How to make a smörgåstårta del 1
Jag är en jävel på att göra smörgåstårta!
Först skär man bort kanterna på typ 2 kg vitt formbröd. Istället för att slänga kanterna kan man lägga dem i en ungsform, hälla över massa olivolja, italiensk salladskrydda, timjan, svartpeppar och vitlök, röra runt och torka i ugnen på typ 100 grader i nån timme tills man har supergoda krutonger till sommarens alla sallader!
Sen läger man ut brödet i den storlek man vill ha på tårtan. Brer på massa Tartex vege-pastej med örter. Finns oftast bland glutenfria matvaro-hyllorna. Hur gott som helst och inget stöd åt köttindustrin där inte!
Sen lägger man på ytterligare ett lager bröd och smetar på massvis med skagenröra. Ett lager till med bröd sen får alltsammans ligga i kylen och dra tills nästa dag, då blir brödet som godast!
Först skär man bort kanterna på typ 2 kg vitt formbröd. Istället för att slänga kanterna kan man lägga dem i en ungsform, hälla över massa olivolja, italiensk salladskrydda, timjan, svartpeppar och vitlök, röra runt och torka i ugnen på typ 100 grader i nån timme tills man har supergoda krutonger till sommarens alla sallader!
Sen läger man ut brödet i den storlek man vill ha på tårtan. Brer på massa Tartex vege-pastej med örter. Finns oftast bland glutenfria matvaro-hyllorna. Hur gott som helst och inget stöd åt köttindustrin där inte!
Sen lägger man på ytterligare ett lager bröd och smetar på massvis med skagenröra. Ett lager till med bröd sen får alltsammans ligga i kylen och dra tills nästa dag, då blir brödet som godast!
Kommentarer
Trackback