Min första dag som vice-bankchef

Ja det ni! Idag är jag officiellt det, min företrädare har gått hem på mammaledighet och jag har ju blivit 24 och otroligt vuxen! Bara över en natt sådär!

Gjorde verkligen ingenting igår, vilket var jätteskönt! Okej jag var ute med Zion, hade körlektion, cyklade till Haga Cykel och justrerade mina skivbromsar, fyndade ostbågar på Ö&B... Sen när jag kom hem igen var Gustav hemma från jobbet så då fikade vi med sånna fyrkantiga våfflor man kan köpa färdiga i butiken, hade glass och jordgubar på, hur mumma som helst! Jag fick min present som visade sig vara ett armband och halnsband i silver från Guldfynd, jättefint! Han fick massa pussar då kan jag lova! :D Efter det blev det en sväng på stan, inhandlade en ny leopardmönstrad klänning från H&M, det var jag värd!

Till kvällen gjorde vi lite tapasinspirerad mat, kände inte för att gå ut o äta en måndag liksom, delade på en flaska Törley Rosébubbel. Blev lite lulliga och myste massor! I helgen ska vi ut och äta istället eftersom Gustav fyller år då, känns ju roligare en lördag!

Näni, nu ska jag sminka mig, har massa finnar i nyllet som kommer ta ett halvår att dölja! Sen blir det en sväng med Zion och sen är det bara att dra till jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback