Trött och grinig

Jag kommer hem, platsgranen ligger fortfarande i en stor ostyrig hög precis innanför ytterdörren. Bad Gustav gå ner med den i söndags, bad Gustav gå ner med den igår, bad Gustav gå ner med den imorse.
Tittar in i köket, totalt kaos, disk överallt, varenda kastrull, stekpanna, wokpanna skärbräda, kniv, kaffekopp står i stora berg med ingrodda matrester. Blir tokig, tittar in i badrummet, kattsand över halva golvet, går in i vardagsrummet, *klafs* trampar i ett kattspya på moccamattan. Får ett hysteriskt sammanbrott, sparkar iväg första bästa objekt som råkar vara en pall, sägger mig i soffan, begraver mitt sönderbrända ansikte i händera och vrålar en stund.

Varför i helvete ska man behöva städa hela jävla tiden för? Bor jag här själv med mina katter och förvuxna bebis eller? Jag behöver choklad.

Nu efter att ha storstädat badrummet, diskat i en halvtimme, svurit och hängt ut mattan på vädring efter att jag försökt tvätta den, så ska jag placera mig i soffan och inte lyfta ett finger i onödan. Eller fan jag håller på att hungra ihjäl, måste fixa mat. Och jävla Willys hade bara massa omogna avokados igår så jag har ingen mogen att äta, jag vill ha avokado! Va FAN! Blandar jag till en liter O'boy blir jag fet. Jag skiter i det! Jag ska bli jättefet och rund så jag kan vagga mig själv, jag behöver bli lugn. Jag är arg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback