Utpumpad!

Jag kommer inte kunna gå imorn!

Ojojoj! Körde 2 timmar på Sats i förmiddags, hällde i mig en proteinshake innan och sen var det bara att köra! Började med 30 min powerwalk med blandad lutning, några intervaller löpning och jogging. Fick typ värsta snetändningen i hjärtat bara, har ju en rubbing som gör att hjärtat slår lite ojämnt, inget jag märker av så ofta men ibland kommer det i jätteotakt och då känns det som hela hjärtat ska explodera och jag vill typ bryta upp mina revben för att få ut det. Inte ok. Tog det lite lugnare efter det och sen försvann det helt igen.

Dundrade på bicep som aldrig förr, till sist lydde inte armarna längre, jag tänkte att jag lyfte tyngden men i spegeln såg jag att armen bara rört sig några cm. Haha störd känsla men då vet man ju att man kört slut på all kraft!
Provade en övning jag sett i Fitness Magazine också (ja jag är ju supertöntig som läser sånt - men man blir träningssugen!). Man tar en kettelbell, ställer sig bredbent och går så långt ner på huk det bara går, som när man ska kissa i skogen... om man är tjej alltså. Sen skjuter man upp sig till stående med kettelbellen hålld mot magen/bröstet typ.
Jag kan typ inte böja mig ner nu för musklerna är helt körda, får se om jag kan gå imorn som sagt... blir massiv streching på det här kan jag lova! Dessutom höjde jag benpressen till 90kg, kände mig skittuff men redan efter första pumpet så insåg jag att det här är ju fan stört tungt! Men jag kötta på 3x15. Kändes som varje fiber i rumpmuskeln pressades till sitt ytterna. Men vill man va fin får man lida pin sägs det!

Funderar på om man skulle ta sig en personlig tränare nån gång... men först vill jag bygga upp bättre styrka så jag slipper skämmas haha. Men tänker att det kan vara bra att ha nån som står och petar på en hur man ska göra för att effektivisera. Och ge lite extra motivation! Jag kanske skulle bli kompis med nån av biffarna som kan hjälpa mig?

Maria mötte upp mig efteråt, så vi shoppade lite på salutorget, blev blomjord, en stor tomatplanta att ha utanför på loftgången och en bukett rosor till duktiga Evelina. Sen gick vi hem och åt massa god frukost medan jag fortfarande hade träningskläderna på mig. Kanske dags att duscha nu.... Måste strecha som fan också. Jag vet ju hur ont jag kommer att ha imorn. Är lite sugen på att gå o köra lite mer ikväll. Är ju ett spinning och core-pass, men jag lär nog vara lagom mör tills dess. Så blir nog en god middag med inspiration från Marrocco och mellanöstern! Mumma!

Imorgon är det low-kcal dag igen. Protein och soppa hela dagen. Tjohej! Vägde in mig på 69kg imorse - vad har hänt liksom. För ett år sen vägde jag 64. Blä. Måste komam i mina sommarkläder jag köpte förra året så nu är det bara att ligga i. Kalorierna ska brinna!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback