Evelina Fast Food

 

Karin frågade mig häromdan vad vi äter för "snabbmat" när vi har bråttom och bara vill slänga ihop något. I hennes familj är det fritrerade pommes som gäller vid sånna situationer! I vår familj ser det ut såhär!

Steka en laxbit i massa smör med lite goda kryddor, blanda ner räkor i lite creme fraiche med nån god färskost, just igår använde jag Cantado Pepparrot, salta och peppra lite. Sen är det ara att hacka upp lite grönsaker, jag brukar steka dem i vinegrett, blir väldigt speciell smak när man haft balsamvinäger i och salladskrydda, mumma! Sen medan jag väntade på att laxen skulle bli genomstekt så tog jag en varsin brödbit och smörstekte med lite ost, värsta fettogrejjen men det kan man ju faktiskt skippa!:D

Det är bara att lägga en varsin laxbit i kylen på morgonen när man går till jobbet, eller göra som jag och lägga dem i ett varmt vattenbad så tinar de på kanske 10minuter. Simple as that! Sen tar ju rätten inte längre tid än det tar för att genomsteka laxen, det andra gör man ju medan den ligger i pannan, så runt 10 min för en riktigt fräsh och lyxig snabbmatstallrik!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback