En romantisk weekend för två

På tisdag är det officiellt vår 5-årsdag, förra året bestämde vi att vi skulle ta 5-6 veckor ledigt och resa runt i Asien för att fira. Men det var innan vi båda bytte jobb och livet blev mer komplicerat, så nu har vi bokat en weekend i Budapest istället! Älskade budapest, ni som har koll vet ju att det är tredje gången jag åker dit. Jag o mamma var där i Maj senast, firade att hon blivit 60 och hade det mysigt!

Men nu blir det alltså jag och Gustav, ska bo på Hotel President, som ligger på gångavstånd till typ allt, men viktigast, vingelavstånd hem från klubbarna vi tänkte besöka haha!




Landar redan på förmiddagen, så efter att ha dumpat bagaget blir det lite shopping i West End(som har en suuperfin väskaffär♥). Sen blir det middagar, vin och spa hela helgen! Och självfallet ska vi ut o dansa! Har fått tips på två klubbar av min kära vän Alexandra så kanske rent av kör båda två!

Google utlovar vårväder så jag hoppas att de inte ljuger, blir till att lämna vinterjackan hemma! Härligt! Imorgon blir det till att packa o rota fram solglasögonen!

Åh vad mysigt vi ska ha!









Så här fint har jag haft det på mina tidigare resor, håller tummarna att det blir lika fint igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback