På't igen

Jahapp, då ska man jobba igen då. Riktigt jobbigt att komma ur sängen imorse, Giza låg o mös undet täcket helt inburrad i tuttarna på mig. Det är okej att hon göra,däremot igårkväll la hon sig mellan benen påmig och sträckte på sig så att tassarna petade mig i pullan. Känns inte helt okej att bli ofredad av sin katt.

Klättringen gickhyffsat igår, blev trött i fingrarna fort bara, men allt hängande mot styret måste ha stärkt upp underarmarna för varken jag eller Gustav fick ont i dem som man alltid får påförsta leden. Tog en sväng via deras lilla gym och gjorde lite situps på situpsbänken och så provade jag de fria vikterna lite. Var bara så trött att det inte blev så effektivt känns det som, alltså gå-o-sova-trött, inte trött i musklerna.

Måste ut o röra på mig. Jag vill ha någon som piskar upp mig på morgonen och tar med mig till badhuset på en timmes simning. Fan vad skönt det vore! Men jag hatar att träna själv. Vi har företagsavtal med Sats, de ligger jättenära oss, skulle lätt kunna gå dit o träna men jag vågar ju inte sitta själv som en nöt. Och Gustav är världens anti-gym.

Jag är trött, om det är vitaminbrist, höstdepression eller bara mitt liv som sliter ut mig vet jag inte. Jag vill bara vara pigg, som jag var på semestern. Då var jag värsta pepp på att träna som ett as när jag kom hem. Men väl hemma sjönk jag bara ihop i en stor degsäck.

Har kollat lite på nya jobb, skickat en intresseanmälan - som jag inte tror allt för mycket på men vi får se vart det leder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback