Helgen som gick

Kanske borde göra en liten redogörelse över vart jag hållt hus under dessa tysta timmar på bloggen!

Vi kan börja igår morse, hade en jättemysig långmorgon med Gustav i sängen, låg o kelade med varandra och med kissarna. Massa myspys, sen kom Caroline och vi tog en sväng till solariet... men där vardet en miljon småbrudar som köade så vi gick hem igen. Bjöd på lite Chai-Latte och åt frukost.

Duktiga som jag och miss Caroline är, så gick vi en långpromenad på typ 6 km och snackade skit. Det var riktigt skönt, hade mina fotledsvikter på mig och man kännde verkligen hur benen fick arbeta mera men utan att vara jobbigt. Blir nog en promenad på tisdag igen. Sen lagade Gustav mat till oss också, vi gick o köpte bearnaisesåsen. Ska man ut o hälla i sig alkohol så är det ju okej att äta massa snusk man inte får äta annars. Man är ju screwed eigther way så attsäga. Så det blev ungsstekta potatisskivor med en vegeschnizel och bearnaisesås. Muuuuums.

Hade lite problem med vad jag skulle ha på mig, men fick slänga på mig ett partights med mitt stickade linne från Cubus och ett rosa sidenband i midjan till.

Sen bar det av på fest hos Emelie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback