Där satt den

Äntligen!

Lite skönt är det allt att vara hemma igen, men fy fan vad skönt det är att pumpa sönder sig med ett rejält ut-och-röra-på-sig-pass! Blev väl en sisodär 3,5-4 mil på cykeln, min astma har blivit så mycket bättre nu så det är riktigt skönt att ta ut sig. Lite jobbigt var dock på ditvägen när det blåste somfan i fel riktning när vi hade en jättelång seg backe. Trodde jag skulle kräkas. Sen sista biten upp är det hur brant som helst så fick leda cykeln upp, orkade inte ens köra på lägsta växeln.

Provade lite olika leder, var ju ganska annorlunda från att klättra inomhus, främst alla jävla skrapsår!
Blev lite impad av mig själv faktiskt, tog massa små crimps som jag aldrig vågar ta i hallen, de är ju så små och opålitliga. Nu hade jag inte så mycket val så insåg att det inte var så farligt!
Lagade en underbar lunch bestående av grönsaker i foliepaket med vin och olivoljemarinad, laxspett, skagenröra och lite helgrillad steklök(typ som små gula lökar, fanns ju inte schalottenlök!). Satt som ett smäck!

Nu har  ag varitoch hämtat Zion hos mamma, eller mormor som vi säger. Så nu ska jag nog koka lite te och sjunka ner i soffan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback