Watch out bitches.

Nu ni, mami got wheels!

Blev lite hastigt och lustigt att vi köpte en bil i Linköping. Hade kanske inte köpt den om det varit under andra omständigheter, jag gillar inte att göra affärer så fort, men jag tror nog att det blir bra till slut. Blev en röd Renault Megane -97, liten och tuff. Ganska bra tryck i den, väger inte så mycket och hade runt 90hk tror jag, har haft lite svårt att vänja mig vid kopplingen som är helt annorlunda från min körskolebil, sen är växellådan lixom vinklad neråt så när man har friläge ser det ut som fyran ligger i, känns lite skumt att växla, måste verkligen tänka på att dra ner ordentligt, råkade frilägga några gånger kan jag erkänna haha.
Tyvärr var det åretrunt däck på, men folk säger att det är bra så vafan, men jag är livrädd för att det ska bli snöstorm och jag inte ska kunna styra, helst skulle jag vila ha traktordäck med dubb på. Men det kan man tydligen inte.
Jaja, det är bara jag som oroar mig i onödan, jag är typ rädd att jag ska glömma att bromsa och massa sånt, eller att bromsarna ska sluta fungera haha. Lite lätt störd jag vet.

Blir nog bra det här, Gustav är redan inne på att pimpa den med nytt ljud och grejjer. Vi får väl se hur däcken känns när det blir mer snö, i värsta fall får jag väl köpa ett par dubbade.

Har iaf varit duktig och köpt ett first-aid kit att ha i bilen! Tänk om jag typ ser nån som skadat sig så har jag förband och sånt, imorn ska jag inhandla en sån isskrapa med vante i rosa på Lagerhaus.

Nu ska jag och Zion gå ut en sväng, tänkte gå bort och kolla till bilen, jag är fan livrädd att nåt ska hända med den:/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback