400 kronor senare

Var och storhandlade med Meria&Martin igår, tog en sväng in på min favoritaffär Rusta, jag skulle baara köpa såna vikter att ha runt fötterna... Men så passade jag på att köpa en pilatesboll... och ett kg cashewnötter... lite dipmix... en klädhängare som man hänger på dörren... ny dagcreme....


Jaja, saker jag faktiskt behöver. Fast jag skulle tagit en större size på bollen, den var pytteliten ju. fanns 65 och 85, tänkte att 85 lät ju helt absurt stort... men när jag kom hem och tittade på träningsvideor på youtube insåg jag att desto större desto bättre. Menmen, funkar asbra att göra situps på. Fy fan vad det bränner i magmusklerna, sjukt effektivt! Sen ska man tydligen sitta med fötter och knän ihop och hoppa på den, så det gör jag nu medan jag skriver. Det är lite ansträngande för man måste hålla balansen samtidigt som rumpan och baksida lår tränas.

Vikterna känns också bra, köpte ett kilo till varje ben, kan man sitta på bollen o lyfta benen och göra massa övningar och få extra belastning. Var iväg och solade imorse så då både cyklade och gick jag med dem på. Inte så jätteansträngande men det ger ju ändå lite extra motstånd. Tänkte jag skull köra lite hiphop med dem sen, skitbra för att träna upp rätt sorts styrka för olika steg o så.

Fan är sugen på att dra en sväng på stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback