La Guru

Jaja, nu har jag suttit med min andra blogg och härjat en stund, ska väl komma ihåg den här också.

Jahaja, vad har jag gjort idag då? Jo försov mig nästan, eftersom jag alltid tänker klockan fel när jag är trött: Hmm, jag ställer klockan på halv sju, då skriver jag 7.30.
Kom till jobbet 5 minuter för tidigt, fick smärre chock när det redan lös o flggan var ute o grejjer, jag ba wtf jag var ju i tid? Har de andra gått in utan mig? Det kanke är inbrottstjuvar som vill lura mig?

Sen eftersom det är nytt år och jag går på 100% anställning idag fick jag heta ett nytt nummer, jag som hade värsta snitsen inne på min signatur med mitt gamla nummer. Så jag fick träna in en ny snits nu, blev ganska schysst, lite Zorro-känsla över det.

Muppa lite med min kära chef också, började klia henne med vår orgasmatron i huvet, sen skratta jag mig halvt fördärvad för hon såg ut som en alien med antenn när jag lät den sitta kvar av sig själv. Snackade lite skit med Gosia, hon o jag har en viss connection, jag har inspirerat henne till ett bättre liv:D Vi ska käka middag imorrn, alla valde plankstek med diverse kött, allt för att dö en tidigare död, men jag, fin och vacker som jag är valde toscanabakad gös. Good Shit. Hade velat ha tonfisk men det hade de tydligen inte längre. Färsk tonfisk är to diiiiiie for. På tal om det. På Filipinska sedlar står det: Filipino is worth dying for. Mja jag vet inte det jag.

Hade städnojja på jobbet idag också, tvättade alla kassor, torkade av hyllorna över kassorna som suger damm allt de kan. Skurade golvet, gjorde rent inne på toaletten. Tvättade tillochmed dokumentförstöraren, kanske inte planerat men jag råka ju smälla till skurhinken så att vattnet skvätte över halva kontoret så kunde ju lite gärna tvätta av den när den var blöt lixom. Jag är en fin människa.

Känns inte alls som det ärfredag faktiskt, jag är godissugen. Nej typ chipssugen. Tror jag ska ta mig en chai-latte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback