Just shut up - and drive

Victoria kom åt en öm punkt igår, jag har suttit i soffan flera kvällar, lega i sängen och dragit mig flera mornar... tänkt att fan jag borde träna lite. Men jag orkar inte, jag tar det imorn.
"Tränar du fortfarande varje morgon?"  Öööh, mjaa...alltså... nej det gör jag inte. Fan.

Så nu har jag peppat mig själv lite grann, såg supersize vs. superskinny igår. Åt en lätt kvällsmat och hällde i mig grönt te - det ska ju vara bra för ämnesomsättningen. Dessutom höjer både det varma vattnet och ämnen i teet kroppsvärmen, så när jag satte mig på motioncykeln så sprutade svetten om mig. Blev en mil och jag höll jävligt bra tempo. Världens skillnad när man körde med cykelskor. Annars brukar jag bli trött i knäna av motioncykeln, ja det är ju långt ifrån samma sak som att cykla på en vanlig cykel.

Dessutom gjorde jag fan hur många situps som helst och tränade massa bicep och axlar med gummibandet. Shit vad svag jag är i axlarna. Gjorde en ny övning igår där jag verkligen kom åt dem, efter typ 10 reps höll jag på att lägga mig ner och gråta, men jag pressade på! Måste bara bli bättre på att göra rygglyft också, eller jag kan ju göra dem. Jag gör dem bara inte. Fy på mig!

Så nu är det bara att sluta upp att bitcha o ta sig i kragen. Shut up - and drive.

Ska ta en sväng på stan nu och köpa lite födelsedagsblommor till Gosia från oss på jobbet, inhandla lite omega-3 kapslar, nya vitaminer och proteinpulver! Suttit o läst på lite om omega-3, så det ska jag prova!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback