Paus

Ledig idag, men såå mycket att göra att jag bara väljer att SKITA I'T! Ha!

Kom upp skapligt oh fick lite jobbmail skickade, beställde varor och nu sitter jag nitiskt och kontrollerar inboxen - snaaaart kommer kampanjstatistiken från helgens bullförsäljning och jag är sååååå nervööös! 103 jävla bullar sålde vi i lördags, vi slog försäljningsrekord rent ekonomiskt och hade en sjukt rolig kväll! Jag och Ann-Catrine är ju lite lätt störda men jag tror folk gillar sånt! HAHA!

Bästa säljargumentet måste ändå varit att vi berättade om kampen i kampen, dvs. att vi tävlar ju alla EH-shopar i att sälja bullar, men viktigast är ju ändå att slå Linköping! Folk som inte ens ville ha en bulle stödköpte bullar för att trycka ner Linkan haha! Det finns ju ett undertryckt förakt för Linköping, de har ju Ikea, Saab Aero, Universitetet (vi får nöja oss med campus), så självklart måste vi ju stå upp för Norrköping! Vi har iaf Bauhaus!

Hur som helst, ska ta och duscha och göra mig lite snygg nu, försöka städa lite i knarkarkvarten. Blir busfabriken med Maria och Leo i eftermiddag! Hihi vad kuuul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback