Last week of october

Fy fan vad fort det går, nyss var det Augusti och vi cyklade i Italien. Får en klump i magen när jag tänker på det. Nu är det bara mörkt och blött ute.
Gick morgonpromenadmed Zion längs strömmen förut, han tyckte också att det var uschligt och blev jätteglad när vi kom hem igen.
Veckan ser ut som sådan: Jobb idag, Stockholm imorn, jobb på onsdag, agentbesök för jobbets räkning på torsdag och sen är det fredag och jobb igen.
Måste tränga in ett Friskispass och gärna ett klätterpass också. Har inte varit o klättrat på hur länge som helst! Körde 5 km på motioncykeln igår, snitta på typ 32km/h. Hur skönt som helst, gjorde 200 situps på pilatesbollen och typ 50 bicep och 30 tricep övningar. Sen kom mamma och bror Daniel med chokladbiskvier och äpplepaj från Lindahls Konditori. Det är ju för jävla gott men jag nöjde mig med bara biskvin. Usch inga såna dumheter mer! Iof ska ju jag o Vickan till Stockholm imorn och då är vi ju i ett annat postnummer och då räknas det ju inte...
Måste få igång träningssuget igen. Börjar komma smygandes nu när man varit sjuk ett tag och haft typ noll aktivitet. Zion åker till Malmö på lördag morgon så då får jag ta mig i kragen och sitta på motioncykeln på morgonen när jag inte har honom som drar ut mig.
Nej ni, inte har jag tid att sitta här o dravla! Jobbelijobbet kallar. Fan vad jag skulle vilja jobba på typ lager o slippa göra mig snygg på morgonen! Ha ett par cargobyxor och en mysig t-shirt, håret i en rufsig tofs och kanske bara lite mascara. Plus att jag skulle få ut betydligt mer i lön. fan man kanske skulle knäcka extra, köra nattskift på lager plus heltid på banken. Då jävlar skulle jag vara rik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback