Hatar.Att.Betala.Räkningar.

Usch betalade räkningar för över 7000 igår, okej jag får tillbaka typ hälften för det var en räkning åt mamma o halva hyran o sådär. Men att se hur pengarna bara susade bort från kontot var jobbigt=/ Jag tycker om att ha massa pengar på kontot som bara ligger där och ser glada ut!

Fucking Alfakassan ska jag sparka i arslet om jag får tag i dem. Jävla fuckers. Förut hade vi som löneförmån att jobbet betalade vår a-kasseavgift (woho!) men nu i besparingstider måste vi göra det själva. Sen Är de på alfakassan så gulliga att de höjer avgiften, skickar ut information om det i samband med månadens inbetalningskort där höjningen redan finns med, sen när man blir förbannad och vill gå ur skiten så står det att man inte kan gå ur retroaktivt och att hela avgiften måste betalas.
Så jag känner mig aslurad, var på väg att byta a-kassa men jag är som ni vet kanske så seg när det gäller sånt, hade jag fått förra månaden att "hej, nästa månad kommer din a.kasseavgift höjas med 150 jävla spänn" så hade jag ju skyndat på med urgångandet. Nu var jag ju så jävla illa tvungen att betala skiten.
Nya a-kassan jag går med i kostar hälften av alfa, dessutom har de jävla mycke bättre ersättning och skydd. Fuckers. Jag är så arg, och det skrev jag till dem. Don't fuck with me bastards!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback