Detox nästa!

Okej jag veeet, känner mig jättefjantig! Men tänkte att jag skulle prova på det en vecka iaf o se hur det är... man ska ju köra 2 veckor egentligen men jag är lite skeptisk till att man orkar så mycket. Tänkte jag börjar på måndag och kör veckan ut helt enkelt. Ska ta och föra dagbok i min Guru-blogg, tänkte titta in och låna mammas våg på söndag o kolla vad jag väger. Har inte vägt mig sen oktober 2005 så jag har ingen som helst aning om hur mycket jag väger. Kommer nog inte våga titta på vågen själv utan överlåter det till Gustav. Så får han hålla koll på min vikt åt mig o se att det går åt rätt håll.
Jag vet att jag inte gör det men jag är livrädd att jag ska väga typ 84 kg när jag väl ställer mig på vågen. Att jag bara har inbillat mig att jag blivit smal, utan egentligen varit värsta fettot förut och nu är jag bara tjock.

Men detox hörreni, måste läsa på lite bara. Mycke frukt och grönt blir det iaf, har för mig att man inte ska få i sig så mycket mejeriprodukter. Jag kommer dö utan ost på en hel vecka ju!

Det verkar inte helt enkelt häller, usch vad har jag nu gett mig in på? Detox-dagbok

Här finns lite information!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback