Pain

Vaknade fucking halv fem imorse av att jag drömde att nån sprättade upp magen på mig, det konstiga var att när jag vaknade så var värken kvar så jag trodde att nån faktiskt hade sprättat upp magen på mig... visade sig att det inte riktigt var så farligt men fy faan vilken mensvärk!

Drog upp Giza på magen, det är bra med en egen liten värmedyna, hon tyckte att det var jättemysigt och låg o spann för mig, men inte fan blev det bättre. Rotade igenom mitt nattduksbord, hittade några värktabletter från när jag brytit ryggen, måste ju va bra grejjer tänkte jag o tog en. 10 sekunder senare hade jag fortfarande mensvärk märkligt nog, gick upp och kissade, gick runt lite, värmde på vetekudden, gick o la mig. Kom på den briljanta idén att lägga mig på spikmattan! Halleluljah!
Då var inte allt fokus på att det gjorde ont i magen, det gjorde ju ont lite överallt, men det avtog och jag kände hur värken sakta kröp iväg ur magen. Good shit det där. Spikmattan ökar ju blodcirkulationen så det kankse hjälpte att få fart på värktabletten. Hur som haver, sov som ett litet barn sen! Jag älskar min spikmatta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback