Okristeliga tider

Baah.

Sitter med en kopp kaffe och är helt slut. Ska vara på körskolan om en halvtimme sisodär... fyra  lektioner idag så hoppas att det är mina sista, har två bokade nästa vecka också men vafan jag vill bara ha det dumma kortet!

Usch jag är grinig på morgonen.

Full rulle idag, dubbellektion till 9.40 typ, sen 11.30 har ag ny lektion, lunchpaus 12.10-13, då ska jag o Gittan luncha och snacka skit! Sen en körlektion till, efter det får jag skynda mig hem för Maria, Maria och Leo kommer på besök, Maria 2 har utlovat en äpplekaka, pluspoäng på det!

Nu kom Lupin och peta på mig och mjaoua lite, han vill nog att jag ska gå o lägga mig igen så han kan ligga vid mitt huvud och snarka. Han kan inte spinna så han gör typ snarkljud haha, världens sötaste, varje morgon när jag vaknar av att klockan ringer och sticker ut handen för att stänga av den så passar han på att köra fram huvudet så jag ska klappa honom i förbifarten. Han har sin plats vid mitt huvud, Zion ligger vid benen och Giza ligger antingen under mitt täcke eller ingosad i Lupin. Förutom nu när hon löper då hon går runt o skriker och klättrar på dörrar.

Nejfan, dags att sätta fart. Lite smink måste jag nog ha på mig. Måste färga ögonbrynen, börjar se albino ut. Men det tar vi sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback