Min träningskompanjon Lupin

Om det är något som är intressant för en liten kisse så är det när mamma ligger på en stor boll på golvet och för oväsen.
Då måste man komma fram och bita tag i hennes hårtoffs, försöka hoppa upp på bollen och springa runt och stryka sig mot henne. Gärna högljödt och allt på en gång.

När jag cycklat 2.5 km tog jag en paus och gjorde situps, sen satte jag mig på divanen och pustade ut. Då förstår ni kommer min käre träningskompis Lupin och ska kela med mig när jag luktar sådär härligt nysvettig.
Helt tokig blir han. Sen ställde han sig på bakbenen bakom mig och satte framtassarna på axlarna på mig och försökte äta på mig. Salt är ju mumsigt.

Hursomhelst, nu har jag cyklat en halvmil, gjort 70 situps, 30 bicephävningar och 15 tricephävningar. Jag hatar tricep.
Igår körde jag en halvmil totalt så idag blirdet nog en mil. Fan vad bra jag mår, är pigg o kry, orkar mig upp tidigt på morgonen så jag hinner träna i lugn o ro. Sen när jag duschat kan jag äta frukost i en halvtimme och blogga under tiden.

Fan vad det är gott med ost.

Har cyklat omvartannnat 5-10 km om dan nu hela veckan. Låter rätt jobbigt och när man sitter på cykeln är det ganska jobbigt, men efteråt så tänker man bara äh det där var ju inte så farligt. Beror ju på lite vilket tempo man har. Nu har jag kört rätt lungt på kanske 22km/h. Ibland ligger jag på 30-32km/h. Men nu är jag så unfit i lungorna så får ta o jobba upp konditionen lite annars får jag bara astmaanfall.
Känns så jävla bra i kroppen när man är nytränad. Dessutom blir förbränningen högre under dan om man tränar innan frukost. Eftersom kroppen inte har några kolhyderater att få energi på så måste den bränna fett, vilket är en betydligt jobbigare process, och har kroppen kommit in i den fasen så är den kvar där ett tag, och kommer lättare in i den vid fysisk aktivitet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback