Pepp in the heat

Shit! Sitter o svettas som en gris på jobbet! AC'n har lagt av totalt så det är hur varmt som helst! Är hemma på lunch nu och äter en stor tallrik grillade grönsaker med yoghurtsås och två finncrisp med ost, mumma!
Hoppas dan går dunderfort så jag får åka hem o tycka synd om mig själv med min hemska mesvärk! Vaknade inatt av att jag trodde att nån sparkat mig i magen, gjorde förjävla ont och så insåg jag hur extremt varm jag var, gick upp o duscha av mig i kallvatten, sen låg jag o frös som ett as och hade hur ont som helst! Vaknade vid sju och trodde att jag försovit mig till halkan så jag for upp ur sängen men i vardagsrummet kom jag på att det är imorn... usch! Sen skulle Giza smita ut på loftgången när jag höll på med cykeln, allt ara snett! Men nu skiter vi i det o är pepp istället!

Igår cyklade vi typ 2.2 mil, underbaaart! Ska lägga upp ett tränigsschema nu fan! Måste komma igång ordentligt inna semestern! Wiiie!

Är sjukt sugen på att dra ut o cykla nu med men jag somnar snart på stolen och har några timmar kvar på jobbet att avverka... men man kanske skulle planera en cykeltur till Gustavs mor i helgen, de hade lagt i båten så det kan ju vara mysigt, typ 15 mil t/r på cykeln också... hur bra som helst! 

Åh jag vill bara träna! Dumt att man måste jobba för att få pengar... på tal om det så är det dags att cykla tillbaka, jösses vad fort det går. Ooorkar inte! Ska hälla i mig lite cola i hopp om att koffeinet hjälper lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback