Helgen som gick

Hade en riktigt skön helg må jag säga!
Blev ingen cykeltur pga. blixt och dunder, men istället låg jag och Gustav under täcket i soffan och mumsade hotellfrukost och såg White Collar! Hur härligt som helst, bara slappa! När regnet dragit förbi gick vi en långpromenad längs åbackarna och snackade lite skit, höll i handen och pussades! Till kvällen lagades det indisk gryta med naanbröd och ris, till det korkade vi upp en dundergod
Musella som vi fått i födelsedagspresent av Frida! Bästa personen att få vin av jag svär! Hon vet vad hon sysslar med:D Det blev en riktig date-night för lite senare drog vi på bio och såg Shrek i 3D! Wiie! Inte lika bra som de andra filmerna men det vart många skratt!
Skönt att bara vara med varandra ibland, sov ihopslingrade till 11 igår, sköööönt!
Tog en sväng via solariet, måste ju få¨lite grundbränna nu så vi inte har ihjäl oss de första dagarna på semestern, hehe förra året choka vi huden totalt och fick lida ganska mycket för det så mjaa ska nog värma upp den lite iår!

Medan vi ändå var på stan igår så passade vi på att handla lite, blev en funktionströja från Nike i knallrosa till mig, ett kryddkar till spritköket i grått och rosa, nya rosa vattenflaskor från Rönisch eller vad det heter, lite mascara och annat fint! Ååh jag älskar att köpa saker, leve kapitalismen!:P Blev ett rejält träningspass framåt kvällen som jag skrev igår, har lite träningsvärk idag... märkligt.

SÅdärja, dags att kasta sig på cykeln till jobbet! Pengarna ska rulla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback