Söndag, underbara söndag!

Uppe tidigt imorse, startade dagen med en riktig GI-frukost! Bra skit, avokado, ägg, färskost, majonäs och lite ostbitar. Och kaffe på det såklart! Sen blev det en långpromenad med Zion längs åbackarna och industrilandskapet, det senare var inte riktigt Zions melodi när han skulle gå ner för en ståltrappa. Stackarn trodde ju att det inte gick att gå där eftersom han såg rätt igenom ner till backen under. Men han klara det trots lite skakiga ben!

Efter promenaden var vi uppe i varv så vi tog cyklarna ut till Ingelsta, kolla läget på plantagen men hitta inget speciellt, är ute efter thailändsk basilika men det är ju lättare att få tag i böldpest verkar det som! Åkte vidare till Maxi där vi gjorde världens fynd på Stadium! Sommarsovsäckar, 2 för 499! Kosta ju 399st i vanliga fall, vi skulle ju ändå köpa såna så blev riktigt glatt överraskade! Fick mig även en ny vattenflaska matchande mina däck. och en ihopvikbar mugg i knallrosa! Woho min lycka var gjord! Handlade lite mat på ICA. Firade att Gustav slapp att jobba idag med att köpa hem lite mums att grilla ikväll!

Cyklade vidare till Rusta, Jula och Bolagret, Fick tag i klorin och sköljmedel superbilligt på Rusta, lite nya kattleksaker och en ny kam till Giza. Hon fäller som ett djur men den vanliga kammen är för gles för hennes päls, så hoppas den här funkar. Hon ska ju ligga vid ansiktet på mig jämt, jobbigt att bli hårit i hela nyllet!

Nu har vi tagit en våffelfika, förberätt morötter och blomkol inför kvällen så nu ska jag ta tag i badrummet!



Nu blir det Gi för hela slanten!
Med start imorn...;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback