Mi scouzi.

Vet inte vad som hänt, har bara inte varit bloggläge senaste dagarna. All tid framför datorn har spenderats vid blocket i jakt på den perfekta bilen.... med budget på 20.000 haha. Ville ha en BMW för 137' men det tyckte inte G att vi skulle ta... vad vet han lixom?
Hittade en aschysst Peugeot (Päächåå) 206, jag ba shit måste ringa!!!! Men den försvann lika fort som den kom in. Sen en aschysst golf, nähe den var redan såld när vi ringde, men så igår bestämde vi oss för en röd Renault Megane som legat uppe aslänge. Den fanns när jag kollade vid 15, när gustav ringde vid 17 hade nån köpt den. Och då har skiten legat uppe på blocket i typ 3 veckor. VAFAN! Så vi har ringt på en likadan fast äldre, bara det att jag är skitnervös för den bilen, Den har besiktningsperiod sep-jan men är senast godkänd i slutet av februari? Var det nåt fel på den då som var tvunget att åtgärdas och ombesiktigas? Tjejen som säljer den visste typ inget om bilar och säger att hon knappt använt den under året hon haft den, men att vinterdäcken är påsatta iaf... sen har det varit 10 ägare sen den rullade i trafik 98... Alltså har i snitt varje ägare haft den i 1.2 år, är inte det lite märkligt? Men det kan ju vara bilhandlare också.
Fy fan jag blir ju bajsnödig när jag tänker på allt. Sen till på köpet är det några som ska kolla på bilen nu på dagen så de kanske tar den och då är vi tillbaka på ruta ett. GAH! Jag måste ha en bil nu! Ska ju åka till G's mamma i helgen och då vill jag köra ner så jag får träna lite, plus att vi kan ta med Zion och allt.
Fick mina papper till körkortet igår, så nu måste jag gå o fota mig! Ska se om jag kan göra det imorn efter jobbet. Måste fan göra mig snygg då, kommer ju hänga kvar tills jag är över 30:D Man måste planera... typ Carro som var typ 18 när hon tog sitt kommer ju förnya det när hon är 28 och ser gammal ut, jag kommer ju vara ung o fräsch på mitt kort haha:P
Lite sugen på en After Work imornkväll, ska se om vi kan påverka flickorna på jobbet. Evelina, den andra alltså, sa ju igår: JAG HAR JU INGA KOMPISAR! Nä, så äre när man inte går ut o dricker öl/vin efter jobbet! Men vi får se, kanke är på biljakt imorn, beror på vad som händer ikväll.
Nu ska jag sminka mig lite och gå ut med min lille hund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback