Woho!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Vad jag sparkade rumpa igår!
Kick ass!

JObbade jättehårt på jobbet, as usual. Sen blev det en sväng på stan där det inhandlades 6 liter vin och en ny påse proteinpulver! Only the essecials!

Sen drog vi hem och jag lärde mig säkra som en gud, promenerade ner till klätterhallen(har punka på min lilla älskade cykel), väl där införskaffade vi oss varsitt klätterkort, spara massa pengar på det och Gustav är ju helt inne på klättring nu så då får jag en spark i arslet att ta mig dit! Vill gå på gym men då har jag ingen att gå med så då lär jag inte komma iväg, och jag kan ju lova att klättring är ganska styrkebildande. Fy fan va mör man blir!

Hur som haver, tog ett riktigt hårt beslut igår - klippte av mig mina långa naglar så nu känns det som mina fingrar är 5cm kortare. Men det blev betydligt lättare att klättra.

Fy fan vad bra jag var också, bara fuck this - I'm going to the top! Gustav sa att han var imponerad o glad över att jag kommit igång så fort. Nu var det största problemet att man inte vila så mycket mellan klättringarna som man får göra när man är fler personer, fy fan va mör man blev - nämnde jag det?

Sen blev det en långpromenad hem för att gå till ica vd Otten o köpa mjölk. När vi kom hem körde jag ett strechpass med vig som ett päron-Gustav. Herre-Jesus, där har jag nåt att jobba på.

Till kvällsmat provade jag min nya proteindrink, och vilket rus alltså! Det förra jag hade var ju gott tyckte jag, men inte i jämförelse med det här! Typ dumlechokladsmak, jättebra konsistens and totally addicting.

Känns som jag fått en jävla bra start nu! Filmjölk till frukost idag, får se vad jag hinner trycka i mig på lunchen men ev. en proteinshake och lite knäcke. Fuck Yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback