Insyltad

Frida darling, vi har ett projekt!

Chattade med Frida nu på FB, det lutar lite åt tjejvättern i sommar, 12'e juni närmare bestämt. Banan är "bara" 10 mil, dvs. en dagsetapp när man är på cykelsemester, då stannar man och äter lunch, badar och massa sånt emellan, nu är det ju bara tuta och köra! Dessutom slipper man de jävla italienska bergen, det var en brant stigning på 180m vid 3-mils punkten, i italien körde vi 500m som värst - utan vatten och i stekande sol. Det är ju fördelen med Sveriges kalla somrar, man blir inte helt stekt på cykeln! Dock blåser det ofta rätt bra på östgötaslätten, fy helvete vad blåsten kan göra en förbannad ibland!

Känns bra att planera in det som mål nu i början av sommaren, blir ju en sporre till att träna lite extra under våren! Och fy helvete vad skönt att köra utan packning, bara en framväska med en sportsbar som sväller i magen så man får energi och slipper hungern utan att behva stanna o äta. Bara packningen på semestern är ju 15kg, så min redan 17kg tunga cykel blir ju dötung, speciellt i uppförsbackarna, nu slipper man det. Extra kläder är för töntar, jag har cyklat i bara linne i hällregn typ 4 mil och man blir så varm av cyklingen att det inte behövs extrakläder. Nej en mp3 med ljudbok och lite eurodance, vatten, socker, lakrits och nån sportsbar är vad man behöver. Och ett par spd-skor! Ouuh I love my spd! Ska nog skaffa ett par handskar också, man blir lite numb i händerna av trycket mot styret. I Italien tappa jag känseln i lillfingrarna av blodstoppet som blev, fick tillbaka den först efter kanske 2 veckor.

Fy fan vad pepp jag blev nu! Träna träna träna! Bygga massa muskler i låren, tappa några kg till, desto lättare man är desto snabbare kan man köra, wohO! Får satsa på 60kg blankt, kan bli lite knepigt om jag ska bygga muskelmassa men man kan ju försöka!:D

Nån mer som vill vara på?
http://www.vatternrundan.se








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback