Fotboll på Råsunda

Såsmåningom hade vi shoppat klart och drog ner till centralen och låste in våra prylar, bytte om till uniformen, ja om jobbet betalar biljetterna är det profilkläder som gäller.

Hittade ner till tunnelbanan där vi blev lätt urfattiga på ett stämpelkort. Så jävla sjukt system, har det hört talas om magnetremsa? Aja. Det gäller ju fram till 2010 iaf.

Det var inte så svårt att hitta rätt med alla sverigeklädda supportrar som svärmade runt oss. Så vi gled mest med i havet av människor till Solna Centrum.

Packat med folk + rulltrappa ur funktion + brant rulltrappa ur fuktion = Jobbigt läge.

En del idioter gick upp för trappen för kön till den gick snabbare, men vi med förnuft i kroppen väntade in vårt tur i den fungerande rulltrappan och åkte förbi dem som minutrarna innan haft en väldans fart mot den stillastående trappen.

Hade riktigt schyssta biljetter. Enda problemet var att solen låg på hela tiden. Heeela. Svettades fan bort typ 3 kg tror jag. Kunde ju fan köpt de där byxorna på Zara, de hade suttit perfekt efter matchen.

image451





Efter ett pinsamt 0-1 mot Ukraina tog vi oss till Enskede och Gustavs brors familj. Där blev vi bjudna på mat och vin som smakade väldans bra efter en hård och varm dag.

Självklart måste man ta ett Jag&Gustavkort när vi åker tunnelbana också!


Solglasögon i en mörk tunnelbana är så jävla hett:P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback