Tisdag: Slutet är nära

Det är sååå synd om mig! SÅÅÅ SYND! Jag snorar och hostar hela tiden! Jag är som en stor äckelhög!

Jaja, bara att bita ihop och gå till jobbet. Vill fan inte ha karrens, jag sjukskriver mig bara om döden knackar på dörren, vilket känns som att det är snart. Har ju jävligt bra statistik på närvaron, senast jag var sjuk var typ några dar i November. Då fick jag så jävla mycket löneavdrag så jag sa till mig själv att aldrig igen! Jag är pengahungrig vad ska jag säga?

Men usch, tog en långpromenad längs åbackarna med Anton och Zion igår, massa nyklippt kräs som var lite jobbigt för näsan men skönt att röra lite på sig. Nu är jag mest frustrerad på att jag är såhär halvdåsig, jag vill ut och springa och träna konditionen som ligger vid fotknölarna just nu. Men har jättesvårt att andas och ska ju fan inte överanstränga mig för då lär jag vara sjuk till augusti. Men jag vill träna! Kan jag inte bara få bli dundersjuk så allt bara rensas ut så man kan börja på ny kula? Ska nog gå o köpa mig Kan Jang, det är fan bra skit!

Nu ska jag ta och snyta ut halva hjärnan och sminka mig. Helst skulle jag bara vilja gå o sova igen. Jaja vi får se hur dan utvecklar sig. Men det är såå synd om mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback