One down, one to go!


Waoooweewiiwaah!
Provförfattaren när jag hämtade mitt papper: Oj, det här resultatet ska du vara jävligt nöjd med!
Haha, men fy fan vilken pers, jag trodde att jag skulle bajsa ner mig av nervositet, många frågor var ju såna som man ba ja det är u det här svaret det kan jag ju... eller? Fan.
Klarade mig med godmarginal iaf, känns skönt. Kan ju dock sätta en femma på att Gustav kommer att få ett poäng mer än mig när han väl tar sitt kort. Gubbjävel. Så var det när vi skulle göra försäkringsförmedlarprovet, jag hade fått högst resultat på hela företaget. Sen kommer Gustav 2 veckor senare och får typ 2 rätt mer än mig. Och jag hade ju hjälpt honom plugga. Gaah vilket as.

Uppkörning på tisdag, ska iväg på körlektion om en timme, bara träna lite sälvständighet, fy fan jag bävar för den dagen jag ska sitta själv i en bil för första gången. Shit. Men som sagt, jag tänker inte köra med någon som redan har körkort under mina första veckor, jo mamma kanske. Men inte Carro eller Meria. Fy fan jag skulle ha prestationsångest och köra in i en spårvagn eller nåt.

Har kommit på en jättebra grej för att dämpa min ångest över att inte klara uppkörningen föresten! Det är en, ja faktiskt två, jättekonstiga kärringar som springer på jobbet, alltså kunder, båda har körkort vilket för mig är ett mysterium för jag skulle inte vilja möta dem på vägen! Och om dom har lyckats få det så måste väl jag kunna också? Min mamma har ju faktiskt också körkort... även om jag har lite dödsångest när hon sitter bakom ratten så klara hon ju faktiskt av att framföra en bil... då ska väl för fan jag klara det också?

Jaja, nu måste jag dra på lite smink och gå ut med Zion innan jag sticker till körskolan. Måste vara lite extra snygg idag för jag har två skitsnygga killar som kommer in och ska göra affärer. Haha!

Kommentarer
Postat av: Skalleper + junior

Jag skulle nog inte sitta och kommentera hur du kör. Jag hade bara 56 på teorin :) Men jag förstår hur du känner dig. Jag tycker inte om att ha Agge brevid mig när jag kör. Känns som att hon kommenterar allt... Men det gör hon inte.. längre :)

2010-10-29 @ 14:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback