Lördagsmorgon i bilder

 

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar både helgmornar och frukost, imorse var inget undantag! Promenerade ut i kylan och köpte lite färskt gott surdegsbröd på Konsum, sen svängde jag förbi salutorget och köpte ett gäng kantareller! Djuren fick en varsin tallrik yoguhurt och jag och G mumsade i oss för fulla muggar till ett avsnitt Cougar town. Sköntskönt!

Nu har G varit på Byggmax och köpt massa grejjs så vi kan bygga om i arbetsrummet, nytt skrivbord och större klädställning är planen. Bättre med mer plats åt kläderna än att göra sig av med sånt man inte använder haha!

Ska ta o slinga håret i eftermiddag, G är ju kung på det ♥ Ikväll blir det nog att antingen laga någon god mat eller gå ut o äta, gubben har blivit befodrad så vi har ju en ursäkt för att festa till det lite! Har en flaska Wild Orchid på kylning som lär förtäras ikväll! Men inte allt för roligt ska vi ha det, måste vara pigga och glada imorgon bitti för då ska vi till Kolmården och träffa vargar! Hoppas det är bra väder så man vågar ta med sig kameran!

Nej nu är det dags att sätta fart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback