Housewifeing

Jahaja, blev en lååång stund på balkongen, åååh det var så skönt! Hade bullat upp med massa kuddar och ett stort duntäcke, bäddade med en filt på golvet till Zion och medan Lupin låg i solen och solade kröp Giza in under täcket och mös. Ååh så mysigt vi hade!
När Gustav kom hem påminde han mig om att Zion faktiskt behöver komma ut och kissa ibland också så då klädde jag på mig, ja alltså jag låg inte naken på balkongen men i sovshorts och linne, och så gick vi en sväng. Fy fan vad varmt det var, var helt blöt om ryggen när jag kom hem. Riktigt skönt att vara ute o röra på sig i värmen. Fick lite ny energi så bestämde mig för att storstäda, herregud inte en minut för sent. Sanerade fan köket, drog ut spisten och gjorde rent, bodde en stor otäck spindel där(den fick åka karusell i dammsugaren!). Fy fan vad äckligt det var bakom spisen kan jag tillägga.

Lagade en jättegod pepronata när köket var rent och fräscht. Fan vad gott det var!

Har hunnit ta badrummet och fixa i vardagsrummet, tvättat golvet på balkongen, borstat Zion och klippt hans klor. Känns bra som fan, Gustav är på nån annan planet, han har varit ute o campat = inte sovit så han är mer död än levande. Men det är skönt att städa lite själv ibland, slipper man springa på varandra. Ska försöka få liv i honom så vi kan åka o storhandla. Men jaghoppas inte på för mycket. Måste ändå läsa klart boken, fan den är ju snart slut! Jag hade en bok jag börjat på för länge sen men den är tamefan som uppgången i rök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback