Work it baby!

Harder, faster, stronger.

Happ då har man städat lite, fucking kyl som gick sönder, lukta helvete i köket imorse när all mjölk och ost och annat skit i kylen stått rumstempererat övr natten. Hade en snubbe här och fixade det, skönt när man ringer och de kommer en timme senare. Inte helt fel med hyresrätt.

Tog ett glas grönt te, drog ut och sprang en kort runda med Zion, är så jävla slemmig i lungorna så känns som jag ska dö efter 50 meter. Men det är bara att kötta på. Gustav kommer hem vilken minut som helst så ska fixa lite käk åt honom så han hinner äta innan han ska vidare till LiU. Sen ska jag ta mig en rejäl långpromenad med Zion runt åbackarna, på med ankelvikter och hela fadderullan. Ikväll blir det klättring som vanligt, fan vad jag älskar att vara fit. Ska nog ta o se lite Gossip Girl och göra situps innan jag går sen, så musklerna är igång, då tränar man dem mer när man går. Det ni!

Fick svar från skatteverket, totalt jävla kryptiskt att förstå men om man läser lite i mailet och lite på deras hemsida så tror jag att jag har förstått. Herregud, nån borde lära dem att prata ur skägget. Problemet var ju att min kära personalavdelning sa att klättring är en lyxsport och att jag inte skulle få ersättning för mitt klätterkort, klätterhallen säger att det är avdragsgillt och jag tror de har mer koll. Så skickade ett mail till skatteverket, och enligt svaret så hade jag nog rätt... tror jag.. fan jag fattar ju bara hälften. Jo men jag ska fan ha ersättning, Gustav kanske kan tolka det åt mig.
Annars ska jag gå o ta massage för hela jävla bidraget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback