Pengarna ska rulla II

Ojsan hejsan vad det spenderas pengar här!

Klickade hem ytterligare en 2800kr's beställning från asos idag, bara för att 10 min senare komma på att jag glömt massa småsaker. Baah. Ångrar att jag inte tog Tigi Bedhead-setet också... fan bara 25£ för 2x750ml dumb blonde ju... jaja jag får ju typ 3 klänningar, lite strumpbyxor, coola lösögonfransar, två par skor ööh sen kommer jag inte ihåg mer.... Gustav fick lite snygga skjortor och sånt kraffs.

Nu blir det fan inte med shopping på ett tag.

HAHA. Eller hur!

Har precis ätit en mumsig indisk gryta och druckit sherry till kvällsmat, ska dra oss bort till Filmstaden snart och se Inception, äta popcorn, dricka cola och hålla handen. Myspys! Lite datenight sådär!

Var ute med Gustavs underordnader på afterwork igår, haha hade rätt kul med småkidsen! Satt och diskutera prioriteringar i livet med en naiv 19-årig kille, shit jag hade säkert varit kär i honom om jag gått i hans klass, han var ju precis så tuff som man ville att killarna skulle vara när man gick gymnasiet.. nu var han bara för söt i sina åsikter, jag förklarade för honom att jag också tyckte som han i hans ålder... men att jag ändrat prioriteringar både en och fem gånger under åren som gått. Fan va härligt att vara sådär naiv och inte ha ett problem i världen!
Hooka up med några andra också, fick springpojkar som gick och köpte vin åt mig, tjejer som såg ut att helga varje ord jag sa och en vuxen människa som jag kunde diskutera europeisk ekonomi med haha! Sen var det ju lite kvinnligt irrande kring Gustav, menmen låt dem hållas, mest underhållande haha!


Nejnej nu börjar det bli dags att bege sig! Skönt att sjunka ner i en biostol och tjocka sig i nån timme!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback