Home Makeover

Äntligen!

Håller på att fixa i arbetsrummet som bara varit en enda röra med kaos som inspirationskälla. Jag ville ju ha ett garderobsystem från Ikea som skulle gå på nån tusenlapp, men det satte Gustav den händige stopp för. Här ska detminsann byggas själv! Så igår åkte han och köpte virke o grejjer och började snickra, ser rätt bra ut faktiskt... problemet är dock att vi har massa annat tjafs som skär sig men vi är så illa tvugna att ha kvar, typ skrivbordet, det är fint i sig men passar inte riktigt. Dessutom har vi en stor gammal bokhylla som skär sig mot skrivbordet, allt skär sig mot allt härinne. Funderar på att köra typ indiska-stil härinne, slänga in massa tyger o färger hej vilt. Kankse kan bli något?

Hade lite brottom igår och gick o köpte en spegel på myrorna som vi målade om(läs: Evelina började måla, hällde ut hela färgburken på golvet, började nästan gråta och Gustav målade klart medan Evelina lagade mat och krossade glas istället).
Tänkte att det skulle ju passa asbra till klädställningen, jo tjenare. får ju inte plats! Jaja 75kr, men det kunde jag ju lagt på nåt fint istället.

Den här är jag kär i föresten:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback