Summering

Ja man ska väl skriva en sumering av året. Men jag orkar inte. Det har hänt så mycket!
Året började iaf inte så bra så det kunde ju bara bli bättre. Jag och Gustav låg hemma på nyårsafton sjuka som grisar och somnade strax efter tolvslaget.
Vi hade ett mysigt januari med långfärdsskridskor och annat vintermys.


I februari bokade vi vår kärleksresa till Egypten! Jag läste Carolina Gynnings Ego Girl, åt semlor och började klättra! Jag köpte min numera favoritskugga från Make Up Store: Velvet! Åhh vad jag älskar den! Gick utanför arbetsbeskrivningen när jag hjälpte en kund med gamla resecheckar, slutade med att hon kom in med en tårta åt mig!


Vi begav oss mot varmare breddgrader den 6 mars, vår 2års dag! Hade en undebar vecka med kamelridning, snorkling, solandes, vindsurfing, allt!
Var värsta träningsjunkien och fick reda på att jag skulle bli moster igen! Släppte bomben till Gustav att jag kunde tänka mig att åka på cykelsemester, vilket han blev eld o lågor över!




April var en bra månad, solen började skina igen, det blev många långa promenader längs åbackarna med Zion, helt underbart skönt när man tänker tillbaka! Jag var helt stört duktig på att träna och äta rätt då. Cykelsemestern till Italien blev mer och mer bekräftat, nu fanns lixom ingen återvändå.



I Maj hade våren kommit med stormsteg, vi åkte till Ågelsjön och klättrade, vi tog vår första promenad till Halvars glass med djuren. Inhandlade mina underbara löparskor och mina älsklingsklackar med mockaremmar, på dagarna rände jag längs åbackarna och på kvällarna dansade jag gärnet på Palace. Unstopable in my new darling.



Juni och underbara sommar! Det blev så underbart varmt, många frukostar avnjöts på balkongen. Vi köpte en grill och spenderade även kvällarna på balkongen, mycket grillat och vattenpipa blev det! Det blev också mycket regn, bland annat när vi under midsommarhelgen cyklade ner till Gustavs mor i Rimforsa. Jag fyllde 23, kände mig gammal.



I Juli drog jag, Gustav, Maria och Martin en heldag till Stockholm, det var nog bland det roligaste vi gjort! Värsta Roadtrippen med frukosstop i siljekrog, promenad längs vattnet, shopping, sushi, svett och skoskav. Avslut på Grönan! Fy fan vilken underbar dag! Vi hade födelsedagsfest för mig och Gustav som blev 24 och gammal gubbe. En heldag spenderades på Kolmården med Maria och Gustav. Vi laddade upp för cykelsemestern, juli var en bra månad!



Äntligen kom Augusti! Jag och Gustav tog våra cyklar och flög ner till Italien, cyklade runt i 18 dagar, 110 mil. Hade ett sånt jävla äventyr! Vi sov på stränder, cyklade fram på Roms gator, åt pizza, drack vin, badade i tre hav, hade det underbart! Slet som djur, grät några tårar. Vi levde! Ville inte komma hem till verkligheten igen. Det gjorde vi till sist och firade hemkomsten med vänner och bekanta. Vi var bruna och kära. Underbart.



September gick fort, jag och Maria var värsta duktiga på att promenera, vi + Gustav och Zion åkte ut i skogen och plockade svamp en heldag. Svamp är det bästa med September! Mmm...!



Oktober, kallt, blött, äckligt. Blev sjuk, seg, hostade. Drog till Stockholm med Vickan, had a blast, träffade lilla Thelise, planerade Halloweenfest. Gick rätt fort det med.



November, ännu kallare och blötare, åkte på utbildning i Stockholm igen. Hade schyssta fester, skaffade mig Jimmy Choo skor och handväska. Höll mig i skinnet vad gällde kost och motion, tog in Gosia under mina vingar till att bli en skinny bitch. Köpte Gustavs julklapp, hur skönt som helst att ha det fixat över en månad innan julafton! Sen blev jag moster igen, till lilla Lisa!



December, sista månaden på året. Fortfarande lite sjuk sen oktober, började piggna till. Åkte på 90-års kalas för Gustavs mormor, handlade massa mysiga julsaker till hemmet, pyntade, bakade och lagade mat. Gick på julfest med jobbet, åt äcklig mat och dansade i några timmar inna jag och Frida hamnade i mitt kök med en varsin kopp te. Jobbade julafton med Vickan - spenderade mesta tiden till att äta ost och kex! Tog tåget mot julfirande i Vadstena, hade mys, fick massa klappar, gick på puben, firade jul igen på annandagen, åkte på 19-årskalas för Gustavs kusin, vilade, tillbaka till jobbet. Firade nyår med skaldjursmums hemma för att sedan bege oss på fest i Linköping. Fick en champagneflaska i ögat, dansade runt i raggsockar och åt korv med bröd kl 2 på natten. Sen var året slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback