Housewife

Inte direkt uppe med tuppen men jag lever! Har ställt mig och gjort en deg till lite frukostfrallor på dinkelmjöl och graham med lite pumpakärnor och sånt i, om det blir gott lägger jag upp receptet, jag freestyla lite så jag får se om jag kommer ihåg vad jag hällde i!

Gustav ramla in typ kavrt i tre inatt, ganska tyst men man vaknar ju ändå, så jag låg i sängen och betraktade honom när han ljudlöst försökte komma ur sina kläder. Sen säger han såhär: Du Evelina, det har hänt en grej som vi måste prata om... men vi kan ta det imorn. Seriöst jag har precis sett SATC och får genast upp bilder över vad han gjort som vi måste prata om!
-VAD?! SÄG NUUU.

Sen förtäljde han hur en av dem han utbildat på jobbet hade pratat med honom och berömt honom för att han var så duktig och allt såntdär, varpå hon fråga om han var heterosexuell och när han sa ja försökte hon sluka honom!
Oh no you didn't.
Samtidigt som man blir lite upprörd blir man ju samtidigt lite mallig, jag har något som nån annan vill ha men inte får. Mohahha! Han är min bara min! Jag har slitit som ett djur för att få honom till den diamant han är idag med sitt intresse för kläder och allt sånt, inte fan tänker jag släppa honom! Dessutom, vem skulle bygga massa saker åt mig och byta mitt däck när det pajar?

Ska ta och gå till konsum och köpa lite mjölk nu! Sen ska jag försöka få liv i gubbskrället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback