashbox, har alltid velat prova det... man kanske ska klicka hem nåt så man har ett paket som väntar tills man kommer hem?








Åååh, tänk att jag knappt kommer sminka mig eller fixa håret på 5 veckor! Buhu! Vill bara gotta mig i massa skönhetsprodukter nu!

Mamis new darlings!

Iiih, I will rock Prague in these fuckers! Yeah!


Mexican vegotaco!

När vi var i Berlin i våras tittade vi in på en jättehärlig mexikansk restaurang där jag beställde nån vegetarian taco tjofräs, gjorde en liknande nu ikväll, som en grönsaksgratäng med massa smak och ost! Mumma!






Basicly så tar man en massa grönsaker, jag har squash, paprika, tomat, champignoner, lök, vitlök och färsk jalapeño i en salig röra! Sen blandar jag ner ost, en skvätt olivolja, 2msk salsa, salt, peppar, lite tacokryddad quornfärs och 3msk vitt vin. Mojsar ihop allt och gräddar på 200º. När det typ är klart häller jag på lite ost till på toppen och kör in i ugnen igen så den smälter lite, ni vet så det blir sådär härligt trådigt och segt! Sen serverar jag med tortillabröd, en kall sås på färskost, turkisk yoghurt, creme fraiche, lite limesaft, salt+peppar.
Hur enkelt och gott som helst!




Om ni befinner er vid Wittenbergplatz i Berlin hittar ni denna mysiga Mexikanska restaurang där drinkarna är överdrivna och maten dundergod! Bra pris och vingelavstånd till metron! ♥

Partyparty

Är lite sugen på att dra en minifest i helgen med lite nära o kära, kanske en sväng via Otten. Som sagt jag kanske bli påkörd och dör på semestern, så man får ju passa på medan man vet att man kan!

Hör av er om ni är sugna!

Getting closer!

Nu ni!

Helt stört faktiskt, jag är skitnervös, jag vet ju att vi kommer att vara med i en olycka, bli påkörda av några ungerska lantisar!


Jaja, den som lever får se, ska utrusta min cykel med en miljard reflexer och dubbla baklampor, funderar på om maninte skulle lätta lite på spd-pedalerna också så att de klickar ur lättare. Jag är seriöst nervös för att färdas på dessa vägar!

Men strunt i det! Ska bli så kul att komma iväg, har kollat på att ta ion på hotell första natten, skönt att kunna ställa cyklarna där och göra Prag ordentligt, utan att behöva oroa sig för att nån rotar i vårat tält på en camping! Man får ju ett hyffsat hotell med frukost för under 300, det kan man ju leva med eftersom vår första natt i Italien spenderades på en leråker till Camping, utan elektrisitet i världens oväger för typ 380kr.
Blir till att gå på stan och shoppa, har kollat massa Prag-sidor och läst på om marknader, shoppinggator och liknande, blir ju inte mycket att ta med på resan men jag håller på att undersöka hur mycket det kostar att skicka hem, Gosia brukar skicka från Polen när hon är där och säger att det är jättebilligt jämfört med Sverige, så man kan ju hålla tummarna! Sist Gustav var där köpte han massa hundgrejer och sånt till en spotstyvel av vad det kostar här hemma. Så man kan ju se om det finns några fynd att göra och skeppa hem det!
-Kolla precis på deras post's hemsida, nån hundring kostar 5kg att skicka, haha jag skickade en tidning och ett halsband till mitt au-pairbarn i Italien en gång, kostarde typ 70spänn, lite dyrare ja...

Ska nog växla till mig ganska bra med CZK, vill ju inte behöva snåla, ska gå ut och äta och bara unna oss första kvällen, så om vi blir rånade längs resan så har vi ju redan gjort det så att säga, blir vi rånade lär vi ju inte ha råd med det haha:D

Kollade lite på hur flygplatserna ligger, när vi ska hem så ligger den nåra mil norr över Burgas, 3mil söder om Sunny Beach, så man kanske ska ta o ta in på ett hotell där och festa som en riktig fjortis de sista dagarna:D

Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut i solen med min lilla hund! Sen är det min nästa sista arbetsdag jag ska ge mig in på! Wiie!



Filmkväll!

Avrundade kvällen med finbesök av Anna från jobbet, bunkra upp med massa snacks, mackor och ost, mumma! Tillomed lite smörstekta kantareller, man tackar!

Skönt som fan att bara se en film och ha det bra, varit dåligt med den varan senaste tiden. Såg Farsan av han Fares-killen. Haha såå bra, man känner igen vissa kunder i honom!:D

Jaja, nu måste jag få mig lite skönhetssömn!





Zion tog bästa platsen i soffan!

Och nu ska jag mumsa på snackset som blev över....

Komigen Evelina komigen!

Skulle behöva en hejjarklack fan, är sjukt trött o hängig!

Varit ute i det underbart gråa vädret, ana min ironi där, och promenerat med Zion, han tyckte inte alls om det och ville gå hem igen. Ååh vad inspirerad man blir, vill bara komma iväg på semester nu! Slippa allt grått, men jag vet ju att vi lär ha det nere i Europa också, usch. Jaja. Nån gnutta sol ska man väl kunna få på sin semester?


Måste ta mig en rejäl kopp kaffe nu! bara 4½ timme kvar tills jag får gå hem från jobbet igen, skönt at man kan gå hem på lunchen iaf. ... Men mest av allt skulle jag vilja ligga på soffan med en sjukt stor godisskål och titta på film. Kanske somna till en stund med en godisbit hängandes i mungipan...

Oil my hair up!

Usch mitt hår var helt risigt igår, kunde inte titta mig i spegeln för det såg så hemskt ut! Så tog mig i kragen och gjorde en riktig huskur genom att massera in massa olivolja i hela håret, sen använde jag min utredningsborste och sen en kam och körde igenom håret massor med, lossnade hur mycket hår som helst utan att man behövde slita ut nån tova. Ni vet ju hur håröm jag är så det var riktigt skönt! Sköljde håret i varmvatten för att lösa upp lite av fettet, sen har jag sovit med det inatt, så nu ska det bli spännande och se resultatet, tvättade håret med Fructis Nordic Hair Care, hoppas jag fick bort fettet ur hårbotten bara haha man vill ju inte se ut som en lodis på jobbet!

Skulle behöva toppa håret innan semestern men jag vet inte om jag hinner, annars får jag väl gå till en frisör i Prag. Skönt att ha nytoppat hår, det trasslar sig ju inte lika mycket, håret tar tillräckligt med stryk av att ligga under en cykelhjälm och att gnuggas mot en svettig rygg 8h/dag i 5 veckor kan jag lova haha:) Skönast skulle ju vara att klippa kort men that ain't gonna happen!

Det värsta med cykelsemester är fan håret och nummer två. Det fastnar ju så otroligt mycket skit i håret, i norra Italien var jag alldeles svart över hela kroppen av vägdamm, vill inte ens tänka på allt skit som fastna i håret! Sen blir man ju svettig under hjälmen, man får tvätta håret när tillfälle ges på nån bensinmack eller om det råkar finnas dusch på nån strand, så mesta tiden känner man sig som en lodis i håret! Åååh när vi kom till Rom! Jag duschade ett år och masserade hårbotten och gjorde inpackning och det sjunde med det fjärde haha! Sen har vi ju problemet med nummer två om man tältar och campar längs vägen och inte på camping, som tur är har ju italienarna en väldigt rik kaffekultur så varje morgon letade vi reda på nåt schysst fik, snokade så de hade en toalett, sen beställde vi varsin cafe au lait för 50cent (inte rapparen) och tog del av deras faciliteter, haha man måste vara smart. På kaféer gick det ju att gå på toaletten, i Sverige kan man ju svänga in på nån mack, det gjorde vi en gång i Italien, ALDRIG igen... iiiuh!

Nejni, nu har jag slöat bort  för mycket tid, nu ska jag och Zion gå ut o kissa!




Men Jesus!

Vi sticker ju om typ 10 dagar! Aaah, det börjar bli på riktigt nu!

Har kollat över cykelväskorna lite, Gustav kör ju på egendesignade gula och svarta omsydda kanotsäckar, värsta Project Runway på honom alltså! Själv har jag ett projekt inför veckan och det är att sy ett galonöverdrag av ett par gamla regnbyxor i neonrosa, skittufft! Ska köpa lite reflexband att sy in också, man vill ju synas ordentligt när det stormar i Rumänien!

Känns som det är massvis kvar att göra! Måste laga min punka först och främst iaf... men sen är det inköp av nya stänkskärmar, montering av pakethållare, kolla över vad man ska ha för kläder med sig, provpacka... blablabla.. hittade en jättesöt liten olivoljeflaska med typ 50ml i från Zeta när vi handlade igår, perfekt till semestern!

Åh jag vill bara komma iväg! Cykla uppåt 200mil, kan ni förstå? Jag fattar det inte själv faktiskt. Visst vi körde 110 förra sommaren men alltså 200, det är ju sinnessjukt! Kommer ju bli riktigt rippad! Hoppashoppashoppas bara att vädergudarna är med oss!

Har fem dagar kvar som bankchef, sen är jag Evelina the roadkiller i fem veckor! Yippekayey motherfuckers!

Jag måste verkligen träna nu i veckan... och börja ladda lite carbs, det tar emot men måste ju! Har ju redan börjat med lite tårta haha:D

Efter semstern är det hårdträning som ligger på schemat, förhoppningsvis kan jag ha mina klätterskor då igen och kan klättra lite över vinterhalvåret, sen drar vi ju troligtvis till Thailand i vår och då vill jag ha fått upp tekniken och styrkan igen så vi kan klättra som apor i deras underbara berg!

Nej ni nu måste jag äta något! Matilda kommer om nån timme med Zion, hon ska på kurs i Stockholm i veckan så vi får ha vårdnaden ett tag, wiie! Saknat honom jättemycket, Giza kommer bli skitsur haha!



Cleaningtime!

Kolla vilka underbara krabater vi har i tvättpåsen!

Ja fullt logiskt att ligga och tvätta varandra där!


Evelinas lyxknäcke

Självklart måste jag ju lägga upp receptet på mina knäckisar!


1 pkt jäst
4 dl vatten
1 dl olivolja
1½ msk brödkryddor
lite salt
några rosépepparkorn
lite kumminfrön
6 dl rågmjöl
3 dl dinkelmjöl
1 dl vetekli
½ dl krossade linfrön


Garnering:
Ägg
Sesamfrön
Pumpakärnor
Solrosfrön
Havssalt
Svartpeppar
Kumminfrön
Torkad dill


Lös upp jästen i vattnet, slå på olja och kryddor (nermosade i mortel först), häll på resterande innehåll och vispa med degkrokar, det ska vara en ganska kladdig och grynig smet, rågmjölet blir så. Degen behöver inte jäsa, sätt ugnen på 200º och lägg upp bakplåtspapper på bakbordet. Lägg en degklump på pappret, strö över lite rågmjöl så att kaveln inte fastnar, kavla sen ut supertunt, typ 1 mm, skär bort kanterna så det blir en stor fyrkant som fyller hela pappret, nagga lite med en gaffel i degen, pensla på rikligt med ägg och krydda med vad du tycker är gott, min favorit är ju sesam, pumpskärnor och solrosfrön, det passar när som helst, men med lite dill, salt, kummin och svartpeppar får man ett mumsigt bröd som påminner lite om dillchips och passar till fisk, eller annan mat om man nu inte är sån fiskveggo som vi är. Om du använder frön så tryck ner den lite extra med kaveln, använd sen en pizzadelare för att skära upp lagom stora bröd, typ en kvadrat-dm. Eller långa sticks, vad man gillar! Grädda sen ganska högt i ugnen typ 10min tills de blir spröda och lite färgade.
Låt svalna nån minut och bryt isär bitarna, jag brukar lägga alla bitar i en stor ugnsform och köra in på typ 100-150º med ett bakplåtspapper över och torka ut dem lite extra så de blir riktigt spröda, de får stå så länge det tar för att få dem genomtorkade, bakplåtspappret skyddar lite mot bränna!


Inspiration



Hittade denna spännande kryddburk på City Gross för cirkus 35kr, i innehållsförteckningen fanns råsocker, selleri, chili och massa andra spännande saker!

Älskar att köpa kryddor som inspirerar till att hitta på nya recept, eller förnya gamla för den delen!

Nu har jag skurit ner vitlök, paprika, squash och quornfiléer, stekt i olivolja och lite grönsaksbuljong, hade ju slut på lök! OMG! Kryddat med lite färsk jalapeño, jerk-kryddan, svartpeppar och en grytblandning bestående av torkad persilja, graslök, körvel och koriander(köpt på Willys alibabaavdelning, bästa!). Sen är det bara 2 paket krossade tomater, kanske 3-4dl vatten och lite redning. Slängde på en skvätt socker för att få lite sötma till chilin, ajusste hade i några torkade chiliflingor också, stark mat är mumsigast!

Blir att servera med lite fullkornsris i veckans matlådor!

Fikapaus

Idag har jag ätit söndagstårta med Meria. Muuuums!

Synd bara att jag snålat med grädden... grädde är bäst!



Sesamnuggets!

Shit! Jag älskar ju sesam, wunderbaaaar! Och äntligen köpte jag Hälsans Kök's Sesamnuggets, har tänkt köpa dem massa gånger men inte blivit av, men nu jävlar när vi var på City Gross igår köpte jag hem det! Gjorde en sallad med parmesan, massa grönsaker, rostad vitlök och soltorkade tomater, kokade lite fullkornspasta som jag vände i pesto och serverade det med en kall sås och nuggetsen... HERRE MIN SKAPARE! 5 av 5 stjärnor! Wiiie! SÅ mumsiga! Blir nog en plockmatkväll nån gång i veckan då de ska serveras med lite olika goda såser och annat smått och gott, mums!




Evelinas matblogg

Haha, jag känner ett nytt tema här på bloggen, men det är ju kul!


Cooking like a pro

Gårdagens underbara middag!

Räkor och kräftstjärtar;

Finhacka rödlök och skiva ner en vitlök solo, stek i olivolja tills det mjuknar, slå på nån dl vitt vin och låt det dra ihop så vätskan reduceras lite, salta och peppra, vänd ner skaldjur, hackad bladpersilja och toppa med bitar riktig parmesan!

 

 

Laxsoppa Saffran&Sesam;

Bryn en grovt hackad gul lök, skivor av en paprika i olivolja, blanda även ner en tärning grönsaksbuljong. Skär upp laxen i lite chunky-bits(jag använde 3 filéer), bryn i rikligt med smör, krydda rikligt med Santa Marias Wasabi&Sesam, lite dill och svartpeppar. Häll ihop allt i en stor kastrull, slå på 3dl vitt vin och 2 dl vatten, låt det puttra lite och slå ner 3 grovhackade tomater. Häll i en förpackning Creme Fraiche Saffran&Tomat, 2-3 dl matlagningsgrädde(eller vanlig om man vill götta lite extra). Koka upp och låt sjuda 10 minuter så att smakerna utvecklas ordentligt.

 

Gazpachobruschetta;

Skär bort kanterna på några skivor formbröd, ringla över lite olivolja och krydda med havssalt och nymalen svartpeppar, rosta dirket på ungsgallret typ 175º tills de är genomrostade och har fått lite färg.

Hacka upp 1-2 urkärnade tomater, en bit gurka, lite rödlök, lite paprika, lite färsk basilika, fuska lite med italiensk salladskrydda, och toppa med lite olivolja och några stänk limejuice, rör runt och låt stå en stund så att smakerna sätter sig. Viktigt är att det inte blir för vattnigt!

Vill man gotta lite extra så brer man ut lite färskost på brödet innan man toppar med salsan!

 

 

Enjoy!