Då har man lärt sig nåt nytt idag med

Kom precis hem från jobbet, hann gå en sväng på stan innan de stängde och inhandla deodorant, hårskum och strumpbyxor. The essential så att säga.

Läste klart handboken idag, fick kolla lite hur kassan funka och sånt där. I övrigt inte så mycket mer spännande.

Min blogg har tagit en störtdykning i intressenivå, men får väl ta och blogga igen när jag är ledig!

Träffade Carin aka. Kakan på stan, hon skulle köpa mat. Och så fårgade hon om jag skulle komma på lördag... come dice? Var tydligen inbjuden på fest och jag hade sagt att jag skulle komma, fan jag är så jävla förvirrad. Marie undrade häromdan om jag skulle komma på hennes tupperwareparty på söndag, hade inget minne av att hon frågat, sen när jag rensade gamla sms hittade jag det... det är nog min bukfetma som börjar sätta sig på minnet.
nu är jag jättetrött i huvet. Ska se om jag kan skrapa ihop lite småpengar så jag kan springa ner och sola. Det behövs verkligen, min foundation heter typ ivory(elfenben), den är nästan för mörk för mig! Dessutom är det väldans skönt att bara ligga i solariet o ha det skönt. Mitt nya favoritställe öppnade vid strömsparken i höstas, deras solarier är värsta high-tech med voiceguide och aromatheraphy... ja hela baletten!

Men först en macka!

Kommentarer
Postat av: Sara

ja just det haha nova båda två norrping båda två! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback