Soccermom

Känner mig verkligen som en morsa.

Igår efter jobbet fick jag stå i tjogo minuter och gräva fram bilen, sen åkte vi o handla ute i Ingelsta, Gustav gnällde o var kinkig, jaja lilla plutten vi ska åka hem snart. Väl hemma blev det expressmatlagning, sen städning, G gnällde och jag skickade honom i säng. Baah skönt att få lite lugn och ro runt sig!

Slog in barnpaketen så jag fick undan dem, plus att nu ser granen mycket mysigare ut med dem runt foten! Ludvig fick rosa paket, hur fina som helst, valde ju absolut inte det pappret för att min syster tror att han kommer att bli bög om han utsätts för rosa. Mohaha.

La sofftyget i badkaret med några skopor Vanish, fy fan vad äckligt! Fick byta vatten innan jag gick o la mig så att det kunde dra hela natten. Sen var det dags att rasta hunden igen, gå ut med insamlingar och sånt där.

Baah, när jag äntligen kom i säng så hade jag en liten Giza som kom o krafsa mig i ansiktet och på armen hela tiden, vet inte vad hon ville men det passade inte att ligga under täcket som hon brukar vilja. Som tur var kom Lupin och körde bort henne efter ett tag, men då var jag ju tvungen att ligga och killa honom bakom örat så han kunde sova.



Tjoff sa det bara så var det morgon igen. Vaknade av värsta ankorna som förde världens oväsen, wtf? Jaha det var visst jag som bytt alarmsignal, hade syrsor på innan från semestern, det är det vidrigaste jag vet så jag vaknade alltid i panik, men jag vaknade!

Har hunnit massor nu, kört 3 tvättmaskiner, kört G till jobbet Zion fick följa med och åka bil, skitspännande! Kört mot rött, mohaha I'm such a badass! Sen tog vi en promenad, kan lova en liten hund som kommer att bli sjuk, han tog en munfull av den brunan snön som ligger längs hela Ö.Promenaden. Tumme upp på den alltså! På vägen tillbaka gick vi via tvättstugan och hängde lite tvätt, sen upp och hälla upp ny mat och vatten till alla små djur, käka lite frukost och nu ska jag ner och hänga resten av tvätten.

Sen är det bara jobba och hem och städa mer, baka osv.
Imorgon ska Gustav bjuda hem sina chefskollegor och företagets högsta höns som är på besök, på lite förkväll hemma hos oss, shit prestationsångest jag får för att ha det fint hemma! Fan jag vill vara hemma och städa hela dagen! På lördag är det ju min tur att ha mina kollegor hemma, ojojoj.

Nej nu måste jag springa ner i tvättstugan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback