Bitches I'm back!

Gustav vaknade som en jävla mört vid 6.30 imorse och spenderade sin första vakna kvart med att terrorisera mig så att jag till sist drog mig ur sängen. Bra det på ett sätt för kl 11 var jag på gymmet och körde järnet! Blev en timme på löpbandet med blandat löpning, jogging, powerwalk med 6% lutning. Sen skulle jag köra gymmet också men orkade nästan inget, helt slut!

Min nya kompis Rasmus, tillika Kaisas pojkvän har peppat mig som fan nu! Vi möttes upp alla fyra nere i Ao Nang, jag och Rasmus klickade direkt och pratade bara om träning och kost i typ tre dar:P Hans träningspolare i Oslo kom typ i final i Bodybuilding VM så Rasmus har ju världens informationsbas där som han bara vidarebefodrar till mig. Har fått tips om vilka kosttillskott jag ska köpa, bästa deffmetoderna och massa sånt! Så nu blir det att lägga en stororder på Gymgrossisten, träna som ett as och bli rippad till tjejvättern!

Ikväll blir det en sista semestermåltid med hummus och andra röror, lite tortillabröd att dippa i, lite tacofärs och grönsaker. Imorgon börjar jag med banan+proteinshake till frukost, kokt fisk till lunch och sallad+proteinshake till kvällsmat. Fick ett skitskumt tips om att äta två riskakor efetr träningen, det gör typ att kroppen efterbränner lagrat fett och inte det man tar in eller nåt... fatta inte men det lät bra så jag sprang till affären och köpte två paket - ekologiska såklart.

Okej nu vet jag att ni säkert vill höra mer om semestern men det är SÅ mycket! Får sitta här en stund imorn, har inte riktigt bestämt mig om jag ska köra cykling hemma eller gymmet imorgon innan jobbet. Vi får se hur jag känner, just nu har jag en förjävla huvudvärk iaf. Blä. Ska ta o fixa mat nu tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback