Dagen efter kvällen innan

Fan vad varmt det är, svettats ihjäl varje gång jag gått ut med Zion. Usch jag luktar illa.

Hade en riktigt trevlig kväll igår, middag, bål, vattenpipa och singstar med avslut på Palace! Fick jävla ont i fötterna och kände mig som en gammal nucka bara, men jag är ju snart 23 så det är väl inte undra på att ålderskrämporna börja komma smygandes.

Blev en väldans massa alkohol bara, Gustav smög iväg och tog en tequila när jag varpå toaletten så inte undra på att han mådde som han mådde imorse. Tur att han haren sån förutseende flickvän som konfiskerade plånboken och lämnade honom med endast en 100-lapp att göra av med innan vi inträdde Palace. Annars kunde det slutat hur illa som helst!

Blev lite fyllekäk när vi kom hem, tur att jag lagade så mycket mat tidigare på kvällen, satt helt okej med tacogratäng kan jag lova! Blev ett glas resorb och en pronaxen innan läggdags. Sov som en stock.

Vaknade kl 07.06 av att solen typ lasrade mig i ansiktet. Usch vände på mig och hittade en Giza unde täcket. Så somnade om, bara det att Giza tog upp hela sängen så vaknade av att jag höll på att ramla ur när jag flyttade på mig för  hon sträckte ut sig. Jävla ego.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback